Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
3.2.08 16:30

Adika, eeejha, to ste mali teda plne dni spolocenskych akci, super, ze ste si ples uzili, mas aj daku fotku? :D

Nas drobec stikuta hadam po kazdom jedle :D :lol:

Evelinko, pekne sa maaj. :wink:

Peknu nedelu vsetkyyym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.2.08 21:26

Krasny vecer, chystam se do pelisku, moc Vas tady neni :(
Jsem unavena po vikendu, fotecky nemam, jen par co me fotil Romo a to mam prsa venku :) tak to sem radeji davat nebudu :) Krasnou dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.2.08 08:58

Prosbička na těhulky (i netěhulky)

Dobré ranko,
jsem už nějakou dobu zaregistrovaná, ale většinou jen čtu - musím se do budoucna polepšit… Je moc prima přečíst si jak se vede ostatním těhulkám :D
Měla bych na Vás Těhulky, velkou prosbičku - pokud byste měly pár minutek času a chtělo se Vám, můžete juknout na tento odkaz a třebas ten dotazníček i vyplnit, eventuelně poslat odkaz někomu, o kom si myslíte, že by ho to mohlo zajímat :lol: :

http://bardolf.praha12.net/…cnikovakrev/

Důvodem proč sem asi moc nepíšu je, že pracuji jako porodní asistentka a tak řadu věcí vím a nemám potřebu je tolik řešit. Těhotenství je prima věc a náramně si ji užívám - jen netuším jak jste sem všechny dostaly ty krááásne obrázky toho, jak moooc jste těhotné (metříky) - poradí někdo?.
Budu moc ráda když si někdo z Vás udělá chvilinku. Dotazníček se týká dárcovství pupečníkové krve a je součástí výzkumu, který dělám v rámci diplomové práce (zvyšuji si kvalifikaci z VOŠ na VŠ).
Předem ještě jednou moc díky a kdybyste někdo chtěl něco vědět stran těhotenství a nebo porodu a nebo něco o porodnici v Praze Podolí, klidně písněte :D

Janina N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.08 11:37

Dobré pondělý dopoledne :-)

Adik: Tak to je dobře, že ses pobavila a na jakém plese jste byli?? Myslím, že se teďka někdy měl konat primátorský :?: :)

Zuločku: Tak my asi ani neškytáme nebo to nepoznám :?: :! No, hlavně když poznám pohyby :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.08 11:41

Jé, to je dobrý, že na naši diskuzi zavítala porodní asistentka a já zrovna nemám žádný dotaz a to by se jich našlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.08 11:47

Jenom zkouška :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.08 11:48

Hm, tak ještě jeden pokus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.08 11:49

Tak jsem fakt antitalent na PC a nejde mi sem ta fotka vložit :roll: , i když jí mám v galerce uloženou...... Jak to? Poradíte? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
4.2.08 12:00

Ahojky Ryntyntyno, zkus místo img dát URL. Třeba to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.2.08 12:04

ahoj holky,

už jsem si říkala,že tu snad nikdo není… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.08 13:27

Taky jsem koukala, že je tady nějak vylidněno :) Evelína a Katy si užívají :wink:

Tak tedy s tím URL…

https://www.emimino.cz./modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.08 13:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.08 13:29

Tak já to vzdávám, jinak bych totiž musela :pocitac: A to by bylo drahý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
4.2.08 13:57

Ryntyntynko, taky jsem to zkoušela všelijak a taky mi to nejde.

Ale každopádně pejsek je to hezký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.2.08 14:27

Ahoj všichni :lol:

Evelín - měj se tam moc pěkně, taky bych někam jela :lol:

Kohajdo - vyplněno a odesláno. Snad ti to pomůže
Ten metřík - klikni na některý z našich metříků (který se ti líbí), na té stránce si vytvoř svůj metřík a pak na konci se ti ukáže url - kód a ten nakopíruj a vlož sem (v nastavení do podpisu). Snad je to srozumitelné :wink:

Strie zatím žádné - asi bych měla na něco zaklepat. Ale ségra je taky nemá, ani mamka je neměla, tak třeba se mi vyhnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí