Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
10.3.14 10:11

@sirikit To je telepatie, co? Já píšu tobě a ty mě, no prostě souhra. Tak ta váha jak jsem psala, zase se mi to zvedlo na 71, ale už to neřeším, vím, že to zase sjede dolů. Asi ten lok toho vína :evil: Nebo že by moc tučný jogurt :twisted:
Na tu šestku se také těším, oslavíme to spolu virtuálně, ju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.3.14 10:13

@sirikit …jo cizí pánové 8o To je super povzbuzení, co? Mě minulý týden oslovil na parkovišti u Išpáru cizí mladík, že mě sleduje již delší dobu, že se mu moc líbím a jestli bych nešla na kafe apod…no kecal, ale bylo to fajn ;) Žádné vidle, koukej si to užívat a pošli fotku, já pošlu z plesu, má to manžel v mobilu, tak až se mi vrátí ze světa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 10:42

@Martinaalex V DM. To bude v Nemecku taky. Videla jsem ho tam, ale davam Stevii…taky z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.3.14 10:44

@Martinaalex Používám tekutá Kandis, mám ho z Německa, mají ho ale i u nás. Je dobrý, nemá ocas :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 10:44

@rehe Jo jo…taky jdu dneska do pizzy…jen nedavam kecup, ale proltak…nema skoro zadny sacharidy. Jinak ja mam vahu treti den stejnou. V te druhe fazi co jsem, tak se to nehnuo ani o pid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 10:47

@sirikit Hele a ty to delas jak? 5 dnu BZ a 5 dnu B? Jde to tak lepe dolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.3.14 11:00
@JaniceB píše:
@Martinaalex V DM. To bude v Nemecku taky. Videla jsem ho tam, ale davam Stevii…taky z DM

fakt? tak snad to najdu, to asi bude nekde u tech otrub, ze? dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.3.14 11:02
@rehe píše:
@Martinaalex Používám tekutá Kandis, mám ho z Německa, mají ho ale i u nás. Je dobrý, nemá ocas :dance:

ja to asi vyzkousim vsechno, asi kazdymu sedi neco jinyho. a moc diky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.3.14 11:03
@JaniceB píše:
@rehe Jo jo…taky jdu dneska do pizzy…jen nedavam kecup, ale proltak…nema skoro zadny sacharidy. Jinak ja mam vahu treti den stejnou. V te druhe fazi co jsem, tak se to nehnuo ani o pid

Jani nic si z toho nedelej, ja jsem na tom stejne :) BD -2 kg, ted nic, ale nepolevim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 11:47

@Martinaalex :))) Taky to nevzdavam…:-) Jinak v tom DMku v Cechc to maji mezi temi zdravymi vecmi…otruby v dmku nasemnemaji, ale ruzne ty jahly a nevim co a z druhe strany regalu maji ty sladidla a mezi tim i stevii sypkou, v tabletach a maji tam i jina sladidla. Ja jsem ale nechtela umele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75796
10.3.14 12:11
@JaniceB píše:
@sirikit Hele a ty to delas jak? 5 dnu BZ a 5 dnu B? Jde to tak lepe dolu?

Jojo, jedu 5/5. Ani nevim, jestli to jde dolu lip..hele, po Vanocich jsem mela 77,9,hrozny..pak jsem kilo dve shodila normalni dietou (hlad!),pak hory, takze zas neco pres 77 a od 23.1. jedu Dukana a k dnesnimu dni 71,2. Stridam 5/5 hlavne proto, ze se mi nechce porad resit, kdy je zrovna jakej den. Takze v BD si uzivam masa a sladkosti a v BZ radostne jedu v zelenine, furt se je na co tesit. Zjistila jsem, ze po letech premysleni o jidle - co bych tak snedla, abych zhubla - jsem se neuveritelne osvobodila. Porad mam neco nachystanyho, kdyz mam hlad, nebo chut, proste si neco dam bez vycitek a funguju spokojene dal. Uz dokazu odhadnout, kdy se vaha na chvili zastavi a nic si z toho nedelat, pohoda zkratka. Tentokrat to na tech 62 stahnu a udrzim, vim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.3.14 14:16

Ahoj holky,
pár dnů vás pročítám. V pátek sem si koupila knížku „Dukanku“ :D..přes vík přelouskala a dnes začla. Potřebuji dát dolů aspoň 10, nejlépe 15kg tak uvidíme. Začínám na váze 73,6. Po porodu + sedavá práce se kilečka pěkně nasbírala :?

tak hodně zdaru :kytka:, ale vy už jste všechny asi za zenitem :mrgreen:

Jo a dodržujete tu chůzi či nějakou aktivitu..já od rána do večera v práci a po už se mi nic nechce..to jejdině, že bych odložila auto 8), ale zas čas jsou peníze, tak asi budu muset si říct čas jsou shozená kila :mrgreen:
Nebo spíš, zhubla jste některá, ikdyž jste nic nedělaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75796
10.3.14 14:41

@Deníííí Jak jako, za zenitem?!? :pocitac:

• Jinak já teda hubnu, i když „nic nedělám“. Mám docela rozlítaný zaměstnání - nějaký sice sezení a auto, jinak kmitání po krámě i v „terénu“, za den se nalítám docela dost, pak klasicky domácnost, což je při dvou až třech nenažraných krcích, péči o marodný důchodce v rodině, velkým baráku a vaření zvlášť pro sebe vcelku záhul. Zkraje jsem pár dnů cvičila Jill, ale byla jsem šíleně utahaná a časově jsem nezvládala ani tu blbou půlhodinku.. :oops: Tak si svoje levandulové činečky i Jill Michaels ponechávám v záloze jako tajnou zbraň, až se budu blížit s váhou do finále a logicky to půjde dolů hůř a hůř, čímž současně tělo zpevním a všecko dobře dopadne. :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.3.14 14:47

@sirikit tak to těch 20 minut chůze máš splněno :lol:..ok, tak v jaké fázi teď jsi a kolik kg zbývá? Jsem dočítala jen prvních 40stran této diskuze a tak 10-15 posledních, tak jsem to nějak nezaznamenala, max některá chytla nerva ohledně mléčných výrobcích..tak na ty se ptát teda nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 14:55

@sirikit Ty blaho…tak to je obrovsky uspech za tak kratkou dobu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková