Dovolená, kdo ji platí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
22.5.17 15:38
@Kobea píše:
Všichni nefungují tak, že by jim to došlo samo o sobě. Já mám taky nějaká očekávání a skutek utek. Prostě si rozmysli, co mu chceš říct, hoď si to na papír (dneska bych to teda nedělala), rozepiš, kolik za co společného platíš, kolik Ti dal a kolik očekáváš. A dostal by čas na rozmyšlenou a na doplatek. A pak by šel světem.

Takze vcera debata byla,,a zaver??,od pristihi mes zacne fungovat tak jak ma,,k dovolene jsem se ani nedostala -) proc??,asi mi to prijde divny to snim resit i kdyz me to mrzí,,takze uvidime-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
22.5.17 19:16
@sendysendy píše:
Takze vcera debata byla,,a zaver??,od pristihi mes zacne fungovat tak jak ma,,k dovolene jsem se ani nedostala -) proc??,asi mi to prijde divny to snim resit i kdyz me to mrzí,,takze uvidime-)

Dej mu ještě šanci a jestli jí promarní, tak ho pošli do oběhu.
A je dobře, že jste si promluvili.

A v jaké fázi řešení je ta dovolená teď?

• Citovat
  • Upravit
441
22.5.17 19:47
@zoidberg píše:
Jó hudebníci, to jsou ti nejvěrnější týpci :jazyk:
Jinak, najít si starou rašpli taky budu očekávat, že mě bude živit a platit mi dovolené :mrgreen:

Starou rašpli. Ježíš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.5.17 19:49
@sendysendy píše:

Mně teda přijde zvláštní, že s lidma na netu to řešíš (a ti ti s tím přímo nijak nepomohou), ale s partnerem, kterého se to přímo týká, ti to přijde divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.5.17 20:06
@Kobea píše:
Dej mu ještě šanci a jestli jí promarní, tak ho pošli do oběhu.
A je dobře, že jste si promluvili.A v jaké fázi řešení je ta dovolená teď?

mo proste 28 cervence letej,,o nas ani zminka,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.5.17 20:08
@Malaga píše:
Mně teda přijde zvláštní, že s lidma na netu to řešíš (a ti ti s tím přímo nijak nepomohou), ale s partnerem, kterého se to přímo týká, ti to přijde divné :think:

ja to sem nepsala aby mi nekdo pomahal,,ale chtela jsem jen nazor a treba i zkusenost ze nektera neco podobneho zazila,,,tak bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.5.17 20:17
@sendysendy píše:
ja to sem nepsala aby mi nekdo pomahal,,ale chtela jsem jen nazor a treba i zkusenost ze nektera neco podobneho zazila,,,tak bud v klidu

Já jsem v naprostém klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.5.17 20:18
@sendysendy píše:

Ještě napiš, co je to „fungovat tak, jak má“.
A ty na dovolenou s dcerou pojedeš? Kdybys chtěla něco poradit, dej mi vědět. Neseď doma jen kvůli nim. A nejlépe odjeď v době, kdy se oni budou vracet.

• Citovat
  • Upravit
60
22.5.17 20:25
@Kobliha51 píše:
A ty na dovolenou s dcerou pojedeš? Kdybys chtěla něco poradit, dej mi vědět. Neseď doma jen kvůli nim. A nejlépe odjeď v době, kdy se oni budou vracet.

tak ted jsem se nasmala-))) v dobe kdy oni se budou vracet-))) no neco na tom je, budu rada kdyz mi poradis,,,kam jet atd-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.5.17 20:28
@Kobliha51 píše:

co znamena fungovat tak jak ma??co se tyce spolecneho placeni co se tyce domacnosti -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.5.17 21:37
@sendysendy píše:
tak ted jsem se nasmala-))) v dobe kdy oni se budou vracet-))) no neco na tom je, budu rada kdyz mi poradis,,,kam jet atd-)

Napiš mi kolik na to máš, kolik času tam chceš být a co preferuješ. Hory, moře, poušť, exotiku nebo cokoliv jiného.
S tím fungováním jsem myslela to, jak budete platit energie, co, kdo a kdy se bude starat o nákupy, domácnost, kolik ti bude dávat na jídlo a drogerii, kolik budete případně šetřit. Nejde mi o detaily, ale zajímá mne, jestli to máš všechno promyšlené. Zatím to vypadá, že jsi čekala, až mu to dojde. To se ti jaksi neosvědčilo.

• Citovat
  • Upravit
30971
23.5.17 06:38

@sendysendy Presne jak pise @Kobliha51, domluvili jste se konkretne, kolik ti bude prispivat (za sebe a dceru, kdyz je u vas), co bude on sam platit? Aby to nebylo, ze si nasypal popel na hlavu a pojede dal. Je dobre, ze jsi dovolenou s nim neresila, prvni musis vyresit toto a pak na dovolenou pro sebe a dceru mit budes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
23.5.17 08:54

Od příštího měsíce bude fungovat a co teď a ty čtyři měsíce, co v podstatě nic nezaplatil? Pokud má 45 000 měsíčně, tak z toho musí být schopný většinu ušetřit, tedy si někam ulejvá peníze, takže bych tlačila, že dá jednu tuhle výplatu teď hned.
Pokud on má 45 000×9 měsíců = 405 000 / 12 = 33 750 (má tedy na měsíc v průměru i s těmi měsíci, co nepracuje)

Vy máte dost velké problémy v komunikaci. A vadilo by mi dělat velké rozdíly v dětech, když se můžeš starat o jeho dceru, když je pryč a on by té tvé nekoupil ani zmrzlinu.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
23.5.17 08:57

A přijde mi hodně zvláštní, že jeho bejvalky kejvly na ubytování u jeho rodičů. A to ježdění na dovolenou mi přijde též zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
29350
23.5.17 09:01
@sendysendy píše:
za dobu co semnou zije zda mi dal 2000tis??a ze tenhle mesic udelal nakup za 3tis,,,nechci si stezovat ale spis poradit co mam delat a zda je to normalni

tak žije s tebou čtyři měsíce a už ti dal dva miliony? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria