Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
17.3.09 23:37

děkuju za gratulace

Wenee: držím palečky, at je vše co nejdříve v pořádku…

Zelvi: radost máme s manžou ohromnou, chtěli sme aby měl Pája sourozence brzo, ale že to vyjde hned takhle…(to bude asi tím, že jsme se svym bráchou od sebe rok a sedm měsíců…)zatím to nebudem nikde roztrubovat, počkáme až po třetím měsíci(stejně jak s Pájou)…

Mahul: ted nevím jestli jsi z phy???koukala sem zběžně na porodnice, a všude tady se registruje od 14.týdne…tak jestli už to máš zaregistrované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.3.09 07:08

Dobré ránko, tady to jede jak na běžícím pásu.
MATUSKOVI: všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdravíčka a štěstíčka, mooooc lááááskyyyyy :-) :huban: :srdce: :dance: :dance: :-) :-) :-)

TERKO: gratulace velikááááááááááááá :srdce: :huban: :huban:

WENEE: držímpalečky ať je to v pořádku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.3.09 07:12

Dobré ránko,

u nás krásně slunečné :D :D :D Hned mám lepší náladu, i když jsem vstávala už po půl šesté :? :? :? I přesto, že šel včera spát až před sedmou vstával brzy :roll: :roll: :roll: …

Terko: WHAUUUUU!!! Krásná zprávička, moooooc gratuluju!!!!!! :dance: :dance: :dance: A na kdy ti vychází TP? Na listopad, že? Taky jsem na tebe myslela, že jdeš ke gynDr. kvůli zpoždění :wink: :wink: :wink:

Veru: To máš taky pravdu…ono fakt záleží na dítku :wink: :wink: :wink: Adam by mi nejradší pochodoval už teďku u kočárku :roll: :lol: :lol: Ale má smůlu 8) :) 8) V zimě určo kočárek užijeme, to jsem špatně napsala…ale spíš jsem myslela ty golfky…

I když: Zebruš: Já nad tím taky začala uvažovat :oops: :oops: :oops: Jsi mě teďka nahlodala ty :wink: :wink: :wink: Akorát tuším, co by mi na to řekl Radek :roll: :) :roll: …a měl by pravdu, no…ale stejně 8) 8) 8)

Mahulko: Ségra by taky chtěla dítka brzy po sobě (teda alespoň to před Tobiáškem tvrdili :lol: :lol: :lol: ) a právě kvůli tomu (no, asi kvůli tomu jen ne-e) si kupovala kočárek-trojkolku od Phil and Theds…je s ním moc spokojená, je dobře skladná, celkem lehká a dá se přidělat batolátko+miminko…a tak :wink: :wink: :wink:
 http://www.petto.cz/shop/?…

Matuškovi přeju vše nééééj lepšííííí k jeho prvním narozeninkám!!!!!! Hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky :dance: :dance: :-) :-) :dance: :dance: 

http://www.hanulka.cz/…0/004576.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.3.09 08:48

Holkýýýýý, musím se vám za tepla pochulubit!!!!!! Adam ke mě sám od sebe udělal krůčky!!!!!!! :dance: :dance: :dance: Dělám něco u linky a najednou koukám a Aďásek ke mě JDE!!!!! A pak jsme to zopakovali ještě několikrát :D :D :D

A teďka zrovna leze po obýváku, kam nemá…jdem se dooblíknout a razíme do města, venku máme na sluníčku 15 stunňů Celsia 8) 8) 8)

Jo, ještě jsem chtěla, Mahul , my jsme teda manducu užily, jen jsem litovala, že jsem jí nepořídila už v dubnu, ale až v červnu, určitě bych ji užila při těch kolikách…teďka přes zimu jsem jí používala jsem doma na úklid a tááák…ale už se těším, až budete tepleji (stačí jako dneska) a budeme jí moc začít nosit i ven, pěkně na procházku s pejskovou do terénu :wink: :wink: :wink: Což asi i dnesk půjdem :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
18.3.09 10:08

Wenee , to je mi líto, že si takhle užíváte… ale uvidíš, že to nebude nijak zlé, kdyby to bylo něco vážného, přišlo by se na to přece už dááávno! Sofi bude zas brzo v pořádku, neboj ;)

Terko , taky gratuluju, pečuj o sebe, ať se máte oba dobře :) A ať je Pája i vy velký brzo ok!

Týnko , nooo, teda, paráda! To nás čeká tak za půlroku, teď si chlapík vymyslel, že si bude všude stoupat, občas pak zkoumá oběma rukama naráz, jak jsou tam nahoře ty věci zajímavější- no, a padá naznak… pokládám kolem kojící polštář, ale ne vždy to zvládám, tak nám začíná pěkný období…

Mahu , my manducu pořizujem teď, předtím jsme taky měli šátek, elastik, ale asi by v ní bylo spokojený i malý mimi. J teda preferoval kolíbku, ale i kdyby vaše mimi bylo taky radši naležato, určitě ji využijete na Kubíka a mimi se po pár měsících rozmyslí :) Nakonec třeba budete chtít dvě ;)

No, tak já zas jdu, J je dnes pěkně unavenej, dala jsem ho spát už v půl 9., ale efekt žádnej, jen řev… Ale teď si při hraní tady pěkně zaprděl :twisted: , tak jdu přebalit a třeba už konečně usne!
Mějte se, užijte sluníčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.3.09 10:29

Všetko najlepšie k prvému rôčiku nášmu sladkému Matúškovi,veľa zdravíčka,šťastíčka,lásky a dni plné smiechu,Sofinka posiela velikánsku pusinku

http://obrazky.zamilovane.sk/…d321429a.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.3.09 10:40

Ahojte

Tynka-gratulujem adamkovi,že sa odhodlal na svoje prvé samostatné kroky,paráda.

Tak dnešná noc bola horor,teda mám pocit,že posledný polrok sú všetky také,ale dnes bola ešte horšia.Sofia tuším ani nespala,plakala celú noc,som úplne k.o.,fakt sa sama sebe čudujem,že chcem ďalšieho Drobca.

Dávate ešte Vigantol?Dnes som volala Dr. a povedala mi,že už sa to dáva deťom aspoň do dvoch rokov,nie ako mi povedala,keď sa Sofi narodila,že do jedného.Tak pokračujeme,len neviem,do čoho jej to budem dávať,keď ju nebudem kojiť.

Asi idem niečo porobiť,nie že by sa mi chcelo,ale musím.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.3.09 11:11

Ahoj,

jsme z města doma…A. dospává na zahrádce, usnul až cestou dom a já vařím chlapům segeďák a jelikož už se za chvilku dítko vzbudí, tak nemá cenu jít rozdělávat nějakou tu práci, že :) :wink: :)

Evi: My jsme spadli na znak ze začátku jen párkrát…A. pak začal být na sebe opatrný a naučil se docela rychle dosedat na zadeček :lol: :lol: :lol:

Wenee: Moooc vám budu držet pěstičky, ať vám ta vyšetření dopadnou dobře a dnešní noc snad byla jen jediná :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.3.09 12:55

Ahoj holky!

Nasemu oslavenci Matuskovi preji krasne narozeniny, hodne rodice a spoustu radosti z objevovani sveta :dance: :-) :srdce:

A ja jsme dneska predala Stepana a mam dva dny volna 8O Tak jeem zvedava, jak to zvladne, ale myslim, ze bude opet delat ukazkove dite :roll: :lol:

Tynko, gratuluju ke kruckum!!! Takze Adamek utekl roku :D
Stepan sice dostal choditko, ale porad na chozeni pouziva to svoje odrazedlo a na choditku obdivuje jen ty hraci casti :roll: :twisted: Tak uvidime…

A ten kocarek, co ma kamaradka je prave taky Phil a Ted a do mesta je fakt dobrej.

Evi, Stepan kolibku ani noseni na rukach nemel moc rad. Vertikalni poloha mu vyhovovala snad uz od narozeni :lol: Takze manduca pro nas byla idealni…

Terko, t je teda drsny s tou registraci 8O V Brne nic takoveho neni, tady si vyhlidnes nemocnici a oni ti pak u prijmu teprv reknou, jestli maji misto nebo ne. A nebo taky zrovna maluji a musis jet stejne nekam jinam. Tak jsem dopadla treba ja :twisted:

Wenee, bys mela dostat nejaky metal za ty noci :roll: Snad uz bude lip :wink:

Tak jdu neco delat, kdyz mam to volno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.3.09 13:11

dakujemeee za kraasne gratulaacieee :srdce: :srdce: :srdce: ste zlaticka a ten rok s vami ubehol naadherne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.09 13:30

Ahoj holky,

nestíhám,za chvíli jdem zas ven,Vítek už je snad lepší,ale v noci zase chudák skoro hodinu řval bolestí,než jsme mu mohli dát další čípek :(

Teri to jsou věci,gratuluju! :D

Matuškovi všechno nejlepší k dnešním 1.narozenináááááám :-) :-) :dance: :srdce: :huban:
Přejeme hlavně hodně zdravíčka!

Papapa,dočtu vás večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
18.3.09 15:20

Ani my nesmíme chybět v zástupu gratulantů. Našemu nejstaršímu „dubňákovi“ vše nej! Ať je vám jen hej! :lol: 

Tynko , diky za tip. Prave tento a jeste jeden dvojcatovy od X-landeru mam vyhlidly. jsem zvedava, jestli nejake tandemy budou vystavene ted na brnenskem veletrhu.
A velká gratulace, teď už vám to pojede jedna dvě… A za chvilku máš doma batole se vším všudy!

Wenee , verim, ze budete brzy fit!

Evelin , a nebude ti doma samotne smutno? Ja jsem premlouvala Jirku, aby s Kubou odjel na vikend ke tchanum, stejne budu celou sobotu na skoleni…A nechce se mu, pry radeji bude doma. A ja uz se vidim, jak bych tu chodila a bylo by mi urcite strasne smutno :roll: :lol:

Terko , nastesti z Prahy nejsem a tyto radosti resit nemusim. Minule jsem rodila mimo Brno v miste sveho pracoviste, takze si me vsichni dost predchazeli :lol: , ale tentokrat vubec nevim, jestli bychom tam stihli dojet(50km) - minuly porod sel opravdu dost rychle :lol: Ale na to mam jeste spoustu casu, snad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
18.3.09 16:22

Ahoj holky,
předně se přidávám k zástupu gratulantek a posílám od nás Matuškovi spoooooustu pusinek, akorát že dvě jsou trochu uslintané… :D :lol: :lol:

Týnko , takže máš doma chodce! :D To jsou věci!!! Moooc gratuluju!

Ondra při stoupání naštěstí taky nepadá, on je na sebe pěkně opatrnej :wink: :lol: to spíš slečna se občas natáhne - i ze sedu, zatím si totiž nestoupá -, takže je jasný, kdo tady bude neřízená střela :lol:

Dnes máme domovní schůzi, na přetřes přijde i bezbariérový vchod, tak si musím šetřit nervy :roll: A to mi je během procházky dost pocuchala Silvinka - po hodině se vzbudila s kvíkotem a pak byla nepříjemná asi 40 minut :evil: Taky se mi pěkně kutá z fusaku, tak nevím, jak to budem dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.09 16:38

Ahoj,

tak jsme doma,dneska 2× venku po dvou hodinách 8O :wink:
A Vítek dokonce odpol spal skoro 2 hodiny v kočáru,tak mám radost :D

Týnko gratuluju Adámkovi,je to chodec :wink:

Simi zrovna jsem si říkala,jestli Vítek není poslední,kdo si ještě nestoupl,tak jsem se uklidnila :roll: :oops: :wink:

Jo dneska jsem zkoušela dát ráno Vítkovi Nutrilon,kupodivu se i malinko napil,což jsem teda nečekala :D
S tím chozením,Jiřulka začal chodit pozdě,tak jsme hodně trénovali,aby chodil a nevozil se v kočáru,věděli jsme,že budem brzo chtít druhé mimi :wink: Chtěla jsem koupit skejta,a byly situace,kdy by se hodil,ale nakonec jsme to nějak překlepali bez něj…

Evelín to jsi dobrá,dva dni bych bez Vítka nevydržela :roll: :wink: Fotky super :D
A moje těhotná kamarádka stála hodinovou frontu na registraci v porodnici… :x

Wenee Sofinka bude v pořádku!Držím palce na sono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.3.09 19:07

Ahoj holky :) :) :)

Děkujeme za přání, no je to mazec :arrow: ale v dobrý :lol: :lol: :lol: Dneska to docela poctivě trénoval, ale ještě není pevný, takže chodí, jak kdybych mu něco dobrého přidávala do pití :lol: :lol: :lol: Ale začal se pouštět i nábytku do prostoru, ujde tak tři až pět krůčku a hupsne na zem :wink: :wink: :wink:

Adél: To jste dneska byli venku :) :) :) My jsme byli odpoledne venku jen hodinku, vzala jsem broučka do manducy a šli jsme na pozemek a teďka mě docela bolí záda 8O :roll: :? … ale Adam mi spokojeně usnul na zádech :) :) :)

Evelín: Tož budeš mít dost času na bakalářku :wink: :wink: :wink: Ale já bych asi taky dva dny nevydržela :) :) :) A on příjde na chuť chodítku, A. taky nejdřív zkoumal tu hrací část a teďka používá chodtíko ze všech stran :wink: :wink: :wink:

Mahul: Taky jsem koukala, že X-LANDER začal dělat kočárky i pro dvojčátka, ale asi je to jen sporťák, že? že tam nepůjde dát korbička…

Terko: Já jsem se registrovala v naší porodce asi tak ve 32 TT, ale mohlo se taky stát, že bude STOP-stav a budu muset do okolních porodnic, no to teda nevím-nevím, zda by jsme to stihli :lol: :lol: :lol: , ale asi joooo…Adam se narodil 4 hodiny po příjezdu do porodky 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí