Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děvčata, všem vám držím palečky
K doktorovi jdu poprvý 15.8. to už bych měla 7tt+0, hrozně se těším a to čekání je dlouhý… chutě no, každej den musím mít grep
vlastně mám pořád chut jen na ovoce, okurku a mléčné výrobky. Nemužu pečivo, dělá mi opravdu nedobře. Nadýmání, bolest žaludku… dneska k snídani jsem třeba měla vaječnou omeletu s parmazanem, goudou a hermelínem
Jinak co se týče dodržování co jo a co ne, tak ano, dodržuju, ale ne nijak fanaticky. Takže si klidně dám plísnové a zrajicí sýry, které miluju, ale JEN tepelně upravené. Kávu ano, ale bezkofeinovou. Víno ano, ale tak jednou za 14dní sklenku max 2 vinného střiku, atd.. noo a pak jsou věci, kde se kompromis bohužel udělat nedá jako ten tatarák nebo sushi
![]()
Na FB je skupinka Dubňátka 2019, kdo máte Fb a chcete se přidat. Je uzavřená a tajná. Její členy a příspěvky můžou zobrazit jen členové skupinky.
@Vendy Darlingová Já bych se přidala, ale nemůžu jí najít, když je tajná ![]()
@Pajuska93 Já jsem ještě nikdy žádnou nevytvářela tak jak na to? Nechci aby někdo viděl kdo je člen, ale chci aby byla viditelná. nejsem zrovna ajťák
![]()
@KarolB Já když napíšu do vyhledávače Dubňátka 2019 tak mi ji to najde. Nejsem na skupinky expert, tak nevím jak to ještě udělat aby byla vidět, ale zároveň cizí neviděli členy.
@KarolB Takže jsem vážně dobrá na zakládání skupinek
Byla jsem v jedné takové když jsem čekala malého a bylo to fajn. Člověk tam pokecal, našla jsem si tam i kamarádky, které mám do dnes. Dá se tam bavit o všem, dávali jsme tam fotky, radili se. Prostě pohoda. jen jsme tam měli tenkrát jednu šílenou ženskou, přišli jsme na to pozdě tak je potřeba být obezřetný ve schvalování členů. Chce se mnou někdo správcovat ? Přece jen mam už dvě děti, tak nevím jak budu stíhat. ![]()
Tak čekám u lékaře na první vaginální ultz, snad tam něco už bude. Sem strašně nervózní. Držte palce ![]()