Dovolená, kdo ji platí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33736
21.5.17 16:05
@sendysendy píše:
ano u rodicu s nima bydlel,,no psala jsem ze nevidela treba 2 3 mes,,tim sem myslela zacatek roku jako je to vsude leden unor atd,,ale jinak v zasade ma dobre penize 1500 na den -)

A za co je proboha utrácí když tobě nepřispívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 16:09
@arinecka píše:
A za co je proboha utrácí když tobě nepřispívá?

jo to holka nevim,,,asi setri nebo ja nevim,,,ja nechci vypadat jako zenska co ma vztek ze oni si jedou a my ne,,jde mi jen o to ze ja se postaram o vsechno a vsechny a on se nepostara ani o dovolenou cca finance vyjde apartman na 12tis a cesta 5 tis pro 5 lidi,,ale as jsem si to udelala sama ukazala jsem ze jsem sobestacna a tim on asi zije,, je v celku hodnej ale proste nektery veci mi na nem vadej,,beru to totiz podle sebe jaka jsem ja a jakej postoj mam k takovim vecem jako je rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
21.5.17 16:18

@sendysendy Prostě s ním chceš být za každou cenu! :jazyk: A nikdo ti to nevyvrátí! :cert:
Tak jen vše plať a omlouvej jeho i sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
21.5.17 16:18
@sendysendy píše:
jo to holka nevim,,,asi setri nebo ja nevim,,,ja nechci vypadat jako zenska co ma vztek ze oni si jedou a my ne,,jde mi jen o to ze ja se postaram o vsechno a vsechny a on se nepostara ani o dovolenou cca finance vyjde apartman na 12tis a cesta 5 tis pro 5 lidi,,ale as jsem si to udelala sama ukazala jsem ze jsem sobestacna a tim on asi zije,, je v celku hodnej ale proste nektery veci mi na nem vadej,,beru to totiz podle sebe jaka jsem ja a jakej postoj mam k takovim vecem jako je rodina

No a ty neušetříš tím pádem nic, sedni si s ním a promluvte si, takhle to přece nejde aby si žil na tvůj účet. Pěkně bych mu sepsala na papír výdaje za bydlení + jídlo a budˇbude platit nebo může jít o dům dál. Vidíš to, pak napíšeš že se svou dcerou nemůžeš nikam odjet protože táhneš vše sama, jak k tomů přijde ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 16:21
@arinecka píše:
No a ty neušetříš tím pádem nic, sedni si s ním a promluvte si, takhle to přece nejde aby si žil na tvůj účet. Pěkně bych mu sepsala na papír výdaje za bydlení + jídlo a budˇbude platit nebo může jít o dům dál. Vidíš to, pak napíšeš že se svou dcerou nemůžeš nikam odjet protože táhneš vše sama, jak k tomů přijde ona?
presne o tohle mi jde,,ja udelam vse pro jeho dceru ale jeho to nenapadne ze moje hola zustane doma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 16:21
@sendysendy píše:
@arinecka píše:
No a ty neušetříš tím pádem nic, sedni si s ním a promluvte si, takhle to přece nejde aby si žil na tvůj účet. Pěkně bych mu sepsala na papír výdaje za bydlení + jídlo a budˇbude platit nebo může jít o dům dál. Vidíš to, pak napíšeš že se svou dcerou nemůžeš nikam odjet protože táhneš vše sama, jak k tomů přijde ona?
presne o tohle mi jde,,ja udelam vse pro jeho dceru ale jeho to nenapadne ze moje hola zustane doma

presne o tohle mi jde,,ja udelam vse pro jeho dceru ale jeho to nenapadne ze moje hola zustane doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.17 16:24

On ti jasně řekl, že nemá určité provozní zkušenosti ze vztahu. On prostě neví, co má dělat. Tak si s ním sedni a rozumně si promluvte. To je takový problém si říct, budeme spolu bydlet, náklady jsou takový a takový a ty mi přispěješ tolik a tolik. Ty sedíš na zadku a čekáš na to, až mu všechno dojde. Ale on neví, že je něco špatně, protože neví, co má dělat a co po něm chceš. Promluvte si a rozdělte si doma povinnosti.

A ta dovolená, on se blbě vyjádřil, chlapi občas prostě říkají věci, co ženy bolí a ten chlap si to neuvědomí. Nedělá to schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
21.5.17 16:25
@sendysendy píše:
@arinecka píše:
presne o tohle mi jde,,ja udelam vse pro jeho dceru ale jeho to nenapadne ze moje hola zustane doma

Když to vezmeš kolem a dokola, co ti s dcerou chybělo samotným? Přítele mít můžeš ale proč se s ním otravovat doma, vídat se můžete i tak. Tím by ses vyhnula zbytečným stresům a debatám které asi nikam nevedou. Být tebou tak mu zamávám a jedu s dcerou sama někam na pěknou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
21.5.17 16:27
@Procházející píše:
On ti jasně řekl, že nemá určité provozní zkušenosti ze vztahu. On prostě neví, co má dělat. Tak si s ním sedni a rozumně si promluvte. To je takový problém si říct, budeme spolu bydlet, náklady jsou takový a takový a ty mi přispěješ tolik a tolik. Ty sedíš na zadku a čekáš na to, až mu všechno dojde. Ale on neví, že je něco špatně, protože neví, co má dělat a co po něm chceš. Promluvte si a rozdělte si doma povinnosti.A ta dovolená, on se blbě vyjádřil, chlapi občas prostě říkají věci, co ženy bolí a ten chlap si to neuvědomí. Nedělá to schválně.

Ona mu to ale říkala -,,,ted spolu zijeme ja platim vse sama,,po par hadkach a rozmluvach mi rekl ze na nej musim pomalu… není zvyklý platit, u rodičů žil taky zadarmo tak si asi myslí že to tak chodí všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 16:31
@Procházející píše:
On ti jasně řekl, že nemá určité provozní zkušenosti ze vztahu. On prostě neví, co má dělat. Tak si s ním sedni a rozumně si promluvte. To je takový problém si říct, budeme spolu bydlet, náklady jsou takový a takový a ty mi přispěješ tolik a tolik. Ty sedíš na zadku a čekáš na to, až mu všechno dojde. Ale on neví, že je něco špatně, protože neví, co má dělat a co po něm chceš. Promluvte si a rozdělte si doma povinnosti.A ta dovolená, on se blbě vyjádřil, chlapi občas prostě říkají věci, co ženy bolí a ten chlap si to neuvědomí. Nedělá to schválně.

diky za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 16:34
@arinecka píše:
Když to vezmeš kolem a dokola, co ti s dcerou chybělo samotným? Přítele mít můžeš ale proč se s ním otravovat doma, vídat se můžete i tak. Tím by ses vyhnula zbytečným stresům a debatám které asi nikam nevedou. Být tebou tak mu zamávám a jedu s dcerou sama někam na pěknou dovolenou.

jo to asi tak udelam,,,taky jsem o tom premyslela ze pojedem sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 16:34
@arinecka píše:
Ona mu to ale říkala -,,,ted spolu zijeme ja platim vse sama,,po par hadkach a rozmluvach mi rekl ze na nej musim pomalu… není zvyklý platit, u rodičů žil taky zadarmo tak si asi myslí že to tak chodí všude.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.17 16:38
@arinecka píše:
Ona mu to ale říkala -,,,ted spolu zijeme ja platim vse sama,,po par hadkach a rozmluvach mi rekl ze na nej musim pomalu… není zvyklý platit, u rodičů žil taky zadarmo tak si asi myslí že to tak chodí všude.

No tak pokud není schopný respektovat nějaké pravidla, tak je na místě rozchod. Ta dovolená ho beztak netrkla z toho důvodu, že mu ji platí rodiče… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.17 16:42
@Procházející píše:
No tak pokud není schopný respektovat nějaké pravidla, tak je na místě rozchod. Ta dovolená ho beztak netrkla z toho důvodu, že mu ji platí rodiče… :nevim:

jo to si taky myslim zda mu nezaplatily apartman-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.5.17 16:46
@sendysendy píše:
tak oni jedou jeste s jeho rodicema i holky v jejich letech takze chtela..

A to je co za dalsi holky? Tez nejake pribuzne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí