Dovolená, kdo ji platí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
21.5.17 15:27

@sendysendy Vůbec se m nelíbí tvůj způsob komunikace. O partnerovi klidně řekneš, že něco vypustí „z huby“, na jeho návrhy reaguješ tím, že si připadáš jako nezodpovědná špína, vytváříš si očekávání jeho jednání, která se přirozeně nesplní a na mě to působí, že máš z toho skoro radost. Text je celkově strašně nesrozumitelný, člověk se v něm vyzná stejně blbě, jako v tobě. Takže se nediv, že si nerozumíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 15:28
@j.a.n.i1 píše:
@sendysendy No, tak ať si dál bydlí u rodičů… ale rozhodně bych mu nechtěla být vděčná za zaplacení dovolené.

no popravde cekala jsem ze kdyz vse tahnu ja tak by mohl udelat gesto -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
21.5.17 15:28

@sendysendy Ty řešíš dovolenou? :roll: Mám pocit, že jsi se zasekla v pubertě :,(

„…ted spolu zijeme ja platim vse sama,,po par hadkach a rozmluvach mi rekl ze na nej musim pomalu…“
Přečti si to po sobě a zapoj mozek! :think:
Za gigola zaplatíš méně a nemusíš mu hlídat dítě! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
21.5.17 15:30
@sendysendy píše:
no popravde cekala jsem ze kdyz vse tahnu ja tak by mohl udelat gesto -)

prd na gesta. tydle nevyrcena ocekavani medelaj dovrotu. kasne trkni co chces, aby hradil a je hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 15:30
@vonajebohyne píše:
@sendysendy Hlavne bych si s nim vyjasnila finance pred tim snazenim o dite.
Dovolena je to posledni.

jo to s tebou zcela souhlasim,,jenze ja uz na to moc casu nemam co se tyce dalsiho ditete bez ohledu na to zda uz bych s tim miminem byla sama nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 15:31
@Anturie píše:
@sendysendy Ty řešíš dovolenou? :roll: Mám pocit, že jsi se zasekla v pubertě :,(„…ted spolu zijeme ja platim vse sama,,po par hadkach a rozmluvach mi rekl ze na nej musim pomalu…“
Za gigola zaplatíš méně a nemusíš mu hlídat dítě! :)

no neco na tom je ale stale si myslim ze fakt je neskusenej nebo ja fat nevím,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 15:34
@hanka.br. píše:
@sendysendy Vůbec se m nelíbí tvůj způsob komunikace. O partnerovi klidně řekneš, že něco vypustí „z huby“, na jeho návrhy reaguješ tím, že si připadáš jako nezodpovědná špína, vytváříš si očekávání jeho jednání, která se přirozeně nesplní a na mě to působí, že máš z toho skoro radost. Text je celkově strašně nesrozumitelný, člověk se v něm vyzná stejně blbě, jako v tobě. Takže se nediv, že si nerozumíte.

tak to se omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 15:36
@Anturie píše:
@sendysendy Ty řešíš dovolenou? :roll: Mám pocit, že jsi se zasekla v pubertě :,(„…ted spolu zijeme ja platim vse sama,,po par hadkach a rozmluvach mi rekl ze na nej musim pomalu…“
Za gigola zaplatíš méně a nemusíš mu hlídat dítě! :)

no jo no-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33658
21.5.17 15:37
@sendysendy píše:
za dobu co semnou zije zda mi dal 2000tis??a ze tenhle mesic udelal nakup za 3tis,,,nechci si stezovat ale spis poradit co mam delat a zda je to normalni

Zda je to normální? Jako to že u tebe pěkně zadarmo žije a když se ohradíš tak na něj musíš pomalu? Tak to opravdu normální není, každý dospělý člověk ví že zadarmo ani kuře nehrabe. Dovoleno bych si zaplatila za sebe a dceru, pokud bych tam chtěla jet. Taky bych zvážila to hlídání jeho dcery, on ti prd přispěje takže to táhneš vesměs sama a ještě kvůli jeho dceři odmítneš směny v práci aby s ní měl kdo být? On ti dá náhradu tvé ušlé mzdy? Jako normálně bych tohle vůbec neřešila ale z toho co píšeš je on pěknej vykuk co rád bere ale nerad dává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.5.17 15:38
@sendysendy píše:
tak to se omlouvam

Mně se neomlouvej, nic jsi mi neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
21.5.17 15:39

@sendysendy Osobne bych si sedla a dala na papir vydaje na jidlo a bydleni. Pripoustim, ze bych si predstavovala, ze s partnerem budeme najem platit napul, bez ohledu na event. dite v peci kohokoliv. Stravu samozrejme podelit poctem osob, ale i to je diskutabilni, pokud s vami byva casto jeho dcera atd. Ono se to asi tak nejak normovat neda :nevim:.
Uplne si neumim predstavit resit kazdou korunu takto. Na druhou stranu je ale spatne se jen tak „vezt“.

edit-mel dve partnerky a zil s nimi, ma dite. Zase tak nezkuseny, aby nevedel kolik stoji jidlo a bydleni, neni.

Příspěvek upraven 21.05.17 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 15:39
@Terisos píše:
Myslím, že když málo vydělá, nemá jezdit po dovolených, když na to nemá… Radši makat a odpočívat jinak.

Jede pry jen kvuli dcere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.5.17 15:40
@sendysendy píše:
jo to s tebou zcela souhlasim,,jenze ja uz na to moc casu nemam co se tyce dalsiho ditete bez ohledu na to zda uz bych s tim miminem byla sama nebo ne

takže je ti vlastně jedno s kým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.5.17 15:41

@sendysendy proč vy dva vlastně spolu jste, když si už na začátku tak moc nerozumíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
21.5.17 15:43

A proc by nemohl sobe a sve dceri zaplatiti dovolenou? Ja to nejak nechapu, jak budete resit finance, jste se meli domluvit, pred spolecnym bydlenim!

Příspěvek upraven 21.05.17 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria