Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@JaniceB Spešl pro tebe: Dukanova bešamelová omáčka - 40g kukuřičného škrobu, 500 ml odtučněného mléka, špetka muškátového oříšku, sůl, pepř.
Kukuřičný škrob postupně přidáváme do kastrolu se studeným odtučněným mlékem a rozmícháváme metličkou. Zahřejeme na mírném ohni a za stálého míchání necháme zhoustnout. Osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek.
Zdroj: Dukanova dieta ve 350 receptech. ![]()
@sirikit Diky diky diky!!! Tak to jsem mela vedet, nez jsem to sezrala!!! A ta bucha vypada naprosto luxusne…taky bych ti to sla sezrat! ![]()
@JaniceB píše:
@sirikit A ten skrob? Gustin?
V původním receptu je jen škrob, kukuřičný logicky, ale já používám rezistentní ze zdravé výživy. Drahej jak blázen, u nás 78 Kč 200g.
Ale reklama praví, že z něj strávím míň cukrů než z běžného škrobu, takže mi to nedá a cáluju.
@sirikit No…a kolik ziskas z obycejneho skrobu? Myslim cukru?
@sirikit Tu buchtu hned zitra prubnu, vypada super. Das mi prosim recept na ty kvetakovy placicky?
@sirikit Jak to vidim ja, tak taky pecu zitra:))) Ted pecu, ale citronovo tvarohovou babovku pro pritele a prcka na rano na snidani. Klasiku
@JaniceB píše:
@sirikit No…a kolik ziskas z obycejneho skrobu? Myslim cukru?
Hlavne ode mne nechtej zadny cisla! O tom rezistentnim skrobu se tu bavily holky cca pred 14 dny v diskuzi, do te doby jsem nemela potuchy o jeho existenci. Googli! Rezistentni skrob, vyjede ti beztak takova zelena krabka s Havlickem a ten ti to zcela presne vysvetli. Ja bych jen volne a urcite zcela nepresne parafrazovala. ![]()
@JaniceB Tvoje vecere taky moc krasny. Ja zacinam mit podezreni, ze s Dukanem jsme si souzeni nadozivoti. Cpu se tak dneska tema placickama k veceri, prasacky to zapijim kefirem - o kterym jsem si jeste pred par dny myslela, ze ho nepiju
,a labuznicky dumam, ze k tem zbylym plackam by nebyl od veci jogurtovy dresink se strouzkem cesneku a koprem. Takyze si ho k nim zitra udelam! Po veceri kavicka, ke kavicce dilek ty buchty… v zivote jsem si takhle beztrestne nevyzirala. ![]()
@Martinaalex Pred par dny sem ten recept hazela Helen.. Uvarila jsem 1/2 kvetaku, rozstouchala na mismas dlachmadlem na brambory, pridala cibuli najemno, par rozmackanych strouzku cesneku, sul, trosku pepre, majoranku,3 vejce (nojo, ja vim…ale stejne to vsecko najednou nesnis, tak se vejce rozlozi do dvou dnu),1 lzici otrub,1 lzici skrobu, promichat a pak nasucho na rozpalene teflonce delat placicky, upect z obou stran, vyborny! A s tim jogurtovym dresinkem misto tatarky urcite jeste lepsi.
@JaniceB Tak dobrou, zeny…a az budes mit chvili, hod sem recept na to maso s dyni. Diky… ![]()
@sirikit Zitra to sem dam…akorat by bylo lepsi to prelit tim besamelem…to je pak fakt dobrota!
Dobré ráno Dukanky, přelétla jsem diskuzi, Sirikitka zase čaruje, já ji chci domů
Ta její prošívaná deka a květákové placičky, já jsem fakt barbar, včera jsem květák uvařila, trochu posolila, kečup se stéviíí a celý ho snědla. Žádný žaludeční orgasmus se nedostavil. Jo hlásím 70,7, takže paráda
Strašně se těším na tu šestku, to už bude jiná…takže holky, dnes 5 kg dole a to také díky vám. Sama bych to nedala. ![]()
Včera jsem sežrala psovi 5 ks těstovin vřeteno ![]()
@rehe Gratuluju!!! Me vaha uz 5tyx den stoji…:-((( Ale jak jsem psala, mam ms…