Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bibiana1 Hele super…me to chutnalo celkem. Cekala jsewm to z tofu horsi ![]()
Ja dneska testla smakouna - honily me chute na nejaky salat nebo tak neco, jenze porad jeste mam BD.. takze smakoun na kostky,2 vejce natvrdo na kousky,3 platky 93% kruti sunky na ctverecky,1/2 maly cibule najemno,2 znojemske okurky nastrouhat. Zalivka: bily jogurt, par kapek tekute stevie, kapicka octa, sul, pepr, pul lzicky dijonske horcice. Vsecko promichat - a fakt moc dobry, chutna to i nehubnouci casti rodiny.
@sirikit tak to věřím, podobně ho dělám z tvarůžků, ze šmakouna vyzkouším ![]()
Livanko neboj, spouste holek na zacatku skocila vaha treba o 5 kilo, mne tak nejak jako tobe. Zadny dramaticky skoky, ale dolu to jde porad - Dukanku drzim cca 6-7 tydnu a mam dole 6 kilo. Jeste planuju sundat asi 9 a no stress, neustale si varim a neco dlabu, mnohem vic nez pred dietou. Jen ten alkohol, jak tu porad sborove brecime..
Mam to vnitrne nastaveny do konce cervna - a pak proste zas piju, leto bez vina zkratka nedam. ![]()
@Bibiana1 píše:
@sirikit tak to věřím, podobně ho dělám z tvarůžků, ze šmakouna vyzkouším
Kdyz mne tvaruzky strasne smrdi… Ty nepozru, ani kdybych nemela mit syr pul roku. Jeste ze jsem jinak dost experimentator, protoze tvaruzky nejim, podmasli a kefir taky ne, ryby moc nemusim… a to jsem vzdycky myslela, ze jim prakticky vsecko. ![]()
@sirikit pokud jím klasické české tvarůžky, tak mám ráda nezralé, uprostřed bílé. Začali jsme ale kupovat německé v Kaufu, s bílou plísní na povrchu, a ty mi vůbec nesmrdí. Ale úplně Tě chápu, jím tvarůžky posledních asi 7 let a po pravdě svou roli hraje i to, jak jsou na tom výživově ![]()
Tak holky, já se musím pochlubit, dnes jsem měla na váze 68 kg a to po včerejším maratonu, kdy jsem furt jedla, protože to mám cca za 3 dny dostat a to jsem jak utržená od řetězu a pak jsme vypili 2 láhve vína ve 2 a 1 šáňo, takže mazec. Jsem zvědavá jak ta váha bude vypadat zítra.
Tak už jsem v obraze proč jen 1,6 kg za 5 dní, dnes jsem to dostala. Mám mirenu, tak jsem s tím nepočítala. Od Dukana mám do třetí fáze jít až 25.5. a mám dát dolů 10 kg, tak uvidíme, to bych brala. Psal 1 fázi jen 3 dny a 1,6 kg tak to mám vlastně dobře, jen o 2 dny déle. Dnes si dělám k obědu květákový mozeček a k večeři udělám tu pizzu, už se na to moc těším. Pravda je, že tato dieta mě hodně báví a fakt se těším na to co si uvařím. Jsem tak v pohodě a bez chutí na sladké a zakázané, že mi to je až divné. Měla jsem totiž velký problém s vyjídáním večerní lednice a teď nic, je to zvláští, ale moc fajn. Ještě se chci zeptat, máte někdo nějaký recept na to jak se lépe vypráznit? To je asi můj největší problém. Koupila jsem si i čaj na zácpu, u každého jídla polikám chlorelu, ale je to všechno tak nějak málo. Jo a piji 3 litry denně. Tak mi prosím někdo poraďte, díky.
@Evka 1 To si děláš ze mě p…
Já ti závidím fakt hrozně strašně, jsi asi jediná světlá vyjímka, která alkohol nevadí a jsi na mé snové váze!!! Moc blahopřeji. Já jsem nesmysleně skočila zase kilo nahoru, nechápu noc, ale držím se dál. Holky, dnes jdu na ples přátel vína, mám nové šaty na svoji pohublou postavu, ale budu tam trpět jako pes ![]()
@rehe taky jsem na váze co jsem chtěla, ale uvidíme, jaká váha bude zítra. Myslím, že to taky trochu vyskočí. Už bych mohla do 3, ale počkám si až na duben
Holky já jsem totálně nenažraná, mám furt hlad, chuť…prostě hrůza, pořád bych do tý huby něco tlačila. Doufám, že to brzy přejde
Lívanko, podívej se na stránku 189 do historie, tam mi holky radily, když jsem měla podobný problém s vyprazdňováním. Drž se ![]()
@sirikit Na smakouna jsem koukala v kaufu, ale meli jen merunkovyho!!! Obycejnej nebyl nikde
Mně šmakoun nechutná…
Jen ty nudle…
Jinak konečně hlásím úbytek! Musela jsem teda natvrdo nasadit gutalax, ale pomohl a já mám po 12 dnech -4kg!
Hurááá!!! Tak teď nasadím do každýho jídla psyllium a snad už takový problémy nebudou…