Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
22.5.09 04:09

DNES SEM KONECNE NEMUSELA MIT CEPICI
""http://img36.imageshack.us/img36/8981/1008483.jpg:http://img36.imageshack.us/…/1008483.jpg

BYLI JSME NA LODICKACH :D
""http://img36.imageshack.us/img36/3798/1008471.jpg:http://img36.imageshack.us/…/1008471.jpg

U VODY MI VYHLADLO A TAK JSEM DOSTALA SVUJ PRVNI KANADSKY MUFIN(mrkvovy,celozrny,bez cukru 8) )

""http://img36.imageshack.us/img36/6232/1008489.jpg:http://img36.imageshack.us/…/1008489.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.5.09 08:33

Dobré ránko :) :) :)

Wenee: Tak to ti budeme za necelý měsíc držet pěstičky na OP :wink: :wink: :wink: A jseš dobrá, že ses odhodlala, i když jsi slyšela, že to po zákroku bolí jak prase 8O :wink: :wink:

Simčo: :lol: :lol: :lol: To mě nepřekvapuju, že jste se zrovna potkaly v H-Mku :wink: :wink: :wink: A svět bývá pořádně občas malý 8) :) :) Klárce nevěř, Tobiášek bych řekla, že je pořád hodňoučký, teda resp. vedle tornáda Adam :oops: :roll: :roll:
A super že ti jde psaní od ruky, však jsi taky šikovná holka 8) :wink: :wink:

Mikul: Díky :oops: :) :) A malá je fakt šikovná, jsem chtěla napsast, jaký má Adámek nový slovní pokroky, ale na vás se nechytáme :P :) :wink:
A fotky krásný, jde vidět, že se vám na lodičce líbilo 8) 8) :) A v Kanadě teda dělají pořádně velký muffiny 8O :) :)
Jooooo, ještě jsem chtěla napsat, že se mi dneska zdálo :arrow: normálně jsme byli u vás v Kanadě na návštěvě :P :D 8) Teda ale netuším, jak jsme se tam dostali :lol: :lol: :lol:

Evi: Jj, taky by se mi nechtělo špatat, kdyby mě někdo vozil :lol: :lol: :wink:

Musím jít přebalit jedno smradlavé batolátko :lol: :lol: :lol: .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.5.09 08:50

Už jsem zpět, dítě čisté a svěží :) :) :)

Ještě jsem se chtěla zeptat k tomu nočníkování, resp. teda k nočníkům…jaké máte nočníky pro chlapečky??? Já mám od kamarádky půjčený, jenže ta měla holčičky a mě ho zas Adam ráno přečůral :evil: :evil: :roll: Horší bylo, že nebyl jako obvykle na plovoučce, ale na koberci … máte tu vystouplinku z plastu, co je mezi nožičkama, vyšší??? Nebo ho tam jen špatně posazuju? :oops: :oops: :roll:

No, a já se pochlubím i tak :oops: :lol: :lol:
Adam umí ukázat, kde má pupík a říká u toho „Ťuťík“ neumí P :wink: :wink: :wink:
Pak říká, když je něco horký „hai“ (jakože „hais“) a ještě žvatlá něco nového a teď si nevzpomenu…

A taky pomáhá při oblíkání/svlíkání ručičkama :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.5.09 09:13

Dobré ránko,

já tu včera vůbec nebyla,jen jsem vás večer dočetla.Plavčo super jako vždycky,pak kafíčko,když se Vítek vyspinkal tak nákup a pak jsem ještě doma prala a vařila obídek na dnešek :wink: Dneska jdem do hudebky celá rodina,manžel byl ráno u dr. a má dovču :wink:
JInak ve středu neteř úspěšně odmaturovala na obchodní akademii,tak jdem k ségře na oslavu a ostříhá mě i Vítka,už má zas háro :D

Týnko Vítek si taky sahá na pindíka a když sedí a svlíknu mu bodyčko,tak si plácá na břicho. :D Včera jsem zjistila,že asi říká DEDE-méďa,máme tu totiž spoustu plyšových medvědů :) Ťuťík je dobrý :D
Nočník máme takový docela velký co hraje,když se načůrá,Jiříček měl nějakou velkou prdku 8)

Mikul tak hlavně,že už je ti líp :) Ten klobouk je krááááásnej :wink:

Evelín držím palce do finiše! :wink:

Simi my máme taky pana opatrného,je teda stále vidět,že dělá pokroky v tom chození kolem nábytku,ale jinak nic :wink:

Wenee to jsi odvážná s tou operací,já bych se asi bála!Jsem docela zvyklá na brýle,ale je fakt,že nemám tolik dioptrií .

Pacal my ještě kojíme,ale jen večer před spaním :)

Jo a vypadá to,že po létě budem kupovat prozatímní auto,ojetou feldu,tak bychom se v září mohli dopravit na ten srazík na Vysočinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.5.09 09:40

Dobre rano,

u nas noc dobra, Stepana si uziva babicka :D Ja tady mam jen na venceni psa od nasich a s nim je to oproti diteti fakt pohoda :lol:

Mikul, takze uz je dobre? A fotky jako obvykle krasny 8)

Tynko, to je hezky, ze uz tak mluvi, dokonce i cizi reci 8O :lol:

Adel, to je parada, ze budete mit auto a mate se jak dopravit :potlesk: Ted se teda opravdu domluvit kdy a kam pojedeme :lol:

JJ, statnice mam v pondeli a obhajobu v utery, ale dodneska mi neprisly posudky :roll: Termin je do dneska, tak si opravdu davaji nacas :x
Nejhorsi na tom vsem ale je, ze to pristi tydne nekonci, za 14 dni mam druhe statnice. Je to jak telenovela :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.5.09 10:05

Evelín: Vidíš, telenovela 8) 8) :) Ty ale vždycky končí happyendem :wink: :pankac: :pankac: Akorát jsem si myslela, že státnice jsou jak maturita, prostě v jeden den a né na dvakrát…

Adél: Tak to jsem ráda, že nejenom Adam si sahá na pindíka :oops: :wink: :wink:
A užijte si oslavu u ségry :wink: :wink: :wink:

My razíme dopolko k dr., teď teda Adam spí, tak až se vzbudí…no, jsem zvědavá, doufám, že to nebude na průduškách…

A včera jsem se na té fakultě dozvěděla, že vlastně i když mám na přihlášce potvrzeno, že jsem zaměstancem s potřebnou délkou praxe, tak ale momentálně nejsem „aktivní“ , tj. nemám minimální úvazek, takže bych místo povinné praxe při studiu týden musela mít až např. 10 týdnů 8O 8O :roll: No, ještě že půjdu od července na 0,25 úvazek a pokud se na tu vejšku dostanu, tak budu muset jít na 0,4, aby se mi nemusela prodlužovat ta praxe…jj, takže to by znamenalo další miminko až za tři roky 8O 8O :( Sem blázen…, že to vůbec zkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.5.09 10:16

Tynko, ja studuji dvouobor a navic jsou u nas statnice pisemne, z kazdeho oboru mam tri predmety a na kazdy predmet pri stanicich mam hodinu cisteho casu na psani. Je to psychicky docela narocne, protoze mezi predmety je asi jen 15 minut prastavka a pak vzdycky hodina psani :roll:

A s tou skolou uvidis, zkus to ono to nejak dopadne :wink: A ta praxe by byla kazdy rok studia jeden tyden???Nebo by sis treba prvni rok mohla odbýt všechnu praxi???

Jo a pindik je taky nas kamarad :oops: :lol: Ale nejvetsi trauma ma asi Milan, kdyz musi malemu ve vane stahovat predkozku, to porad rika, ze si pripada jak uchyl :oops: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
22.5.09 11:14

Ahoj holky,
dnes je teda zase hnusně, už jsme sice byli venku krmit kačeny, ale to počasí je bleee.

Konečně jsme objednali golfky, huráááá - jsme strašně nerozhodní a všechno vybíráme neskutečně dlouho - myslím, že Veru psala, že taky všechno vybírá dlouho, že :lol: ? Tak doufám, že dorazí co nejdřív, aby si na ně Adýs ještě zvykl - chtěla bych s nima jet už příští víkend na Moravu k rodičům, protože do jejich výtahu se nedostanu s X-landerem - o pár cm :evil: :evil: , takže pokaždé, když někam jedu, tam musím u výtahu oddělávat kolečko a pak ho zase dávat zpátky - radost :evil: :evil: .

No nazdar, Adam se nějak vrtí, a to šel spát před půl hodinou :roll: . tak zatím ahoj, snad ještě večer :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
22.5.09 12:19

ahoojte

MIK..zas paradne fotky..uzasne prostredie… :D

EVKO..ahooj

SIMI.super, ze si bola na konerte,..no jas i vobec neviem predstavit..ako daktore veci zvaldas s dvoma detmi…ked si predstavim, ako jeden uteka z nocnika a druhy ho nebodaj vyleje :roll: :lol:
a MAtusko tiez este nechodi sam…ako pusti sa a spravi par krokov, len ked ma ist smerom ku mne…maju cas.oni sa jedneho dna odvazia a to bude trielot :wink:
jeeej a gratulujem k samopitiuuu..sikulkovia :potlesk:
a tebe ta rpaca ide nejak odruky..tolko clankov spravit.sikulaaaa

MAHULKOOOO..gratulujeeem k uspesnemu nocnikovaniu :-) :potlesk: :potlesk: ja sa tu ukludnujem, ze ved mame na nocnik cas a ty tu vychrlis vas uspech :lol: sikuloviaaaa

KATYNKA>.jeeej..ot je sranda s tym bicyklom..take daco som este nevidela :D :D

VERU…parada, ze rpacka funguje..to mi pripomenula, ze ja kravicka mu som dala pradlo do pracky,a le rpacku nezapla :oops: :roll:

PACALKO..ahoj , mas to ale sikulky deticky :D peeerfektna fotkaaaa

TERKO..jeejda, nech je PAja rychlo fit :(

RYNTYNTYNKO..jeejda. adamek je ale sikulkol..co vsetko vie a perfektne chodi a hocikedy ked chce si cupne…uzasnyyy

JANUSKO..Adamek je podareny. co stvara :lol: :lol:

WENEEE..drz sa naam..suepr ze idete so sestrou spolu..to by mala ist byvat k tebe..nechs a mozete spolu povzbudzovat…
a nezabudni an slnecne okuliare..zevraj ich poto musis nejaky cas nosit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.5.09 12:55

Tak jsem Vas rychle preletla, neco napisu a zas musim letet k sekany, co delam :lol: A brambory… no letim hned :wink:
Tak jsem to zachranila, nerozvarily se 8)
Dneska jsem vykonna, delam sekanou, vytirala jsem byt a pozor, Koka rezy segre zitra na oslavu narozek :lol: Tak jsem zvedava, zda se povedou, krem uz mam na piskotu naplacanej, nejhorsi bude dat tam tu cokoladu, to vzdycky rozmatlam vsude, jak se znam :lol: :lol:

Mik , ja jsem to videla, na Vasich strankach na fotce, jak Mikeila pusinkuje Marleyho :P Domca ma taky vystrizenou velkou hlavu psa, co byla v casopise, prilepenou na ctvrtce, vzdy to vytahne, pusinkuje ho a rika „ha-ha“ (jako haf :lol: ). Psi jsou favoriti!! :wink:
No a pokroky… je to holcicka, takze me to nevzrusuje :lol: :lol:
Kraaasny klobouk ma :wink:

