Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
11.3.14 17:48

@JaniceB :) psaly holky, ze je to normalni.
Jinak holky sehnala jsem tekuty sladidlo, coz je uplne jiny kafe nez ta stevie. Konecne si udelam neco sladkyhoooo. :dance: ja uz jsem mela vcera takovej abstak na sladky, ze jsem si objednala tu nutellu bez cukru. Zitra to prijde, uz se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 17:52

@Deníííí Kilo za den je fofr…a zkus jidla pridat…vejce a sunka mi prijde malo…i kdyz ja asi taky vic nejim…A s tema otrubama fakt:-) Radejisi upec chleba na snidani a pomazanku. Chleba si rozdel na 2 x a mas to. Nemichej to do jogurtu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 17:52

@Martinaalex Nutella bez cukru??? To existuje??? Z ceho to je a kolik to ma tuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
11.3.14 17:55
@JaniceB píše:
Ty jo holky, tak jsem dostala kramy…asi o 14 dnu driv 8o

a mě se někde couraj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
11.3.14 18:01
@JaniceB píše:
@Martinaalex Nutella bez cukru??? To existuje??? Z ceho to je a kolik to ma tuku?

to mi tady poradily holky…http://www.dieta-shop.com/cz/sladkosti-bez-cukru/60-liskova-cokoladova-pomazanka-bez-cukru.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 18:17

@Martinaalex Nechci te od toho zrazovat, ale to bude samej tuk:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 18:17

@Deníííí No…me boli bricho uz tri dny…a ms jsem mela 21.2:-( Takze tohle je dost brzy… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75780
11.3.14 18:27
@JaniceB píše:
Ty jo holky, tak jsem dostala kramy…asi o 14 dnu driv 8o

Hmm, já ty první za Dukana teda ne o 14 dní dřív, ale asi tak o týden. Řešily jsme to tu tenkrát s holkama a nepřišly jsme na to, co to v těle může dělat. Teď ty další už v pohodě v termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
11.3.14 18:27
@JaniceB píše:
@Deníííí No…me boli bricho uz tri dny…a ms jsem mela 21.2:-( Takze tohle je dost brzy… 8o

no, 14dní je opravdu hodně :?..to zas abych měla zpožďo tak držím dietu krátce, to jedině, že bych byla v tom :D..což může být 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 19:12

@sirikit Tak jsem zvedava, jestli se to upravi…Ja prave zapekam dyni s mletym masem:-) Uz se tedim…akorat nemuzu dat besamel nahoru:-(((

@Deníííí No ono je to asi o 10 dnu…ale me to chodi presne, takze je to divny…urcite to v tele neco dela… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.3.14 19:15

Tak já jsem si k večeři udělala pizzu z tofu a vůbec mi to nechutná :( Příště asi zkusím tu jinačí… bez otrub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 19:39

@majajilk Ale ta z tofu je bez otrub…ne? Ono si vezmi, ze toho moc nevykouzlis…bez mouky…takze za me je to maly zazrak…i kdyz chutove to neni zadna hitparada:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 20:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75780
11.3.14 21:21

Já dneska vařila jak bodnutá včelou, dva dny mám doufám co jíst, pokud mi to zas mladej nesjede. Květákový placičky, lečo ala Dukan (cibulka osmahnutá nasucho, místo uzeniny krůtí šunka), standartně chlebík a pozor, tohle: prošívaná deka, fakt dobrý! Konečně zas buchta, která mi chutná. Tahle se zařadí do TOP ten spolu s kakaovou roládou s banánovým pudinkem - když zavřu obě oči, skoro jako krtkův dort - a tvarožníkovým tiramisu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75780
11.3.14 21:33

Prošívaná deka: 4 vejce, 2 PL škrobu, 1 PL ovesných otrub, 1 PL kakaa, 1,5 čaj. lž. prášku do pečiva, sladidlo dle chuti, špetka soli, aroma dle chuti, já dala rumové. :mrgreen:,1/2 kelímku mízkotučného jogurtu.
Na prošívání: 1 a půl vaničky nízkotučného tvarohu,1/2 kelímku nízkotučného jogurtu, 2 žloutky, strouhaná kůra z pečlivě umytého citronu, vanilkové aroma, sladidlo. - ušlehat, směsí naplnit zdobicí sáček.
Bílky vyšleháme na tuhý sníh, žloutky spolu se sladidlem, kakaem, aromatem, škrobem, špetkou soli, otrubami, jogurtem a PDP vymícháme, nakonec přidáme sníh.
Těstem naplníme vhodnou formu, já používám nepřilnavou dortovou, uhladíme povrch a nastříkáme na něj tvarohové „prošívání“. Pečeme asi 20 minut při 170°C, zkoušíme špejlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková