Poradna duly
Jana Čurdová
Mamulkyyy..vsetko najlepsieee
LUCY..kjeeejda.krasnu toru si vyrobila..naadhernaaaaaaaa
mna z tchyne by asi slak trafil.
to ej fakt ta orava..o ktorej byvaju tie vtipy..des
wau..tie torty..a ten pes..nieco uuzasneeeee..tak take daco by ma ani ennapadlo spravit..s mojou sikovnostou
MIk..je mi luto..ze s maminou mate tiez take trapenicko
a ja tiez milujem zvieratka a ako decko sme vkuse dake mali a aj mladatka sa nam anrodili..ale akosi teraz som nejaka hystericka..i ked nasho vlciacika MAtusko hladkal o dusu..
Poharik mame klasicky s pitkom, co tecie..pije z neho od 6 mesiacov..a pohodiccka ![]()
no a nam odisiel do nebicka nas vlciacik..
ZEBRUSKO..suepr, ze si Benik pekne pomaskrtil..ja som MAtuska od cokolady neuchranila..uz na Velku noc do seba napchal cokoladove vajicko..jedol ho ako chlieb
a vcera mal u starkej lekvarove perky ![]()
ADIKA..Sanelka je krasna a fesandaaa
no dufam, ze vam Priz potom vyjde.ved casu dovtedy dost urcite sa podari ![]()
bol uz starucky…boleli ho klbiky..tak je to takto aj lepsie..dakde tam divosi v psom nebicku..akosi je teraz v zahradke smutno a MAtusko chodi op zhardke robi haf haf a pyta sa „kde?“, hlada ho..no tak ale uz bude lepsie..
prec s pochmurnou naladou..
dufam, ze si vas chlapi pekne hyckajuu v dnesny sviatok..ja som si spravila sviatok a kupila si podprsenku na tie moje sackove ovisnute prsia
a bola aj v akcii..no nekup si..tak sa vytesujem..
no, ale v skusobnej kabinke, ako ma MAtusko videl..ze si skusam podprsenku..tak dostal chut a hned si musel aj cucnut..tak som bola v kabinke eextra dlho
nastastie tam neboli ani ludia.. ![]()
Zuločku tak to je smutné,že pejsek odešel,ale určitě je mu dobře ![]()
Já se teď neodvažuju koupit si podprdu,nosím všelijaké hrůzy,chci si koupit,až přestanu kojit,ale vůbec nevím jakou
Matuško se v kabince pěkně přihlásil ![]()
Lucy tak to se teda Jirka pochlapil,u nás nic ![]()
A ten dortovej pes
,to je teda síla!A tchýně taky ![]()
Mikul krásné fotky,jako vždy
A co,byly jste venku?
Jo,já zkoušela dát Vítkovi kousek pizzy,ta mu nejela,a okurka taky ne ![]()
Mikul: Fotky krásné
![]()
Aris jsme si pořídili koncem listopadu 07, takže vlastně v polovině těhu…je ještě dost aktivní nevyběhaná, ale na Adama je boží
Je teda fakt, jak občas tajrdlí-lítá jak praštěná-že do něj šťouchla a on žuchl na zadeček…ale jinak Adam po ní leze, tahá ji za srst a ona niiiic leží a nechá se, a když toho má dost, tak se zvedne a odejde…no, ale tak měsíc zpátky se s ní začal víc mazlit a hlavně si spolu hrají, normálně jí nosí hračky a rozčiluje se, když Aris víc zatáhne
![]()
A hlavně už od miminka se na ni tak úžasně řehtá
a to pořád…líp než na nás
![]()
Jinak já se nebojím, že by mu ona něco udělala…horší je, že je naučený, že pejsek je hodný a ťuťuňuňu, takže pak se mu těžko vysvětluje, že jiný pejsek nene a udělá auí
![]()
Lucko: No teda!!! Z tvojí tchýně by mě švihlo
bych řekla,že ti to snad dělá i na schvál, abys neměla šanci se jím „něším zavěděčit“…
A u vás se nakonec slavilo
, to Radek si ani nevpomněl
![]()
Zuločku: Taky je mi to líto, v psím nebíčku je mu taky určo dobře
A budete si pořizovat časem nového pejska?
A my jsme nakonec byli odpoledne na procházce i s Radkem, nějak toho měl na pozemku už dost(je totiž nemocný…), tak on došel domů s kočárkem, já ještě zajela autem pokoupit něco do večerky a pak jsme vzali dítě, manducu a psa a šli na prochajdu
![]()
ahojkyyy, tak jsem upatlala dortík, tak snad ho zejtra na sraz dovezem v neporušenym stavu
přes víkend jsem tu měla mamku, tak sem si mohla trochu dáchnout a nabrat nový síly
vlezla na mě rýma, tak doufám, že zase brzy odejde…manža před tejdnem ukázal Pájovi, kde se v obýváku rozsvěcuje lustr a od tý doby z ohrádky pořád ukazuje na vypínač a syčí ssssssss, jako světlo…akorát jsem teda moc nepochopila, na co to Pájovi je, takovej objev…když stejně na vypínač nedosáhne
![]()
přeju vše nej k našemu svátku, já to moc neslavím, manža je stejně celej den v práci…
Tynko: krásný fotečky, hlavně ty s pejskem…
Lucy: páni, taková tchýně, to musíš mít teda pevný nervy, já bych se asi po pár dnech zbláznila…
Mik: krásný fotečky, hezky jste to dneska oslavily…
Zebruš: taky opatrně zkouším nový potraviny, ekzém má Pája zatím furt stejnej..dneska měl kus ředkvičky a pěkně se na ní křenil, dala jsem mu ochutnat i ten srazíkovej dortík a křenil se stejně(holt je to chlap, takže u něj asi zaboduju jen s masem…)
http://www.hanulka.cz/…0/013636.jpg /> krásné jarní dny a krásný svátek maminky!!
Terko: Tak dokonce dort?
Týjo, tam bude sladkostí a zrovna když stále (a porušuju) držím od ledna dietu…
Jinak já už mám řezy taky hotové, ještě se chladí čokoška, pak to musím dát do nějaké transportí krabičky, aby to u Verči vypadalo trošku k světu
![]()
Adik krásný přáníčko ![]()
Takže Teri má srazíkový dort, Týnka řezy,já bábovku,to se nám to pěkně dává do kupy
![]()
A já ty KOKA řezy
Ještě jsem udělala takové piiza-taštičky, to jsem zvědavá, jestli to bude chutnat, jsem to dělala podruhé v životě
![]()
páni, tolik mňaminek…ten můj „dort“…našla jsem ho v betynce, mohly by ho i děti(je z bebe sušenek, banánů, smetany a tvarohu…)
ani nevím kdo v kolik má dorazit…
Tynko: páni, tys snad jen celý víkend jen pekla… ![]()

takhle vypadal dopoledne, a čtvrtka už je pryč…hihi
![]()
Holky tak to vypadá,že tam snad budem jen jíst
,týjo ještě taštičky! ![]()
Teri dort vypadá úžasně a mám na něj chuť,tak snad do zítra zbyde ![]()
Tak ještě aby se Veru v pořádku vrátila z víkendu ![]()
Holky, těch taštiček je jenom pár (resp. osm?) Bo se mi do nich rodina pustila
![]()
A ten dort
![]()
nenene, nevyparilaaa, ja dnes nejak nestihaaaam
Ani se nam nechtelo od nasich, ale zitra zacinaji malovat, tak uz tam vyklizeli pokoje a „vyhodili“ nas domu
![]()
Krasny svatek matek vsem matkaaaaam
Holky, tak Vas zitra cekame, byt ani neuklizim, bo zitra dorazi tornado
Ba jo, trochu vytru, aby ty deti nebyly spinavy a nepomluvily jste me jeste vic, nez jen kvuli oknum
![]()
Asi bych navrhovala, ze jak kdo dorazite, tak me prozvonte nebo zavolejte, nebo napiste sms, nebo zazvonte na zvonek, kdo vi, jak se jmenuju prijmenim (nebudu to sem psat, ale na schrance je Veronika a Daniel XXXXXovi a na zvonku je uz jenom to prijmeni
).
Kdo se ztrati, tak at volaaa!!
Kocarkem jedte normalne az nahoru do 5.patra vytahem, premyslela jsem co s nima a asi je dame vsechny na terasu, to bude nejlepsi. Nebo jeden/dva muzou byt venku, jeden/dva v chodbe a zbytek na terase, to se udela nejak operativne, bude to ok ![]()
Tak se tesim na ty mnamky, ale nevim, jestli bych to mela jist, protoze jak jsem prerusila svou ekzemovou dietu, tak nejak zacinam zase zrat sladke a za posledni mesic mam 4 kg nahore, spatny
![]()
No, Lucy , o dortech a o tchynich nema asi cenu se bavit
Dort mas rozhodne lepsi nez ja
(o tech blaznech z tveho odkazu nemluvim, chci dort Farma
) a tchyni mas se mnou tak nastejno
Ja tu nemuzu psat, jaka to je ....... protoze by to pak Dan cetl a byl by urcite nastvanej
(ale tak naznacim jemne, nechodi vubec ven, treba 14 dni je doma, kde jen huli a chlasta a pak se jde provetrat na balkon
atd…) ![]()
Krasne fotky, super, Tynko , Adam s Arisem je bozi ![]()
A Mikejla s motylkem, jejeeeeeee
super Mik !!!
Praseci chripka
ani o tom nemluv, porad doufam, ze tady to bude ok ![]()
Tak se tesim na zitra, fakt jo
bude to rozhodne zajimave
Doufam, ze bude hezky!!! Kdo objednaval pocasi?? ![]()
Tak papapaaaa, Rusaci prave vyhrali mistrovstvi, no jo, tak treba pristi rok jim to nandame!
Dobroou a pekne spete a hodne snu, treba o porodu, jojo ![]()
jeejda…mamulky…ja tu z vasich pochutok slintam a to uz noc..to aby som sla hajat,\ nech nevyplienim chladnicku ![]()
RYNTYNTYNKo.no prave toho sa bojim,.ze ako MAtusko nunkal vlciaka… po nufaku ho hladkal…tak to sa fakt psov neboji,… ![]()
no..ale taky psik zevraj vyborne posobi na psychiku ludi a deti su aj viac zodpovednejsie..lebo pomahajus a starat o psika… aspon som to citala ![]()
no a tak skoro ziadneho hafika neplanujeme…
SRAZIIK..kraasne si ho uziteeeee ![]()
TERKO.mnaaaaaaam.. sikulaaaaaa…
ADIKO..ake rkasne zelaniee
ADELKO..ved parve aj ja mam doma same hrozy podprsenky..uz to chcelo nieco aspon trosku lepsie vyzerajuce..no des..narolovat tam tie moje sacky..som zvedava..ako budu vyzerat po kojenii..ale ekdze mi popukala pokozka..asi tazkos a scvrknu ![]()