Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a k těm krádežím - za dob studií se jeden můj spolužák probudil ráno ve svém pokoji v plechovém kontejneru. Nikdy jsme nezjistili, kde ho jeho spolubydlící sebrali (pravděpodobně cestou z hospody) a jak ho dostali přes vrátnici a do 6. patra ( do výtahu se nevešel a vrátná byla ras).
@neumisa píše:
jako neumím si představit, KAM bych to kradené prkýnko schovala… leda bych s sebou měla kufr
Asi jenom tak do velké kabelky, vedle svačiny ![]()
@Kočičí duše píše:
Asi jenom tak do velké kabelky, vedle svačiny
aaaa, fuuuuuj! ![]()
Tak ja se pridam. Delam v hotelu.
Nic si domu nenosim, ale v praci napriklad uvarime kafe ze „sveho“. Takze okradam sefa.
Nebo takova videnska kava - slehacku v inventure nevyuctovavame, takze zase…
Kolegyne si domu vzala prostirani, protoze tenhle odstin uz nesel sehnat.
Moje sestra ve zdravotnictvi mi nosila perlan a jednorazove podlozky ve velkem. Moje teta uklizi u lidi doma a brava si stare casopisy, konzervu tunaka, cokoladu… Drobnosti. Asi pro radost, ze se ji podarilo usetrit.
@Anonymní píše:
Nic si domu nenosim, ale v praci napriklad uvarime kafe ze „sveho“. Takze okradam sefa.
Moje sestra ve zdravotnictvi mi nosila perlan a jednorazove podlozky ve velkem. Moje teta uklizi u lidi doma a brava si stare casopisy, konzervu tunaka, cokoladu…Drobnosti. Asi pro radost, ze se ji podarilo usetrit.
nikdo jí na to nikdo nepřišel?
@Anonymní píše:
Moje sestra ve zdravotnictvi mi nosila perlan a jednorazove podlozky ve velkem. Moje teta uklizi u lidi doma a brava si stare casopisy, konzervu tunaka, cokoladu… Drobnosti. Asi pro radost, ze se ji podarilo usetrit.
![]()
Rozumím tomu dobře? Jako že teta krade u lidí, u kterých uklízí? A to ji netlačí žádné svědomí? Nemá strach?
![]()
No teda já bych si asi u něčeho taky nevšimla, že zmizelo… Ale kdyby jo, tak ta paní letí s takovou ostudou, že už by radost z vlastní „šetrnosti“ na úkor druhých nikdy mít nemohla…
@Anonymní píše:
Moje sestra ve zdravotnictvi mi nosila perlan a jednorazove podlozky ve velkem. Moje teta uklizi u lidi doma a brava si stare casopisy, konzervu tunaka, cokoladu…Drobnosti. Asi pro radost, ze se ji podarilo usetrit.
Tohle je fakt hnus, promiň. Krást lidem doma…
@Anonymní píše:
Pokud mas vaření kávy pro sebe zakázané, ale stejně to děláš místo toho, aby sis tam donesla vlastni, tak to moc nechapu tedy…
Zbytek popsaného už považuji za obyčejné krádeže. Kdyby při úklidu někdo kradl me věci, tak ho s ostudou vyhodim
Můj muž si ani nedovolí v práci kopírovat něco svého.
Ale využila jsem 2× sestru, kdy mi v práci vytiskla barevně pro syna referát a pro mne plánek MHD v Madridu.
Nicméně dříve, když jsme jezdívali vlakem Rumunskem, tak hned za hranicemi mizel z WC toaleťák, mýdlo, ručníky a také světlo - žárovky či zářivky. Nyní už ten vlak dojede do cíle docela „vcelku“ ![]()
@radúna píše:
![]()
Rozumím tomu dobře? Jako že teta krade u lidí, u kterých uklízí? A to ji netlačí žádné svědomí? Nemá strach?
ty voe tak to už je fakt přes čáru
To bych fakt chtěla mít takovou pomocnici.
Ty jo, to je moc fakt.
![]()
Švagrová zdravotní sestřička má pěknou zásobu ze špitálu. Kamarádka dělala v knihkupectví, vzala si domů knížku, přečetla a zase vrátila zpět na prodej. Mamka nosí z práce propisky a papíry. Už jsem párkrát došli nad ránem z letní noci se sklem v ruce. Já si ted v hotelu vzala takový ty malinký mýdilka, co byla na umyvadle, strašně hezky voněla a nebyla to běžně dostupná značka, byly tam tři. kamoš dělá ve svatební firmě a když něco potřebuje, tak si prostě vezme (pytel cementu, malty)…ale zase neznám nikoho, kdo by kradl toaleták (a přiznal se k tomu) je fakt, že se na to nepřijde jako krádeže, ikdyž ve své podstatě asi je. Budu se nad sebou muset zamyslet ![]()