Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
7.10.14 15:26

Ahoj holky, žádný úbytek ani Ms..po Bd plus 100gramu…prsa mi boli, prijdu si otekla, v krku mi tedy ještě škrábe..dneska mam pracovní ples, tak budu odolávat pokušení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
7.10.14 15:44

@zoufalka1989, Zoufi, to už bych teda i zjišťovala, jestli opožděná MS a nárůst váhy nemá společný jmenovatel. Ona i menstruační porucha způsobuje zadržování vody, ale ta druhá možná příčina to dělá víc doširoka, nejen vodu. ;)

Přeju hezký ples :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
7.10.14 16:20
@Kdoule píše:
@zoufalka1989, Zoufi, to už bych teda i zjišťovala, jestli opožděná MS a nárůst váhy nemá společný jmenovatel.
Že by??? ;) :mrgreen:

@zoufalka1989
Přidávám se s přáním pěkného plesu ;)

• Citovat
  • Upravit
15730
7.10.14 18:06

Tak teď jsem se pěkně vytočila.
Zadělala jsem housky, přisypala prdopeč. Kouknu jen pro info, kolik gramů toho je v pytlíku a co nevidím - obsahuje 22,5% kukuřičného škrobu!
A já si pořád lámu hlavu, proč mi po houskách nic není a přesto mi brzdí váha, kdykoliv jím housky a ne placku, kam nedávám nic!
Já jsem zezačátku měla nějaké jiné kypřící než Oetkera a vím jistě, že tam kukuřičný škrob nebyl. Ale byly už trochu starší. Zase tak moc nepeču. :oops:

Ale jako toto! Vyhledám si, kde jsou v sousedních městech zdravé výživy, protože u nás paní neví, co je vinný kámen. Ale od teď jde kypřák fakt z domu. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
7.10.14 18:53

@Kdoule Tak teď jsem koukala na svůj. Mám dva, z Penny značka Stilla dolce složení kypřící látky, pěničná mouka a z Lidlu značka Puda složení kypřící látky, kukuřičný škrob :hug: Zkoušela jsi používat sodu bicarbonu? Ta by měla být nezávadná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
7.10.14 19:09

@besi2010, sodu jsem zkoušela, ale moc mi nekypří. Té mám dost od svojí žaludeční aféry, můžu zkoušet znovu. Ale asi se mi nedaří vychytat správné množství, aby to tam nebylo cítit a zároveň to kypřilo. :oops:

Ale ten vinný kámen jsem tu četla v diskuzi, když jsem s dietou začínala, jen jak ho tu neměli a můj kypřák doma vypadal nevinně, tak jsem ochabla v pozornosti.
Nebýt já s tím škrobem tak na kordy, tak by mi to taky bylo fuk, pětina pytlíku, který celý spotřebovávám týden, pokud peču i něco jiného, než housky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.10.14 19:28

@Kdoule Je jedno, kdy ses vážila, ale bylo tam méně. Opakuj: Bylo tam méně! Neslyším! :cert: Opakuj: Bylo tam méně! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.10.14 20:55

Ahoj kočky, poctivě vás čtu, ale tak nějak nemám co napsat, tak vás jdu jen pozdravit :mavam:. Jsem zvědavá na Harfičku, jak jim to v té Praze nandala :), Majdě přeju brzké uzdravení, Zoufalce, Lydii a Kdouličce zasloužené úbytky na váze / Kdouli, fakt myslíš, že ta trocha kukuřičného škrobu v prdopeči stojí za tvou stagnací?/, naopak Kaspince a Besi pár deka nahoru, Monči úspěšný start, Niki gratuluji ke kilům a hlavně k centimetrům, Sirikitce tleskám, jak zvládla váhový vzestup a následný sešup a Skalačce dík za cenné informace. Čím dál víc si myslím, že je moc důležité 3. fázi dodržet přesně dle pokynů. Já asi udělala chybu, že jsem nepřidávala tak, jak měla, protože se chci stravovat tak, jak už jsem psala. Ale povíkendová situace se opět zopakovala / proběhlo nějaké prossecco, zmrzka a zákusek, byl důvod slavit, dcera na závodech vyhrála, co mohla/, a i když mě už voda opouští, přestává mě to bavit. Asi zahájím znovu přísnou trojku, musím na sebe něco vymyslet, ty výkyvy jsou úplně špatně. A to podotýkám, že se nestravuju "úplně normálně " jak ve 4.f., přes týden uvolněnější trojka, ale přílohy fakt jen občas, mé víkendy v poslední době znáte ;) - nějaká sladkost, suchý sekt nebo víno, ale i pohyb, a stejně je vzestup. Navíc jsem se rozhodla, že si na jaře zaběhnu půlmaraton - ta pro mě nejdůležitější informace na závěr :lol: Mějte hezký večer a ráno ať vás váha potěší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
7.10.14 21:01
@skalacka píše:
@Kdoule Je jedno, kdy ses vážila, ale bylo tam méně. Opakuj: Bylo tam méně! Neslyším! :cert: Opakuj: Bylo tam méně! :mavam:

Amen :andel:
Děkuju!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Chtěla jsem to Kdoulíkovi napsat, ale takhle stručně a výstižně mi to nešlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
7.10.14 21:05

@Bibiana1
Bibi :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Ty jsi to všechno napsala tak hezky :srdce:
Půlmaraton… ten se myslím běhá v březnu, viď?
Běhá ho můj kamarád ;)
To máš teda megaplány :palec: :palec: :palec:
A gratulace k úspěchu dcerky, paráda! :potlesk:
Je tak fajn být pyšným rodičem!!!
Tak si to hezky vychutnávej ;)
Ty jsi mi tím příspěvkem úplně rozzářila večer, věříš?

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
7.10.14 21:07

@Kdoule
Hm, tak to cítím přesně jako Bibi…
Ta troška snad nemůže nadělat tolik neplechy :nevim:
Ale u Tebe opravdu člověk už neví :nevim:
Určitě zkus ten bez škrobu, nezkazíš tím nic.
A Skalačka Ti to napsala dobře, bylo tam míň!!!
Uvidíme zítra, tuším, že se Ti to už zhoupne! ;) :*

• Citovat
  • Upravit
6740
7.10.14 21:12

@LydiaD drahoušku to je od tebe milé :hug: :hug:, dopadla jsem na jedničku akorát jsem si v pendolínu uhnala pěknou rýmajznu, bolí mě hlava, vlastně celé tělo, kromě vlasů a v krku velký knedlík, a dukaní rozhodně není :mrgreen:
ale žůžo den, v neděli jsem se samozřejmě připravovala jako na státnicové zkoušky, v pondělí ráno pěkně pendolínko, tichý oddíl s čajíčkem, novinama a dukan snídaní, škoda, že to jede jen 3 hodiny, takový klid. V praze nastal trošku problém s mými riflemi, delší dobu jsem je na sobě neměla a po vyprání jsou vždy menší, no v penďasu se orzseděly a já si je cestou z nádraží pořád potahovala. V duchu jsem si říkala, jak je to nepříjemné, když vám něco sjíždí ze zadele, vždycky jsem spíše řešila opačný problém, že mi něco visí z pomyslného pasu ven :mrgreen: :mrgreen: ano jako kynuté těsto:-) No ale nic co by mne zaskočilo, samozřejmě jsem vlezla do obchůdku, že si zakoupím pásek, no bohužel nemělimou velikost a tak jsem rovnou zakoupila nové rifle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ano natáhla jsem je na sebe v kabince a vyšpulila ty své půlky do zrcadla a už jsem je nechala na svém místě a štrádovala jsem si to se svým pečlivě vytvořeným kudrlinkovým lookem po Václaváku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pak proběhnul lehký oběd, cibulačka bohuř´žel byly v ní 4 krutony, nechtale jsem před těmi nóbl pány vypadat jako frfňa tedy jsem to zblajzla, na druhé jídlo z důvodu nedostatku času nedošlo, protože těstoviny bych vářžně nerozchodila :mrgreen: :mrgreen: pak jednání, byla jsem podělaná až za krkem, nechali mě v tom samotnou, ale ustála jsem to, vedla jsem to snad hodinku a půl a musím, říci že to byl příjemný pokec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samozřejmě jsem dostala spousty úkolů naslinovala hory doly a šupajdá k domovu, pendolínkem dlabanec v jídelňáku, holky zeleninový salát s jáhlami, no ale doládovala jsem to dukan pizzou a doma tvarohem. Váha druhý den velice milá 60,1 :potlesk: :potlesk: :potlesk: takže celkem úspěšný den, te´d už jen dopsat tu závěrečnou zprávu pomodlit se před odevzdáním a pak chci dlouhé prázdniny. :kytka: :kytka: :kytka:
mimochodem co tady nového, nějací nováčci :?: :?: něco mi uteklo, co se to tady popíjí za zázračné tukožroutské kafe s příbalovým letákem s fotkou Derisáka:?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.10.14 21:14

@LydiaD :hug: tak to jsem ráda, že jsem ti rozzářila večer :hug:. Zrovna jsem se na ten půlmaraton zaregistrovala, běží se 28.3.2015 v Praze, tak si udělám výlet. Jééé, já mám radost a zase nějaký cíl před sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.10.14 21:16

:dance: :dance: :dance: tak a mám za sebou pilotního :andel: Dukana :mrgreen:
SNÍDANI jsem začala v 5:00- omeleta ze dvou bílků a dvou plátků kuřecí prsní šunky. SVÁČA-1 nízkotučný tvaroh, otruby a sacharin. OBĚD- 3 plátky vepčové panenky na teflonce. SVÁČA - 1 lžíce čokoládového 100 procentního proteinu s vodou. VEČEŘE- 2 plátky tresky na teflonové pánvi.
A teď bacha- NIC JSEM NEOSOLILA :P, já která ujíždím na zbytcích soli, které zůstávají na dně v sáčku od slaných tyčinek. Já co ani neochutnám a už ve velkém solím. A šlo to, připomněla jsem si, jakou má maso má dobrou chuť :jazyk:
A druhé bacha- já která nepiju jsem se pořád pídila po vodě. Měla jsem celý den hroznou žízeň, takže vypito 1,5 ovocného čaje- bez cukru samozřejmě a 1,5 čisté vody s čerstvou mátou…2 kávy s trochou nízk. mléka. Toť vše…
Cítím se fajn, hlad nemám, špatně mi nijak není. Jen nevím, zda jsem všechno dodržela tak jak jsem měla…Tak holčinky, že mi to potvrdíte, nebo mi vycinkáte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
7.10.14 21:18
@skalacka píše:
@Kdoule Je jedno, kdy ses vážila, ale bylo tam méně. Opakuj: Bylo tam méně! Neslyším! :cert: Opakuj: Bylo tam méně! :mavam:

Ty jsi moc hodná, díky :hug:.
Víš, já nestojím úplně na místě. Ono to jde dva dny dolů po dvaceti dekách, pak totéž dva dny nahoru, nebo to jde dolů tři dny, pak se to jeden den zastaví a další den přiskočí najednou to všechno sundané zase zpátky. Váha nestojí jak přišitá, jen se prostě nehne z toho jednoho kila.

Ale bylo to po BZ, to mívám vždycky lepší výsledky. Po dnešním BD se ukáže, jestli se už láme chleba. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková