Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
10.3.14 14:56

@Deníííí Ja nic nedelam, protoze nemam silu:-) Jen doma uklizim a s malou chodim prochazky, ale pomalinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 14:58

@sirikit Mame to mysleni fakt stejny:-))) Ja planuju, ze se k Jill vratim, jakmile se dostanu do 4 faze:-) Ted na to nemam silu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.3.14 15:08

@sirikit teď koukám :oops:, že jsi na začátku :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.3.14 15:25

Já bych si ráda na následující dost hektické dny udělala chlebík, ale nevím - máte nějaký osvědčený recept? Radši bych míň otrub…
No a jinak tahle dieta pro mě asi není nejlepší… Už dřív jsem trpěla na hypoglykemický kolapsy a teď se mi to vrátilo. Taky se mi dělají modřiny aniž bych se bouchla, praskají mi rty, ale nevím, jestli to souvisí a měla bych si koupit nějaké vitamíny nebo je to něčím jiným. Plus ta zácpa :-/ no děs… A jen necelé 4 kg dole za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 15:28

Tak Vas obohatim taky spetkou fotek jidelnicku za posledni tyden:)

A to holky podle dukana neumim varit!!! A dietne to nevypada, az na to sojove maso:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 15:31

@Deníííí No na zacatku:))) Uz to drzi dele jak my:) A jak ji to pekne jde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 15:31

@majajilk Urcite bych se na tvem miste nejdriv poadila s doktorem…ja na nic netrpim a jsem vystavena uplne takze nevim, co to dela v tele nekoho, kdo ma s cukrem problemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 15:33

@majajilk Jinak ja si ten chleba /pokud se to tak da nazvat/ delam tak, ze dam 1,5 lzice ovesnych otrub, 1 lzicku odtucneneho tvarohu, jedno vejce, trochu soli. Zamicham, necham tak tri minutky odpocinout a v tom hrnku /vetsim - na caj/ to dam na 4 minuty na do mikrovlnky. Kazdy den delam tesne pred snidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.3.14 15:43

Holky a co si děláte na chuť..jako ve smyslu něco po kávičce, já jsem celkem na sladký..tvaroh, sladidlo, kakao či skořice..může být? To jste tady myslím i psaly..a co ještě když teprve začínám..zatím dobrý, ale myslím, že budu mít krizi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75764
10.3.14 16:15
@Deníííí píše:
@sirikit teď koukám :oops:, že jsi na začátku :)..

No, v podstate jo, drzim to 6-7 tydnu, moc to nepocitam, jeste moc kilo prede mnou. Normalne bych zhruba tak za dve kila povazovala hubnuti za ukoncene, ale kdyz to jde takhle hezky bezbolestne, nevidim duvod prestavat. Dukan mi spocital idealni vahu par deka pres 64,ja chci 62. Casu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75764
10.3.14 16:23
@JaniceB píše:
@majajilk Urcite bych se na tvem miste nejdriv poadila s doktorem…ja na nic netrpim a jsem vystavena uplne takze nevim, co to dela v tele nekoho, kdo ma s cukrem problemy…

Ta unava za par dni prejde, to si jen telo zvyka na ketozu. Presne v ty prvni groggy fazi jsem prestala cvicit a uz nezacala. Plno holek vcetne me dostalo predcasne mesicky, ja bolest v podbrisku, citlivy prsa, slaba bolest hlavy. Ale usadilo se to, asi po mesici diety jsem si zasla na preventivku (vcetne odberu provoznich kapalin) k obvodni a vsecko uplne perfektni. O Dukanovi jsem ji rekla a byl mi pozehnan jako idealni zpusob hubnuti. Jim cecko a neco na vlasy-nehty-plet a nemam problem, ale pokud ho nektera mate, k tomu doktorovi na prevenci bych radsi zasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.3.14 16:24
@sirikit píše:
No, v podstate jo, drzim to 6-7 tydnu, moc to nepocitam, jeste moc kilo prede mnou. Normalne bych zhruba tak za dve kila povazovala hubnuti za ukoncene, ale kdyz to jde takhle hezky bezbolestne, nevidim duvod prestavat. Dukan mi spocital idealni vahu par deka pres 64,ja chci 62. Casu dost.

už tak dlouho, tak to jsem koukala nějak mimo :D..šikula..a počkej, kde se dá spočítat kolik bych měla mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75764
10.3.14 16:30

@majajilk
4 kila za 14 dni je krasny, tohle neni zadna bleskova dieta, v 2.fazi hubnes tak 1/2 kila tydne a cas od casu to stagnuje. Ty problemy co popisujes bych asi do souvislosti s Dukanem nedavala, ale urcite bych to sla vypovedet doktorovi - i o diete. Rozstrelit si kvuli hubnuti nejak blbe zdravi vcelku postrada smysl. Drzim palce.
Na ty namky zalistujte dal do historie tehle diskuze, at nepisem porad to samy. Plno fajn receptu na kazdy druhy strance. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75764
10.3.14 16:33
@Deníííí píše:
už tak dlouho, tak to jsem koukala nějak mimo :D..šikula..a počkej, kde se dá spočítat kolik bych měla mít?

Az budu vecer na pocitaci, hodim ti sem odkaz, ted pisu jen z mobilu. Ale jestli spechas, jsou to ofiko stranky Dukan diet, to tlacitko Calculate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 17:04

@sirikit No tak me oboliva v podbrisku dva dny, myslela jsem, ze to je jizva po cisari…ale pravda je, ze mi pnou i prsa a do menses mam jeste daleko…tak asi neco to dela v tele…Buh vi

@Deníííí Jinak recepty tady vsude jsou a na sladky je dobra ta stranka

www.dukanovadieta.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková