Dovolená odděleně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
10.2.20 18:26
@Lola14 píše:
@unuděná to ano ale jemu vadí že bych jela bez něj jenže na to aby jel už nemá čas protože ho vyčerpá na tu dovolenou s prckem.. právě proto řekl že na víkend sama můžu ale abych jela dýl i s malou je průser..

Můžeš jet bez něj zrovna tak, jako on bez tebe. Když tě nechce sebou, je logické, že nemusíš dřepět doma jako tydýt. Máte možná více problémů. než jen dovolenou. Jsou rodiny, které cestují s malými dětmi po celém světě a zvládnou to. On ti řekne, že jsi sobecká a on je co? Nesobecký a proto musíš sedět doma na zadku? Má to nějaký převrácený.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
10.2.20 18:28
@Lola14 píše:
@Venetia Ani né půl roku… Pomáhala mu s tím mamka.. a od chvíle co jsme se začali scházet je to „moje povinost“ jak on tvrdí.

Máš doma fakt despotu. Koukám, že ti život nalinkoval dostatečně. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1498
10.2.20 19:10

Ty jo, dolouskala jsem diskuzi a vy máte mnohem větší problém než je jedna „blbá“ letní dovolená. Je mi to líto, asi si ještě užiješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
10.2.20 19:12

Respektive ty, protože on má jasno a vše vyreseno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 19:35

@blueberryx upřímně jsem z celé té situace dost vykolejená, zašlo to až tak že jsme šli do vztahové poradny a po všem co nám ta paní řekla, že by si měl i on spoustu věcí uvědomit, mi venku byl schopný říct že když já budu dodržovat radu kterou mi řekla tak už nebude potřeba tam chodit ale že by i on se zamyslel? Nechci aby mě někdo litoval jen potřebuju poradit co s tím mám dělat, jestli vůbec je co dělat… Opravdu dřív takovej nebyl mluvil vždy o nás jako o celku a najednou když se máme rozrůst tak začal s prominutím magořit, připadá mi jako by mu najednou, ještě nenarozené dítě, přišlo na obtíž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106618
10.2.20 19:48
@Lola14 píše:
@blueberryx upřímně jsem z celé té situace dost vykolejená, zašlo to až tak že jsme šli do vztahové poradny a po všem co nám ta paní řekla, že by si měl i on spoustu věcí uvědomit, mi venku byl schopný říct že když já budu dodržovat radu kterou mi řekla tak už nebude potřeba tam chodit ale že by i on se zamyslel? Nechci aby mě někdo litoval jen potřebuju poradit co s tím mám dělat, jestli vůbec je co dělat… Opravdu dřív takovej nebyl mluvil vždy o nás jako o celku a najednou když se máme rozrůst tak začal s prominutím magořit, připadá mi jako by mu najednou, ještě nenarozené dítě, přišlo na obtíž

nebo ma pocit, ze uz mu neuteces a muze si zacit diktovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.20 19:59
@Lola14 píše:
@blueberryx upřímně jsem z celé té situace dost vykolejená, zašlo to až tak že jsme šli do vztahové poradny a po všem co nám ta paní řekla, že by si měl i on spoustu věcí uvědomit, mi venku byl schopný říct že když já budu dodržovat radu kterou mi řekla tak už nebude potřeba tam chodit ale že by i on se zamyslel? Nechci aby mě někdo litoval jen potřebuju poradit co s tím mám dělat, jestli vůbec je co dělat… Opravdu dřív takovej nebyl mluvil vždy o nás jako o celku a najednou když se máme rozrůst tak začal s prominutím magořit, připadá mi jako by mu najednou, ještě nenarozené dítě, přišlo na obtíž

A jak dlouho spolu jste? Před těhotenstvím bylo ve vztahu vše OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 20:16

@Lama Lama moc dlouho ne… Přibližně rok a půl.. Ano všechno bylo fajn sem tam nějaká hádka z důvodu nedorozumění ale nikdy jsme nedali jeden na toho druhého dopustit, vždycky jsme se snažili všechno řešit společně… Krom té výchovy malého, na to si sáhnout nenechal ale pak časem pochopil že to tak opravdu nejde… Když došlo na těhotenství řekl mi že to tak chce, dokonce i řekl že lituje toho že jeho syn není můj… Ale najednou po uplynutí dvou měsíců skrat a začal se chovat opravdu divně jako kdyby to nebyl on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.2.20 20:19
@Lola14 píše:

Tady je přesně vidět, že i když pár lidí poslouchá něco stejného, každý si to vyloží třeba jinak. To je fakt na palici.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
10.2.20 20:20
@Lola14 píše:
@Lama Lama moc dlouho ne… Přibližně rok a půl.. Ano všechno bylo fajn sem tam nějaká hádka z důvodu nedorozumění ale nikdy jsme nedali jeden na toho druhého dopustit, vždycky jsme se snažili všechno řešit společně… Krom té výchovy malého, na to si sáhnout nenechal ale pak časem pochopil že to tak opravdu nejde… Když došlo na těhotenství řekl mi že to tak chce, dokonce i řekl že lituje toho že jeho syn není můj… Ale najednou po uplynutí dvou měsíců skrat a začal se chovat opravdu divně jako kdyby to nebyl on…

Na malého si sáhnout nedal a přitom chodí do práce a máš ho na krku ty? Tak jak to je.

• Citovat
  • Upravit
16236
10.2.20 20:23
@Lola14 píše:
@Lama Lama moc dlouho ne… Přibližně rok a půl.. Ano všechno bylo fajn sem tam nějaká hádka z důvodu nedorozumění ale nikdy jsme nedali jeden na toho druhého dopustit, vždycky jsme se snažili všechno řešit společně… Krom té výchovy malého, na to si sáhnout nenechal ale pak časem pochopil že to tak opravdu nejde… Když došlo na těhotenství řekl mi že to tak chce, dokonce i řekl že lituje toho že jeho syn není můj… Ale najednou po uplynutí dvou měsíců skrat a začal se chovat opravdu divně jako kdyby to nebyl on…

Vy jste spolu rok a půl a za tři měsíce se narodí dítě? Promiň, ale za tohle si muzete sami. Pořídit si dítě po tak krátké době není moc zodpovědné. Ono to může být jednoduše spadnutí růžových brýlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 20:33

@Uslava No co se týče výchovy tak jsem nesměla říct ani popel… Řekl mi že jsou i horší děti a že vlastní děti nemám takže o tom nic nevím. Časem ustoupil protože o tom mluvil i s jinými lidmi a zjistil že jsem ve spoustě věcech měla pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
10.2.20 20:46

@Petullka82 Zatím jsou 3,mimino je v břiše. A to jde v pohodě. Na jaře uvidíme, jak to půjde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.2.20 08:26

Taky jsem se tím prolouskala a obávám se, jak už tu padlo, že dovolená je fakt jen třešnička na dortu totálně nezdravého vztahu. Asi jste do toho skočili moc rychle, vypadá to navíc, že těhotenství nebylo plánované, ale stalo se, takže je možné, že z jeho strany se velké nadšení nekoná. A dost možná teď teprve začněš zjišťovat, s kým sis to dítě pořídila :think:
Pro mě by rozvedený muž, který tráví s dítětem jen dovolené a nijak víc se neangažuje, měl velký červený otazník a hodně dlouho a důkladně bych zvažovala, zda s někým takovým chci spojit svůj život, natož se rozmnožit :think: Ty mi přijdeš podle psaného projevu celkem inteligentní, snažíš se najít řešení a kompromisy, jenže když se projeví egoistický despota a ještě k tomu s tebou cloumají těhotenské hormony, tak se spousta věcí jeví jinak, než zpočátku :?
Problém ovšem vidím i v tobě - skutečně máš momentálně velmi naivní pohled na fungování s miminem. Zkusila bych před partnerem nadhodit, jestli by byl ochoten se synem zůstat doma v případě, že budeš ty nebo miminko mít nějaké poporodní komplikace (v době Chorvatska budeš v šestinedělí!) a budeš ho tam potřebovat. Na tom můžeš krásně zjistit, nakolik mu na tobě a dítěti záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.2.20 08:42

No a? Rodina může dělat spoustu věcí společně, ale klidně i zvlášť. Kdyby to tak bylo pořád, tak je to nezdravý, stejně tak když bude nuceně všechno společně. Novorozenec si moře neužije a s ním ani ty. Tak ho nech ať jede a se synem si užije ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí