Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
takže je ti vlastně jedno s kým?
To mi zase neni jedno s kym,,napr,,s naky fetakem nebo ochlastou urcite ne
@sendysendy píše:
no takže de facto to jedno je… tak pak asi ani nemá smysl řešit nějakou dovolenou…dík za odpověď
@Jana525 píše:
A proc by nemohl sobe a sve dceri zaplatiti dovolenou? Ja to nejak nechapu, jak budete resit finance, jste se meli domluvit, pred spolecnym bydlenim!Příspěvek upraven 21.05.17 v 15:44
me nejde o to ze zaplati dovolenou sobe a sve dceri,,,ale o to ze at ja platim vse nebo ne tak nedelam rozdil mezi detma bez ohledu na to kolik jim je,,,dostane jedna dostane i druha,,,ja si to proste nedokazu predstavit ze ja s dcerou bych odjela a oni zustali doma,,,jsem proste divna,,
@sendysendy ale tak on se stará o svoji dceru a ty o tu svojí ne?
@Malaga píše:
@sendysendy ale tak on se stará o svoji dceru a ty o tu svojí ne?
Kdyz je u nas tak se staram i o jeho a rozdil moje tvoje nezavadim,,,
@sendysendy tak takove mysleni nechapu zas ja. Bydli u tebe teprve 4 mesice, ani dohromady nehospodarite, tak proc ty a tva temer dospela dcera by jste si neodjeli na dovcu? To zase nechapu ja. Ze ti nic neprispiva, no, tak, jak pisi, to jsi mela nastavit nejaka pravidla, ne? Tk je holt nastav dodatecne
Já tak v zásadě chápu o co ti jde, ty bereš jeho dceru jako vlastní a neřešíš to tak, čekáš totéž od něj.. Tak jednak asi nemá tolik peněz a lekl se třeba větších částek, sama jsi to psala, že ne vždy vydělává dost a druhak bude možná trochu opatrnější na peníze. Nevím, z jakého důvodu doteď bydlí u rodičů a bydlel s nimi i s přítelkyněma (nebo manželkama?). To mají tak velký dům?
@Jana525 píše:
@sendysendy tak takove mysleni nechapu zas ja. Bydli u tebe teprve 4 mesice, ani dohromady nehospodarite, tak proc ty a tva temer dospela dcera by jste si neodjeli na dovcu? To zase nechapu ja. Ze ti nic neprispiva, no, tak, jak pisi, to jsi mela nastavit nejaka pravidla, ne? Tk je holt nastav dodatecne
proc nemuzeme odjet?? protoze vse tahnu sama s dcerou
@sendysendy píše:
A se skrblíkem jo? Z čeho budete žít, až budeš případně na rodičáku?
A tvoje dcera s váma na tu dovolenou chce jet? Nedovedu si představit, že je mi 17 a jedu dobrovolně na dovolenou s matkou, jejím novým chlapem, jeho sedmiletou dcerou a jeho rodičema. To je fakt šílená představa. ![]()
@sendysendy a proc sis to takhle zaridila? Zmen pravidla, nevim, co resis.
@Konnny píše:
Já tak v zásadě chápu o co ti jde, ty bereš jeho dceru jako vlastní a neřešíš to tak, čekáš totéž od něj.. Tak jednak asi nemá tolik peněz a lekl se třeba větších částek, sama jsi to psala, že ne vždy vydělává dost a druhak bude možná trochu opatrnější na peníze. Nevím, z jakého důvodu doteď bydlí u rodičů a bydlel s nimi i s přítelkyněma (nebo manželkama?). To mají tak velký dům?
ano u rodicu s nima bydlel,,no psala jsem ze nevidela treba 2 3 mes,,tim sem myslela zacatek roku jako je to vsude leden unor atd,,ale jinak v zasade ma dobre penize 1500 na den -)
@Jana525 píše:
@sendysendy a proc sis to takhle zaridila? Zmen pravidla, nevim, co resis. [/cipresne o to jde-) vas nazor zda cekat jak mi sam rekl a nebo proste udelat razny reseni,,ja mu treba rekla ze nechci aby semnou tedy bydlel a on proste ze ne ze beze me nebude
Nedočetla jsem, je to nesrozumitelný, ale pokud mezi sebou používáte výrazy jako " vypustil z huby " tak se radši rozejděte takhle spolu lidi nemluví tedy alespon ti kteří spolu chtějí normálně žít
@PetraJ píše:
A se skrblíkem jo? Z čeho budete žít, až budeš případně na rodičáku?A tvoje dcera s váma na tu dovolenou chce jet? Nedovedu si představit, že je mi 17 a jedu dobrovolně na dovolenou s matkou, jejím novým chlapem, jeho sedmiletou dcerou a jeho rodičema. To je fakt šílená představa.
tak oni jedou jeste s jeho rodicema i holky v jejich letech takze chtela..