Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
10.3.14 17:07

Jo receptů je všude spousta, já spíš chtěla nějakej fakt ověřenej (že ho dělá víc lidí než ten jeden, co recept napsal do diskuze ;)) Ale už mám vybráno :) K doktorce si zajdu, ty modřiny mě trochu děsí :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.3.14 17:07

@JaniceB děkujííí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 17:14

Jinak tady je ten odkaz na vypocitani te vahy

http://www.dukandiet.com/…-true-weight

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.3.14 17:35

Jo a k sladkému - já se zamilovala do kávového dezertíku: lžička kafe, sladidlo, zalít asi dvěma PL horké vody, rozmíchat a pak vmíchat jogurt/tvaroh… posypat skořicí a mlsat! :) A když spěchám tak jen do jogurtu kakao, skořici někdy sladidlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 17:42

@majajilk Tak to by me nenapadlo a urcite zkusim! Ja si delam kakaovej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 17:42

Jinak holky…v te druhe fazi jak je to s vejci a otrubami? Se muzou porad jen 1,5 - 2 lzice otrub denne? A vejce cela taky jen dve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.3.14 18:23

Tak jsme si dneska koupila tu Stevii, udelala ten dezert a hodne rychle letel do zachoda :) Ono to ma nejakej ocas, co muj zaludek nesnese :nevim:. Tak snad bude ok to, co psala Rehe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 18:42

@Martinaalex Jo jo…ta stevie je proste hnusna…ale ja treba jsem to cekala horsi:-) Takze to zvladam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.3.14 18:59

Já dávám stévii jen do pečených věcí, tam to ten ocas celkem ztratí (když se toho tam nedá moc ;)) A na kafe a studené sladkosti mám sladidlo FAN StarLine :) fakt mi chutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.3.14 19:03

@majajilk No jo…kdyz ja umely sladidlo nechci za zadnou cenu…to radeji prekousnu tu hnusnou chut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.3.14 19:32

Tohle je ze sukralózy - vyráběno z řepného cukru ;) Není to úplně chemickej hnus. Jo a kdysi jsme si doma pěstovali kytku, jmenovalo se to Aztécký cukr a to mi chutnalo víc než stévie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.3.14 20:29

Ahoj, zdravím nováčky :hug: a díky za kávový dezertík, super skvělý nápad. Podobně jako Sirikitka si Dukana naprosto užívám a snad poprvé v životě se bez výčitek láduju a hubnu. Mám měsíc za sebou, pět kilo dole. Jde to pomalu, tělo si zvyká a občas stávkuje, ale ten pocit svobody je naprosto úžasný!!! Takže se holky držte, pizza dnes byla super se syrečkama a tuňákem…všem doporučuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.3.14 20:32

@sirikit ..cože??? Tobě se jednička již trvale usadila :potlesk: :potlesk: :potlesk: No to tedy moc blahopřeji a obdiv největší, no červík závisti také vylezl, já po euforii z minulého týdne opět stojím. Byla tam nula, ale už zase jednička :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.3.14 20:56

Pizzu dělaš jakou. Udělala jsem si z tofu a byla to taková divná buchta. Která je pro tebe nejlepší??? Moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76068
10.3.14 20:58

@rehe Trpelivost,zlato. Mne se jednicka zrejme jiz trvale usadila, mam ji tam od minuleho tydne, a kdyz jsem vcera mela 71,2,malem jsem si to sla vyfotit. :mrgreen: Ja ty vychylky nahoru dolu az takovy nemam, o kilo nikam mi to neskocilo nikdy. Porad se to soura dolu, pak to treba o 30 dkg povyleze, den na to o 40 spadne… Takze zadny divoky emoce, ale skoro kazdodenni drobna radost. Ja dneska vecer tofu pizza s cerstvymi zampiony a mozzarelou light, kecup se stevii, krcim nos - kecup ja nejak nemam moc rada zadnej a tenhleten to teda kecupum v mych ocich nevylepsil. Asi se vratim k rozdusenym rajcatum. Jako zakusecek ten tvaroznik ala tiramisu, na tom si ujizdim, v lednicce se chladi tri misticky panna cotty, co ji sem vcera hodila Janice, krasa. Uz v zakladu chutnala bezvadne, tak se tesim - pokud mi ji zas rodinne sarance nesezere. :evil: V kosicku se zeleninou svazek redkvicek na rano na chleba s gervais… Zkratka nevzpomenu si, kdy jindy v zivote jsem takhle dlouhodobe skvele jedla, aniz by mi vaha lezla nahoru. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková