Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu a nic bych takhle ukrást nemohla, na mě by to každý poznal a nemáme to zapotřebí ![]()
Ale jedno léto jsem měla brigádu v dřevovýrobě, kde byla paní, která si každý den naplnila igelitku dřevěnýma špalíčkama a těma pak doma topila. Byly to sice zbytky, které už měly také sloužit jenom pro vytápění firmy, ale i tak! Nechápu a nepochopím!!!
@Baba píše:
Jaký je rozdíl mezi náplastí, zkumavkoˇu a toaleťákem?
Taky to nechápeš?
Jako, co vede lidi k tomu, že ve zdravotnictví „se to tak nebere“? Vždyť je to krádež jako každá jiná, ne?
@radúna píše:
Konečně někdo, kdo se nad tímhle taky pozastavil…Může mi někdo vysvětlit, v čem je to jiné? Jaký je rozdíl, když někdo ukradne toaleťák někde na nějaké firmě anebo když sestra (nebo jiný zdrv. personál) šlohne obvaz, zkumavku,…aj.?
taky nechápu. Dceři musím odebírat pravidelně moč. A líná huba.. nenapadlo mě se zeptat jestli mi zkumavku nedá sestra. Dala, 3ks pro jistotu.
Ale dokud jsem se nezeptala, kupovala jsem.
Dělala jsem s kamenivem a když tchyně sháněla pěkné kamínky a zrovna jsme měla. Šla jsme se zeptat šéfa, jestli bych to mohla podarovat. Jinak by to letělo do kontejneru.
@radúna Protože 45 let totálního morálního úpadku přechází na další generace, která není schopná pochopit, že když chci něco mít, musím na to mít. Protože vlastně malá zlodějna není zlodějna. Však ho přece neubyde je klasická odpověď.
Ne, toaleťák v práci nekradu. Naopak si tam kupuju svůj, i vlhčené ubrousky. Nesnášim ty levný papíry, tím se nedá utřít pr.el
Kafe, čaj, cukr si také kupuji. Nikdy by mě nenapadlo něco vzít. Akorát teda firemní propisky mám snad v každé tašce.
@Kriss Tina píše:
@Baba ja to nemyslela ze je v tom rozdil, ale spis to ze za ten rozkradenej toaletak pak museli platit zaci…
No ale, že tvoje ségra pro tebe krade zkumavky a náplasti je v klidu.
@bubulina píše:
můj bratranec jednou došel domů se židlí z nějakého baru.Ale druhý den ji šel vracet, byl namol… přešel s ní půlku města, min. 3 km a v zimě
Kmaos ukradl takovou tu prenosnou znacku. Zakaz vjezdu nebo co to bylo
Tak toaleťák bych z práce nevzala, neb mám ráda vícevrstvý voňavý a ten v práci nemáme
. Ale když postrádám v kabelce propisku, tak si ji v kanceláři vezmu. A občas něco okopíruju nebo neskenuju do mailu. Jednou mi doma došly kapsle do myčky a věděla jsem, že ten den se do obchodu nedostanu, tak jsem si jednu odcizila. A to je tuším veškeré mé kradačské umění.
@Baba píše:
Kmaos ukradl takovou tu prenosnou znacku. Zakaz vjezdu nebo co to bylo
no ta se taky hodí ![]()
@Sojkka píše:
@radúna Protože 45 let totálního morálního úpadku přechází na další generace, která není schopná pochopit, že když chci něco mít, musím na to mít. Protože vlastně malá zlodějna není zlodějna. Však ho přece neubyde je klasická odpověď.
ale vždyť teď už máme za sebou 28 let morálního rozvoje ![]()
@bubulina píše:
no ta se taky hodí
Třeba to dát před ložnici, ať tam haranti v noci furt nelezou. Ale pochybuju, že by to zabralo ![]()
@martina.se píše:![]()
jak vidíš, tak ani ne.. prý se na veřejných wc běžně kradou fakt aji pákovky, prkénka, mýdla atd.. když si představim, kdo na to všechno šmatal atd, chce se mi blejt jen, když tam náhodou musim.. natož to syslit dom
Masakr
hlavně ty prkýnka. Člověk se na veřejných záchodech bojí na cokoliv sáhnout a ještě si to tahat domů
![]()
@Kočičí duše píše:
Masakrhlavně ty prkýnka. Člověk se na veřejných záchodech bojí na cokoliv sáhnout a ještě si to tahat domů
![]()
no tak když máš z práce nakradnutý savo, tak to vydenzifikuješ ![]()
@Baba píše:
Třeba to dát před ložnici, ať tam haranti v noci furt nelezou. Ale pochybuju, že by to zabralo
musíš s ní zapřít kliku, aby to fungovalo ![]()
@Kočičí duše píše:
Masakrhlavně ty prkýnka. Člověk se na veřejných záchodech bojí na cokoliv sáhnout a ještě si to tahat domů
![]()
jako neumím si představit, KAM bych to kradené prkýnko schovala… leda bych s sebou měla kufr ![]()