Wenee , ja teda nevim, kdo ti to rekl, ale ta operace podle me skoro vubec neboli!! Ani potom 8O Je to pry jen neprijemne, jako tlak, kdyz to brousi, ale jinak nic. :wink:
Dan byl asi na 2 predoperacnich vysetrenich, jedno trvalo skoro 3 hodiny, ale tak zkoumaji presne pocet dioptrii a tak a pak jsem ho vezla na operaci → v cekarne mu rozkapali oci (anestezie), asi pul hodky cekal, az to zabere, pak jsme sli do predoperacni cekarny, vzali ho a ja tam cekala asi hodinu. Za tu dobu vysli z operacniho salu asi 4 lidi. No a pak vysel on, oci cervene jak kralik a rikal, ze ten cas zaberou pripravy a tak, ale sama operace trva asi 10 minut a tim laserem to „zbrouseni“ asi tak 10 sekund. Pak te sestra vyvede ven, tam cekas chvili a jede se domu. No a byl asi jen 2 dny doma a sel do prace, kapal si umele slzy, ale nejak si nestezoval, ze by to bolelo, jen videl rozmazane, nez si to „sedlo“.
Tak neboooj, ja se spis bala, ze se neco stane, ale nestalo :wink: 8)

Tynko , my dostali nocnik od kamosky, maji taky kluka, ale sedel na nem jen chvili, plynule presel na WC :wink: Tak nevim, jestli koupili klucici, nebo holcici, ja vubec nevedela, ze se to rozlisuje 8O Jinak pindik je u nas hoodne oblibena „tahaci“ hracka, kdyz je nahatej 8) :lol: Nekdy mam strach, ze si ho urve, jak za nej taha :lol: :lol:

Evelin , u nas pretahuju ja, ve vane a pri prebalovani ma Domca rad, kdyz na nej foukam, to se smeje.. 8) Ted to jeste jde, ale brzo si taky zacnu pripadat jako uchyl :lol: :lol:

Simi , my se z cvica omluvili a hned se napsali na priste, takze to uz fakt jdeme :P

Jinak drzim pesti vsem studujicim a pracujicim :wink: At to dopadne dobre, jak zkousky tak prijimacky a prace a vubec vsechno :P
Ja jdu s Domcou ve CT do solnicky, tak se stavime v praci, asi by sef chtel, abych zacala delat z domova, ale ja na to asi prdim, jsem lenoch :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.5.09 13:17

Ahooooooooooj

Ty jo to je nemozny tady neco napsat, zacnu cist, v hlave mi uz bezi co napisu, ale nez to doctu,tak vim prd. :lol:

Tak to vezmu helsovite - jmenovite bych tady sedela asi týden :roll:

Mik - krásný fotky a ten klobouk, ten je bezva, byych mela strach na ty lodicky a Mikeil je opravdu úzasne sikovna, jenom pis dal vase znalosti, vzdycky se paradne pobavim, co muze rocni díte umet, fakt :!
A hlavne ze uz je ti lip

Nocnik - nemame, nezname, neumime :lol: , zatim ho neresim, bych se asi zblaznila, furt ho hlidat :? , ael zvazuju potom takovej ten co hraje, treba to rychlej pochopi, kdyz se tam vycura a ono to zahraje

KKojeni - stále a mozná až do puberty :roll: :lol: , lae jenom pred spanim a v noci

No a vim zas prd.

Jinak Matýsek taky vi kde ma pupika, i pindu, ucho, nos, vlasy,, vi kde ma maminka oko - tam se spolehlive strefi a jsem pokazde skoto slepa :lol: a s oblibou hleda muj pupik. Kupodivu nevi , kde mam prsa :roll:
Jak tady nekdo psal - taky je to pan Opatrny, ale jen nekdy, v obchode mi utece, lita si kde chce a kdyz mu odejdu a nevidi me, tak ho to vubec netankuje a objima cizi zenský :? a sejde 3 schody - drzí se zabradli a spomoci vyjde patro 8O
Rika krásně mama, ale tata ne - a to to rikal, a zacal ted baba a hafik. Taky umi bac
Udela varila mysicka
A klubou se mu 2stoliky najednou, takze jinak nez s panadolem spat nechodime :roll:

Ja už fakr nevim co jeste komu, mám v hlave vymeteno.

Mejte se krasne, tady teda pocasi nic moc a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.5.09 13:19

Jo a jeste to pratahovani - my nepretahujeem, ze pry to samo povoli kolem 2let a ani to stejne nejde :? :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.5.09 13:25

Ahoj,

už jsem po O a zpět od dr. … Takže Adámek vyfasoval ATB, přímo bronchitis to ještě není, ale už má na ní náběh, ty bude brát do příští soboty a pak následující úterý KO. Radost. Jinak do neděle máme být ještě doma, než zaberou ATB a i tak pak nesmíme na přímé sluníčko, jak jinak :roll: :roll: :? Takže snad bude celý příští týden hnuuusnýýý :oops: :lol: :lol:

Ať žijou pejskové :pankac: :pankac: :-) ve všech podobách :wink: :wink: :wink:

Veru: No mě to právě říkala máma, že klučičí nočník ten plastový výstupek má vyšší, právě aby nečůral ven. No, tak to nevím..co jsem koukala v obchodě, tak mě přišly všechny krom různých tvarů nočníků stejný…
Tak ať koka-řezy zítra chutnají :wink: :wink: :wink: Nevím, jestli jsem to psala do receptu, ale pro naší zmlsanou family je lepší, když ta krémová vrstva je z dvojitý dávky 8) :wink: :wink: A čokošku dávám, až když to celý ztuhne v lednici, to se potom patlá líp :wink: :wink: :wink:

Jani: A jaké golfky nakonec u vás zvítězily?

Evelín: Jo táák, to je zajímavé, jsem myslela, že se dělají jen ústně 8O :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.5.09 13:32

Kajdul: Tak oko naštěstí neumíme a po podzimovým šťouchnutí mě do oka to teda ani jen tak zkoušet nebudem :roll: :lol: :lol:
Na to přetahování jsem se zapomněla zeptat dr. …, ale my teda přetahujeme pod vodou. Kamarádka má stejnou dr. a ty přetahovali od roka…a s tím, že se to povolí po dvou letech nevím-nevím. Tchýně manželovi nepřetahovala a pak byl na nějakém pidi-zákroku v deseti letech a to si teda pamatuje dostatečně :roll: :oops: :lol:

A k tomu umění: Adam ještě umí : nos-pusa (tu i dává krásně na požádání i bez požádání)-vlásky a ouško :wink: :wink: :wink: Jo když se chytil něčeho teplejšího a řekl „hei“, tak se i chytí za ouško
Z ručních dovedností umí vše…konečně! už i „paci-paci“, jenže to dělá o mojí ruku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.5.09 13:38

Tynko , uz to ztuhlo, je to v lednici, takze jsem si ohrala vodu na lazen (koupila jsem cokoladovou polevu v obchode :wink: ), cokosku rozehreju a jdu na to 8O Jsem zvedava…
Je to samozrejme jen z jedne davky :lol:

Janus , jsem zapomenla napsat, ano, to jsme my doma (oba dva), kdo vsechno vybira pul roku, aby to ladilo barevne, bylo kvalitni, ale za dobrou cenu, aby to bylo funkcni.......... :roll: :roll: zavidim lidem, co jdou a koupi :lol: :lol:
No ale hlavne, ze ty golface mate. Jake jste vybrali? Videla jsem ted v TV testy, nejhure dopadly nejake mne nezname, prumer byly Jane golfky a nejlepsi Chicco, tusim Multiway a pak jeste jedny Chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí