Drobné krádeže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
1.2.17 08:52

Nám táta nosil propisky, rýsovat i potřeby, sešity, tužky apod. když jsme hodili do školy, ale to bylo placeno z jeho úkolů, takže si to v podstatě zaplatil. navíc nás bylo v jednu chvíli 5 studujících a všichni jsme dostávali ctvrtroční zásobu, tak to museli vědět :D
Jsou určitý věci co se dají tolerovat (propisky když se objednává apod) a co už je moc (toaletek apod). můj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 08:55

Tak u nás dává uklízečka papír, který vyndá ze zásobníku nahoru na takovou poličku nad WC a vždycky ten papír zmizí. Pak tam dá do toho zásobníku nový. Nevím, zda to považovat za krádež :nevim: Někdo si ho ale musí brát když mizí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.17 08:58

Vlastně jedna věc mě napadla - dělala jsem ve školce a třídili jsme tam skříň plnou věcí na tvoření pro děti. A byla tam taška klubíček, zbytky. No a já jako vášnivá pletařka a háčkařka jsem prostě neodolala, když jsem mezi těma hroznejma štípavejma akrylama objevila dvě tři docela pěkný klubíčka. Ale beru to spíš jako doškodný, protože jsem tam spoustu věcí naopak sama nakoupila (za svý, bez proplacení), donesla z domova… Stejně tak pár věcí, co mi proplaceny byly, jsem si nechala nakonec část pro sebe (co zbylo). Ale kdybych to poctivě sečetla, tak jsem i tak těžce v minusu - kupovala jsem každou chvíli něco a nechala si proplatit asi dvakrát, když to bylo opravdu hodně peněz na nějakou konkrétní akci. No a tiskárna v práci taky no. Ale zase - ne kvůli penězům, ale že je to výrazně jednodušší a rychlejší než obíhat copycentra.

• Citovat
  • Upravit
19078
1.2.17 09:02

@Lavergne krást v práci toaleťák? 8o 8o no tak to teda fakt ne :nevim: Navíc je tam takovej hnusnej tvrdej a já mám ráda měkkčí :lol: :lol: Ale i kdyby tam měli třeba hedvábnej, tak by mne to nenapadlo nosit domů :nevim: To jako fakt někdo dělá jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
1.2.17 09:06

Mě kamaradka strašila jak se mi ve školce bude ztracet oblečeni. Kupodivu neni to tak. Pravě naopak. V šatně tam už od léta leží dvoje rifle a mikina, nikdo se k tomu nehlasi a světe div se, nikdo si to nevezme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
1.2.17 09:09

Nedělala a nedělám. Maximálně mám v každé kabelce propisku (někdy nafasovanou, někdy vlastní), protože pracuji i v terénu a tašky střídám.

Ovšem nářky na krádeže slýchávám (právě v terénu) často. Toaletní papír, ale i záchodové prkýnko, vodovodní baterie nebo třeba pyžamo v nemocnici… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
1.2.17 09:14
@Anonymní píše:
Dělám ve zdravotnictví…nějaké to obinadlo, léky, si berou všichni (sestry, lékaři, pomocný personál). Zrovna tady tohle mi nepříjde nějaké divné. P. S. nemizí to samozřejmě po tuctech :mrgreen:
Zachovat anonym, nebo smazat.

Jenže když si vezme každej a opakovaně balení léků nebo obinadla, tak už ta ztráta narůstá. Mně to divné přijde, protože to někdo vždycky musí zaplatit. Ono to nespadne zadarmo z marsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.2.17 09:17
@Alichi píše:
Nedělala a nedělám. Maximálně mám v každé kabelce propisku (někdy nafasovanou, někdy vlastní), protože pracuji i v terénu a tašky střídám.Ovšem nářky na krádeže slýchávám (právě v terénu) často. Toaletní papír, ale i záchodové prkýnko, vodovodní baterie nebo třeba pyžamo v nemocnici… :nevim:

záchodové prkýnko? No ty voe 8o 8o :poblion: :poblion: :poblion: Lidi jsou fakt prasata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.2.17 09:17
@ospalámyš píše:
Jenže když si vezme každej a opakovaně balení léků nebo obinadla, tak už ta ztráta narůstá. Mně to divné přijde, protože to někdo vždycky musí zaplatit. Ono to nespadne zadarmo z marsu.

asi tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.2.17 09:25
@Yasminn píše:
záchodové prkýnko? No ty voe 8o 8o :poblion: :poblion: :poblion: Lidi jsou fakt prasata

když si vybavim nějaké echt cool např na veřejných záchodech v centru - ale aji tam visí cedule - nekrást prkénka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
1.2.17 09:25

Nedělám to, nenapadlo mě to.
Ale kamarádky maminka dělala v domově důchodců a měli tam jednorázové podložky, tak jí to donesla. Přeci to nebudou kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 09:26

Tyjo a já myslela, že tohle rozkrádání hajzlpapírů a mýdel už je minulost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.2.17 09:28
@Kočičí duše píše:
Tyjo a já myslela, že tohle rozkrádání hajzlpapírů a mýdel už je minulost :lol:
:mrgreen: :mrgreen: jak vidíš, tak ani ne.. prý se na veřejných wc běžně kradou fakt aji pákovky, prkénka, mýdla atd.. když si představim, kdo na to všechno šmatal atd, chce se mi blejt jen, když tam náhodou musim.. natož to syslit dom :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
1.2.17 09:30

Když jsem dělala ve zdravotnictví, a moje fena zrovna čekala štěňata, vzala jsem si domů takové ty jednorázové podložky :oops: :D pak už jsem je ale normálně kupovala ve zdravotnických potřebách. Vzít si toaleťák by mě nikdy nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 09:32

Švagrová dělá v hotelu a nekupuje žádné čistící prostředky… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová