Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka2ka píše:
navíc zakladatelka půjde na dr a md a bude mít dvě děti + dotyčného to jsem zvědavá jak to všechno uživí
hele,,ja dokazu uzivit svojíí rodinu,,at uz 2-6 clenou, tady jde o to ze chlap vydelava vic nez ja,,a neni schopnej ani pulku z toho co ja,,,
@sendysendy píše:
hele,,ja dokazu uzivit svojíí rodinu,,at uz 2-6 clenou, tady jde o to ze chlap vydelava vic nez ja,,a neni schopnej ani pulku z toho co ja,,,
tak jste si ale měli nastavit pravidla hned na začátku po pár měsících to bude těžko rozcházet ![]()
@sendysendy to je fakt chlap k pohledání..To bude budoucnost ![]()
@Konnny píše:
Proč byste měli jezdit na dovolenou s rodičema?
to mně napadlo jako první
@sendysendy píše:
@Konnnyprotoze tak jezdej kazdy rok-)
no, ale ted je s tebou… tak je jiná situace
@sendysendy píše:
za dobu co semnou zije zda mi dal 2000tis??a ze tenhle mesic udelal nakup za 3tis,,,nechci si stezovat ale spis poradit co mam delat a zda je to normalni
pro mně by to normální nebylo
@sendysendy píše:
no neco na tom je ale stale si myslim ze fakt je neskusenej nebo ja fat nevím,,,
takhle nezkušenej, aby si myslel, že se někam nastěhuje a tam ho budou živit nemůže být nikdo
@Venetia píše:
takhle nezkušenej, aby si myslel, že se někam nastěhuje a tam ho budou živit nemůže být nikdo
Není nezkušený, ale vychytralý a obratně využívá situace. Komu by se to nelíbilo, že? ![]()
@sendysendy popravdě bych na dovolenou s rodiči mého partnera nejela, za mě vyhozené peníze ![]()
Hudebník bude mít asi pořádnýho rajbováka, jinak mi smysl toho vztahu úplně uniká.
Souhlasím s tím, co už tu někdo psal, finance jste si měli vyjasnit před nastěhováním. Myslím, že pozdě ale není ani teď, vztah bych kvůli tomu hned nezahazovala. V klidu si s ním sedni, ukaž mu co se všechno platí a řekni mu, že půlku bude platit on. Jinak dovolenou bych si já osobně od přítele nikdy zaplatit nenechala. ![]()
@Lady_Anne a to já zase jo, falešné hrdosti se ještě nikdy nikdo nenajedl ![]()
@ka2ka píše:
tak jste si ale měli nastavit pravidla hned na začátku po pár měsících to bude těžko rozcházet
jo s tim s tebou souhlasim
@Ellusa píše:
Vždyť ale přece o to hlavně jde![]()
@Lady_Anne píše:
Souhlasím s tím, co už tu někdo psal, finance jste si měli vyjasnit před nastěhováním. Myslím, že pozdě ale není ani teď, vztah bych kvůli tomu hned nezahazovala. V klidu si s ním sedni, ukaž mu co se všechno platí a řekni mu, že půlku bude platit on. Jinak dovolenou bych si já osobně od přítele nikdy zaplatit nenechala.
no,,na zacatku stim zacal on ze bude platit najem a ja jidlo,,ale ze leden unor j slabej tak musim pockat ja cekala asi dele nez jsem mela,,a postupne se to ve me nastradalo a pocitam s tim ze dnes po tomhle prispevku bude doma hallo,, jsem tak akorat naslapla bouchnout,,,chyba je totiz ta ze to jak se chovam ja ocekavam od ostatnich a na tom jsem kolikrat schorela,,,no ani nenachazim slova jak mu to vse dnes reknu,,ale asi mi bude stacit mala..no to bue veselost dnes!!!