Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@arinecka ano kotel zvládnu sama to je pravda. Co se týče vaření a nákupů, tak to omezim, on se nechce přizpůsobit a ani já se tedy už nebudu přizpůsobovat, buď mu to dojde nebo odejde, protože se vše změní, nakonec odejde sám… a zůstane nadále sám
Kdyz ty jsi strasne hodna, a on to vi a tezi z toho. Bydli u tebe zadarmo, prakticky ho i zivis, litas okolo nej, ale on se prizpusobit nechce? Tak nemusi, klidne muze jit, ubyde ti spousta starosti a usetris. Tohle neni chlap, o ktereho by ses mohla oprit. Necekej az odejde sam, to by trvalo dlouho, kdo by dobrovolne odchazel z blahobytu ze?
@arinecka píše:Že by Adam a Eva?
Kdyz ty jsi strasne hodna, a on to vi a tezi z toho. Bydli u tebe zadarmo, prakticky ho i zivis, litas okolo nej, ale on se prizpusobit nechce? Tak nemusi, klidne muze jit, ubyde ti spousta starosti a usetris. Tohle neni chlap, o ktereho by ses mohla oprit. Necekej az odejde sam, to by trvalo dlouho, kdo by dobrovolne odchazel z blahobytu ze?
Předtím jedl míň, když musel platit 2.5 tisíce za bydlení?
Když už jsi na to začala debatu, než se bazenovy seladon „stihl“ nabídnout, tak bych čekala reálný příspěvek na jídlo plus těch 2.5 třeba. A na jídle bych se taky domluvila, kdo má jaké představy. Ty mu beztak zamilovana podstrojujes teplé jídlo každý den a stačil by mu chleba se salámem občas ![]()
@Silverine247 píše:
Předtím jedl míň, když musel platit 2.5 tisíce za bydlení?Když už jsi na to začala debatu, než se bazenovy seladon „stihl“ nabídnout, tak bych čekala reálný příspěvek na jídlo plus těch 2.5 třeba. A na jídle bych se taky domluvila, kdo má jaké představy. Ty mu beztak zamilovana podstrojujes teplé jídlo každý den a stačil by mu chleba se salámem občas
A ty jako seženeš gigola, profesionálního strávníka a gaučového baviče u televize ještě i s tím, že si za svoji odvedenou práci bude platit? Já bych pod padesát tisíc měsíčně nešel… ![]()
@Silverine247 to je pravda. Na prvním místě má jídlo. Smutné no. Ale děkuji všem. Asi jsem to potřebovala, sice do mě jdete opravdu tvrdě, ale máte pravdu… Potřebuji číst pravdu
@Anonymní píše:
@Silverine247 to je pravda. Na prvním místě má jídlo. Smutné no. Ale děkuji všem. Asi jsem to potřebovala, sice do mě jdete opravdu tvrdě, ale máte pravdu… Potřebuji číst pravdu
Věř mi zlato, že tahle diskuze je hodně na pohodu. A opravdu to s tebou myslíme dobře ![]()
@Šťastnýčtyřprocentní píše: Že by Adam a Eva?I když za všechno jako obvykle mohla ženská…
No prave ![]()
@Anonymní píše:
Projedl…oprava
Jak muze jeden clovek projist 7 tis? Co mu varis probuh. ![]()
@Anonymní píše:
Pochopila bych, ze je proste zravej, proc ne ze jo, ale aby tu jeho zravost platila samozivitelka s hypotekou a detma? To jako vazne? Ver tomu, ze tvrde tady nikdo nejde do tebe, ale do nej. Tak mu zabal kuferek a uvidis ze se ti hodne ulevi. Tohle nepotrebujes ze ne?
@veria píše:
Jak muze jeden clovek projist 7 tis? Co mu varis probuh.
Pervitin… ![]()
@arinecka píše:
Pochopila bych, ze je proste zravej, proc ne ze jo, ale aby tu jeho zravost platila samozivitelka s hypotekou a detma? To jako vazne? Ver tomu, ze tvrde tady nikdo nejde do tebe, ale do nej. Tak mu zabal kuferek a uvidis ze se ti hodne ulevi. Tohle nepotrebujes ze ne?
Proboha, tady skutečně podle mě nejde o, že by zakladatelka chtěla radu - ona svůj příběh dala do placu s tím, aby viděla, jestli ji zbytek společnosti morálně odsoudí a když ne, tak nejspíš z reakcí načerpá větší sílu k radikálnímu kroku - ale kdyby nebyla rozhodnutá, tak sem nepíše…
@Anonymní píše:
@Kaileee no vyzirka je silné slovo, pomáhá mi, přeci jen samotná ženská ve velkým domě… Děti rozdohne netrpí a mají ho rády. V tom problém není. Má otázka byla jiná… @Biancca
Musíš zvážit, jestli zvládneš uživit 3 děti.
Promiň, ale chlapa si představuji jinak. Rozhodně ne jako toho, co se nalepí na ženskou a nechá se živit a zajistit si od ní i střechu nad hlavou. Co na něm vidíš? Ty trpíš spasitelským syndromem?
@Šťastnýčtyřprocentní píše:
Proboha, tady skutečně podle mě nejde o, že by zakladatelka chtěla radu - ona svůj příběh dala do placu s tím, aby viděla, jestli ji zbytek společnosti morálně odsoudí a když ne, tak nejspíš z reakcí načerpá větší sílu k radikálnímu kroku - ale kdyby nebyla rozhodnutá, tak sem nepíše…
Ona ale rozhodnuta neni, ani omylem. Doufam, ze ji to da silu ho vypakovat.
@arinecka píše:
Ona ale rozhodnuta neni, ani omylem. Doufam, ze ji to da silu ho vypakovat.
Jsi ty vůbec baba, když nechápeš jejich myšlení? Musíš číst mezi řádky a tam se píše, že hledá nejen podporu, ale i radu, jak se dostat ven…
Projedl…oprava