Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
A to je co za dalsi holky? Tez nejake pribuzne?
joooo ale tak t je nepodstatny-)))
@sendysendy neprijde mi…pokud maji takovou tradici, ze jezdi spolu, tak to kvuli tobe asi menit nebude…znate se 4 mesice, dceru bych tam netahala a pokud ano, tak za svy…i kdyz potom rodicum nic neni, tak by se asi zeptali, jestli sis to zaplatila…po 4 mesicich znamosti si nechat platit dovolenou pro sebe i dceru… to mi prijde moc
@pohledmuze píše:
No jo vydrzujes si mladsiho hudebnika, tak to je jasny, ze on to nebude sponzorovat.
@Malaga píše:
@sendysendy neprijde mi…pokud maji takovou tradici, ze jezdi spolu, tak to kvuli tobe asi menit nebude…znate se 4 mesice, dceru bych tam netahala a pokud ano, tak za svy…i kdyz potom rodicum nic neni, tak by se asi zeptali, jestli sis to zaplatila…po 4 mesicich znamosti si nechat platit dovolenou pro sebe i dceru… to mi prijde moc
jsme spolu uz 9 mes,,ted a 4 mes spolu bydlime
@sendysendy píše:
jsme spolu uz 9 mes,,ted a 4 mes spolu bydlime
Dik za odpoved. Tak 9 mesicu je vic nez 4…zvedni mu najem a stravny a dovcu si zaplatte samy. ![]()
Necetla jsem to cele. NIcmene nechapu, jak muzes zit s nekym, kdo se v podstate není schopen sam uživit a parazituje na jinych. Bydli a ji zadara nejdriv u rodicu a pak u tebe.Ne,neni to o tom, ze to nezna, ale o tom, ze je vyzirka.Komu by se nelíbilo bydleni zdarma, ze? Kdo co bude platit na dovolene, je poslední, co bych resila..ty jo, jak bych mu dala „musis na me pomalu“.Naopak bych mu rekla, ze pokud mi okamzite nezacne platit polovinu služeb a jidlo, tak ma par dni na to, jit vyzirat opet chudáky rodice.
Ty jsi sama s dcerou, mas potize vse poplatit a ještě poskytujes bydleni a stravu zdarma dospelymu chlapovi?? Proc? Ja to opravdu nechapu.
@pohledmuze píše:
Tak zkus popremyslet.Plno chlapu si takhle vydrzuje holky bezne, proc asi.
No proc? Zakladatelka odpovedela vyse, ze tady muzikanta bere jako svou posledni sanci na dite a chce ho i za cenu, ze na nej zustane sama. Takze darce spermatu. Pokud zustane, bude to asi prijemny bonus.
@Eemii píše:
Ty jsi sama s dcerou, mas potize vse poplatit a ještě poskytujes bydleni a stravu zdarma dospelymu chlapovi?? Proc? Ja to opravdu nechapu.
ja nemam potize vse poplati,,,zvladam to a i jsou penize na to kdyz nekam chceme jit,,plavat atd,,,nebo nekam na jidlo,,ale kdyz nas je vic doma tak hold si to dovolit nemuzem z mejch penez
@vonajebohyne píše:
No proc? Zakladatelka odpovedela vyse, ze tady muzikanta bere jako svou posledni sanci na dite a chce ho i za cenu, ze na nej zustane sama. Takze darce spermatu. Pokud zustane, bude to asi prijemny bonus.
@pohledmuze píše:
Tak zkus popremyslet.Plno chlapu si takhle vydrzuje holky bezne, proc asi.
Vydržuje?
Spíš se nechávají vydržovat nějakou pipinkou, že? ![]()
@sendysendy píše:
ja nemam potize vse poplati,,,zvladam to a i jsou penize na to kdyz nekam chceme jit,,plavat atd,,,nebo nekam na jidlo,,ale kdyz nas je vic doma tak hold si to dovolit nemuzem z mejch penez
Najdi si bohatšího sponzora. Vydržovat si chlapa, který není schopen uživit rodinu, to je teda zoufalství.
A jestli nejsi tak zoufalá, tak si sedněte a domluvte si financování. Tenhle pán možná bude mít super geny, ale počítej s tím, že budeš jednou mít minimální alimenty a nebo rovnou žádné. Když nemá peníze teď, tak je nebude mít nejspíš ani za pár let. Ne proto, že by je nevydělal, ale proto, že nemá žádnou finanční zodpovědnost.
Musíš na něj pomalu
no to je partie. Místo dovolené bych mu nadělila kopanec do zádele. On ti dá velký kulový na domácnost a ty rušíš směny, aby ses mohla starat k jeho nemocné dítě?
taky mám nevlastní dítě podobného věku jako on a jsem ochotná maximálně vypomoct když je třeba, ale toto ani omylem. Jste spolu chvilku, takže jediné co ti můžu říct je, že časem ti to dojde a otevřeš oči. Mě to trvalo bezmála pět let než jsem si ujasnila co jo a co fakt ne, tobě přeji dřívější vystřízlivění
@Kobea píše:
Najdi si bohatšího sponzora. Vydržovat si chlapa, který není schopen uživit rodinu, to je teda zoufalství.
A jestli nejsi tak zoufalá, tak si sedněte a domluvte si financování. Tenhle pán možná bude mít super geny, ale počítej s tím, že budeš jednou mít minimální alimenty a nebo rovnou žádné. Když nemá peníze teď, tak je nebude mít nejspíš ani za pár let. Ne proto, že by je nevydělal, ale proto, že nemá žádnou finanční zodpovědnost.
navíc zakladatelka půjde na dr a md a bude mít dvě děti + dotyčného to jsem zvědavá jak to všechno uživí ![]()
@sendysendy píše:
jo to mas pravdu,,ale ja vse tahnu sama,,,kdezto on tak mozna svoje cesty do prace a alimenty,,kdyz jsem mu rekla po 2mes zda mu neni studno ze vse tahnu ja a ze kdyz dva spolu chtej zit tak se musime starat oba,,tak mi rekl ze na nej musim pomalu
no tak to je fakt výhra
proč u tebe teda bydlí když finančně nepřispěje? Hlavně si s ním nedělej dítě, on je zvyklý že mu vše rodiče platí a to samé čeká od Tebe. měli jste si to vyjasnit ještě než se k Tobě nastěhuje. na druhou stranu nevím proč by měl platit dovolenou Tvému dítěti, na ní at přispěje bio otec. Dlouho spolu nejste tak bych předpokládala že každý platí za sebe ale to samé i u mě v bytě, ne že se tam nasáčkuje a já ho budu živit ![]()