Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Věci za odvoz jsem nabízela už snad stokrát, všechny možné, i krámy z rekonstrukce bytu (např. staré kachličky) u kterých jsem si říkala, že to už proboha není možné, že to vážně někdo bude chtít - a problém s převzetím jsem neměla ani jednou. Pověsím inzerát, počkám 24 hodin a z došlých odpovědí vyberu tu, která obsahuje aspoň „dobrý den“, „děkuji“ a nejméně pravopisných chyb a tomu napíšu. A s touto strategií to dopadlo vždycky v pohodě, člověk přijel v domluvený čas, bez problémů.
Na primitivní výkřiky do tmy typu „mam veliki zajem poslete“ bych ani nečekala, že mi přijede solidní zájemce. ![]()
Ja darovala i krásné věci za kafe, čokoládu. Několikrát mi neprivezli vůbec nic.
Jo prodávám auto, asi 50 zájemců, že ho mám rezervovat, že si ho určitě vezmou. milion zpráv a telefonů a nakonec přijel celý jeden ![]()
@iiiv píše:
Jo prodávám auto, asi 50 zájemců, že ho mám rezervovat, že si ho určitě vezmou. milion zpráv a telefonů a nakonec přijel celý jeden
Ale nakonec je to dostačující výsledek ![]()
@iiiv píše:
Jo prodávám auto, asi 50 zájemců, že ho mám rezervovat, že si ho určitě vezmou. milion zpráv a telefonů a nakonec přijel celý jeden
Taky se mi stalo, rikam muzi jaka je skoda, ze nemame treba 4 a nakonec prijel 1
ale vzal ho no…
Chystame se, ze v lednu prodame eliptical.
Uz se tesim, jake budou odpovedi na inzerat.
@Elishka1 no neodvezl si ho, nechtěla jsem mu dát slevu 10000 ![]()
@Šarlota4 píše:
Taky se mi stalo, rikam muzi jaka je skoda, ze nemame treba 4 a nakonec prijel 1ale vzal ho no…
mě pořád trčí na zahradě ![]()
@belladonna píše:
Cena dohodou, co je na tom neslušného? To nějak nepobiram zase já.
není to neslušné, ale také takové inzeráty přeskakuju
@martinato tyjo, takových bylo
Nechápu to protože většinou nabízím věci (třeba po dětech) zdarma ![]()
Sama nakupuju na bazárcích, swapuju, poptáváme a často je to totéž. Nestojím těm prodávajícím ani za odpověď ![]()
@belladonna píše:
Byla neslušná. Kdyz to nabídne někdo slušny, cenu dohodou, tak se můžete normálně domluvit.
Jenomže to nikdy člověk neví, kdo sedí na druhé straně. Proto na tyhle nesmysly nereaguju stejně jako.cenu nabídněte. Buď mám jasnou představu o ceně, nebo neprodavam. Obzvlášť použité zboží.
@stinga píše:
není to neslušné, ale také takové inzeráty přeskakuju
Já je taky v drtivé většině preskakuji. Ale neslušné na tom nic nevidím.
@iiiv píše:
@Elishka1 no neodvezl si ho, nechtěla jsem mu dát slevu 10000
A teď zpětně bys mu ji dala?
Mě to vůbec nepřekvapuje, když jsou lidi schopní bez omluvy zazdít i pracovní pohovory
Když jsme nabírali lidi do firmy, přišel na domluvenou schůzku tak jeden z pěti.
@Elishka1 píše:
A teď zpětně bys mu ji dala?
ne, to si to auto radši nechám