Dovolená, kdo ji platí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
21.5.17 17:44
@ka2ka píše:
navíc zakladatelka půjde na dr a md a bude mít dvě děti + dotyčného to jsem zvědavá jak to všechno uživí :think:

hele,,ja dokazu uzivit svojíí rodinu,,at uz 2-6 clenou, tady jde o to ze chlap vydelava vic nez ja,,a neni schopnej ani pulku z toho co ja,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701
21.5.17 17:46
@sendysendy píše:
hele,,ja dokazu uzivit svojíí rodinu,,at uz 2-6 clenou, tady jde o to ze chlap vydelava vic nez ja,,a neni schopnej ani pulku z toho co ja,,,

tak jste si ale měli nastavit pravidla hned na začátku po pár měsících to bude těžko rozcházet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.5.17 18:02

@sendysendy to je fakt chlap k pohledání..To bude budoucnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106469
21.5.17 18:04
@Konnny píše:
Proč byste měli jezdit na dovolenou s rodičema?

to mně napadlo jako první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106469
21.5.17 18:10
@sendysendy píše:
@Konnnyprotoze tak jezdej kazdy rok-)

no, ale ted je s tebou… tak je jiná situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106469
21.5.17 18:11
@sendysendy píše:
za dobu co semnou zije zda mi dal 2000tis??a ze tenhle mesic udelal nakup za 3tis,,,nechci si stezovat ale spis poradit co mam delat a zda je to normalni

pro mně by to normální nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106469
21.5.17 18:17
@sendysendy píše:
no neco na tom je ale stale si myslim ze fakt je neskusenej nebo ja fat nevím,,,

takhle nezkušenej, aby si myslel, že se někam nastěhuje a tam ho budou živit nemůže být nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
21.5.17 18:27
@Venetia píše:
takhle nezkušenej, aby si myslel, že se někam nastěhuje a tam ho budou živit nemůže být nikdo

Není nezkušený, ale vychytralý a obratně využívá situace. Komu by se to nelíbilo, že? :think:

• Citovat
  • Upravit
2448
21.5.17 18:28

@sendysendy popravdě bych na dovolenou s rodiči mého partnera nejela, za mě vyhozené peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
21.5.17 18:31

Hudebník bude mít asi pořádnýho rajbováka, jinak mi smysl toho vztahu úplně uniká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.5.17 18:32

Souhlasím s tím, co už tu někdo psal, finance jste si měli vyjasnit před nastěhováním. Myslím, že pozdě ale není ani teď, vztah bych kvůli tomu hned nezahazovala. V klidu si s ním sedni, ukaž mu co se všechno platí a řekni mu, že půlku bude platit on. Jinak dovolenou bych si já osobně od přítele nikdy zaplatit nenechala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
21.5.17 19:19

@Lady_Anne a to já zase jo, falešné hrdosti se ještě nikdy nikdo nenajedl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 20:03
@ka2ka píše:
tak jste si ale měli nastavit pravidla hned na začátku po pár měsících to bude těžko rozcházet :nevim:

jo s tim s tebou souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
21.5.17 20:11
@Ellusa píše:
Vždyť ale přece o to hlavně jde ;) 8)
:? tak to nezbývá než popřát hodně štěstí. nastavila bych pravidla hned a pokud nechce platit ok ale at si bydlí u rodičů, živit ho, to ani náhodou :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 20:12
@Lady_Anne píše:
Souhlasím s tím, co už tu někdo psal, finance jste si měli vyjasnit před nastěhováním. Myslím, že pozdě ale není ani teď, vztah bych kvůli tomu hned nezahazovala. V klidu si s ním sedni, ukaž mu co se všechno platí a řekni mu, že půlku bude platit on. Jinak dovolenou bych si já osobně od přítele nikdy zaplatit nenechala. :nevim:

no,,na zacatku stim zacal on ze bude platit najem a ja jidlo,,ale ze leden unor j slabej tak musim pockat ja cekala asi dele nez jsem mela,,a postupne se to ve me nastradalo a pocitam s tim ze dnes po tomhle prispevku bude doma hallo,, jsem tak akorat naslapla bouchnout,,,chyba je totiz ta ze to jak se chovam ja ocekavam od ostatnich a na tom jsem kolikrat schorela,,,no ani nenachazim slova jak mu to vse dnes reknu,,ale asi mi bude stacit mala..no to bue veselost dnes!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí