Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@sirikit To je telepatie, co? Já píšu tobě a ty mě, no prostě souhra. Tak ta váha jak jsem psala, zase se mi to zvedlo na 71, ale už to neřeším, vím, že to zase sjede dolů. Asi ten lok toho vína
Nebo že by moc tučný jogurt ![]()
Na tu šestku se také těším, oslavíme to spolu virtuálně, ju ![]()
@sirikit …jo cizí pánové
To je super povzbuzení, co? Mě minulý týden oslovil na parkovišti u Išpáru cizí mladík, že mě sleduje již delší dobu, že se mu moc líbím a jestli bych nešla na kafe apod…no kecal, ale bylo to fajn
Žádné vidle, koukej si to užívat a pošli fotku, já pošlu z plesu, má to manžel v mobilu, tak až se mi vrátí ze světa ![]()
@Martinaalex V DM. To bude v Nemecku taky. Videla jsem ho tam, ale davam Stevii…taky z DM
@Martinaalex Používám tekutá Kandis, mám ho z Německa, mají ho ale i u nás. Je dobrý, nemá ocas ![]()
@rehe Jo jo…taky jdu dneska do pizzy…jen nedavam kecup, ale proltak…nema skoro zadny sacharidy. Jinak ja mam vahu treti den stejnou. V te druhe fazi co jsem, tak se to nehnuo ani o pid
@sirikit Hele a ty to delas jak? 5 dnu BZ a 5 dnu B? Jde to tak lepe dolu?
@JaniceB píše:
@Martinaalex V DM. To bude v Nemecku taky. Videla jsem ho tam, ale davam Stevii…taky z DM
fakt? tak snad to najdu, to asi bude nekde u tech otrub, ze? dekuju ![]()
@rehe píše:
@Martinaalex Používám tekutá Kandis, mám ho z Německa, mají ho ale i u nás. Je dobrý, nemá ocas
ja to asi vyzkousim vsechno, asi kazdymu sedi neco jinyho. a moc diky za tipy
@JaniceB píše:
@rehe Jo jo…taky jdu dneska do pizzy…jen nedavam kecup, ale proltak…nema skoro zadny sacharidy. Jinak ja mam vahu treti den stejnou. V te druhe fazi co jsem, tak se to nehnuo ani o pid
Jani nic si z toho nedelej, ja jsem na tom stejne
BD -2 kg, ted nic, ale nepolevim ![]()
@Martinaalex
Taky to nevzdavam…:-) Jinak v tom DMku v Cechc to maji mezi temi zdravymi vecmi…otruby v dmku nasemnemaji, ale ruzne ty jahly a nevim co a z druhe strany regalu maji ty sladidla a mezi tim i stevii sypkou, v tabletach a maji tam i jina sladidla. Ja jsem ale nechtela umele
@JaniceB píše:
@sirikit Hele a ty to delas jak? 5 dnu BZ a 5 dnu B? Jde to tak lepe dolu?
Jojo, jedu 5/5. Ani nevim, jestli to jde dolu lip..hele, po Vanocich jsem mela 77,9,hrozny..pak jsem kilo dve shodila normalni dietou (hlad!),pak hory, takze zas neco pres 77 a od 23.1. jedu Dukana a k dnesnimu dni 71,2. Stridam 5/5 hlavne proto, ze se mi nechce porad resit, kdy je zrovna jakej den. Takze v BD si uzivam masa a sladkosti a v BZ radostne jedu v zelenine, furt se je na co tesit. Zjistila jsem, ze po letech premysleni o jidle - co bych tak snedla, abych zhubla - jsem se neuveritelne osvobodila. Porad mam neco nachystanyho, kdyz mam hlad, nebo chut, proste si neco dam bez vycitek a funguju spokojene dal. Uz dokazu odhadnout, kdy se vaha na chvili zastavi a nic si z toho nedelat, pohoda zkratka. Tentokrat to na tech 62 stahnu a udrzim, vim to.
Ahoj holky,
pár dnů vás pročítám. V pátek sem si koupila knížku „Dukanku“
..přes vík přelouskala a dnes začla. Potřebuji dát dolů aspoň 10, nejlépe 15kg tak uvidíme. Začínám na váze 73,6. Po porodu + sedavá práce se kilečka pěkně nasbírala ![]()
tak hodně zdaru
, ale vy už jste všechny asi za zenitem ![]()
Jo a dodržujete tu chůzi či nějakou aktivitu..já od rána do večera v práci a po už se mi nic nechce..to jejdině, že bych odložila auto
, ale zas čas jsou peníze, tak asi budu muset si říct čas jsou shozená kila ![]()
Nebo spíš, zhubla jste některá, ikdyž jste nic nedělaly?
@Deníííí Jak jako, za zenitem?!? ![]()
@sirikit tak to těch 20 minut chůze máš splněno
..ok, tak v jaké fázi teď jsi a kolik kg zbývá? Jsem dočítala jen prvních 40stran této diskuze a tak 10-15 posledních, tak jsem to nějak nezaznamenala, max některá chytla nerva ohledně mléčných výrobcích..tak na ty se ptát teda nebudu ![]()
@sirikit Ty blaho…tak to je obrovsky uspech za tak kratkou dobu!!!