Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jo receptů je všude spousta, já spíš chtěla nějakej fakt ověřenej (že ho dělá víc lidí než ten jeden, co recept napsal do diskuze
Ale už mám vybráno
K doktorce si zajdu, ty modřiny mě trochu děsí :-/
Jo a k sladkému - já se zamilovala do kávového dezertíku: lžička kafe, sladidlo, zalít asi dvěma PL horké vody, rozmíchat a pak vmíchat jogurt/tvaroh… posypat skořicí a mlsat!
A když spěchám tak jen do jogurtu kakao, skořici někdy sladidlo. ![]()
@majajilk Tak to by me nenapadlo a urcite zkusim! Ja si delam kakaovej:-)
Jinak holky…v te druhe fazi jak je to s vejci a otrubami? Se muzou porad jen 1,5 - 2 lzice otrub denne? A vejce cela taky jen dve?
Tak jsme si dneska koupila tu Stevii, udelala ten dezert a hodne rychle letel do zachoda
Ono to ma nejakej ocas, co muj zaludek nesnese
. Tak snad bude ok to, co psala Rehe.
@Martinaalex Jo jo…ta stevie je proste hnusna…ale ja treba jsem to cekala horsi:-) Takze to zvladam…
Já dávám stévii jen do pečených věcí, tam to ten ocas celkem ztratí (když se toho tam nedá moc
A na kafe a studené sladkosti mám sladidlo FAN StarLine
fakt mi chutná…
@majajilk No jo…kdyz ja umely sladidlo nechci za zadnou cenu…to radeji prekousnu tu hnusnou chut…
Tohle je ze sukralózy - vyráběno z řepného cukru
Není to úplně chemickej hnus. Jo a kdysi jsme si doma pěstovali kytku, jmenovalo se to Aztécký cukr a to mi chutnalo víc než stévie ![]()
Ahoj, zdravím nováčky
a díky za kávový dezertík, super skvělý nápad. Podobně jako Sirikitka si Dukana naprosto užívám a snad poprvé v životě se bez výčitek láduju a hubnu. Mám měsíc za sebou, pět kilo dole. Jde to pomalu, tělo si zvyká a občas stávkuje, ale ten pocit svobody je naprosto úžasný!!! Takže se holky držte, pizza dnes byla super se syrečkama a tuňákem…všem doporučuji. ![]()
@sirikit ..cože??? Tobě se jednička již trvale usadila
No to tedy moc blahopřeji a obdiv největší, no červík závisti také vylezl, já po euforii z minulého týdne opět stojím. Byla tam nula, ale už zase jednička ![]()
Pizzu dělaš jakou. Udělala jsem si z tofu a byla to taková divná buchta. Která je pro tebe nejlepší??? Moc díky ![]()
@rehe Trpelivost,zlato. Mne se jednicka zrejme jiz trvale usadila, mam ji tam od minuleho tydne, a kdyz jsem vcera mela 71,2,malem jsem si to sla vyfotit.
Ja ty vychylky nahoru dolu az takovy nemam, o kilo nikam mi to neskocilo nikdy. Porad se to soura dolu, pak to treba o 30 dkg povyleze, den na to o 40 spadne… Takze zadny divoky emoce, ale skoro kazdodenni drobna radost. Ja dneska vecer tofu pizza s cerstvymi zampiony a mozzarelou light, kecup se stevii, krcim nos - kecup ja nejak nemam moc rada zadnej a tenhleten to teda kecupum v mych ocich nevylepsil. Asi se vratim k rozdusenym rajcatum. Jako zakusecek ten tvaroznik ala tiramisu, na tom si ujizdim, v lednicce se chladi tri misticky panna cotty, co ji sem vcera hodila Janice, krasa. Uz v zakladu chutnala bezvadne, tak se tesim - pokud mi ji zas rodinne sarance nesezere.
V kosicku se zeleninou svazek redkvicek na rano na chleba s gervais… Zkratka nevzpomenu si, kdy jindy v zivote jsem takhle dlouhodobe skvele jedla, aniz by mi vaha lezla nahoru. ![]()