Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
11.3.14 08:06
@JaniceB píše:
@sirikit No jo…jenze cukry mas i v nizkotucnym mliku. I v tech jogurtech. Ve vsem. Takze je to pak vubec mozny se v te ketoze poctive udrzet?Jinak 4 den mi vaha stoji…:-(

Hele, zlato, pořádně si to přečti. Jde hlavně o sacharidy, ty se musíme snažit co nejvíce vyloučit, cukr pochopitelně také, ale sacharid je náš nepřítel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.3.14 08:07

@JaniceB Nech váhu stát, mrchu!!! Moc s ní nešoupej, ona potom převažuje :D Ale teď vážně, buď v klidu, to se jen tělo stabilizuje a usazuje, možná se i trochu brání. Jak střídáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 08:13

@rehe Zatim jsem drzela 5 B a jedu treti den BZ. Zitra 3 dny B. Jinak s temi sacharidy je mi to jasny, ale to mas ve vsem uplne…a v necem i dost cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 08:14

@rehe Ty jo…tak to te obdivuju. To musi byt narocna prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.3.14 08:21

@JaniceB Práce je to náročná, ale strašně osvobozující. Dělám sociální pracovnici už hodně dlouho a teprve teď jsem našla svoji parketu.
Když mi stála váha, tak jsem dala 3 BD a potom 1ZD a dvakrát jsem to otočila, někomu prostě nevyhovuje střídat 3/3 nebo 5/5, musíš to zkusit. Nyní jedu 1/1 což mi vyhovuje. Tak prostě zkus nějakou změnu, ono by se to mělo nakopnout. Jinak je pravda, že sacharidy jsou ve všem, ale do 50g denně je můžeš, tak to snad nepřesáhneme, to se mi tedy nechce počítat, ale bylo by to asi zajímavé. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
11.3.14 08:28

@rehe Ty jo, tak to koukám! Já mám totiž ketózu načtenou v podstatě jen z internetu, ze kterého jsem pochopila viz výše. To s těma tukama jsem tam až takhle nezachytila, takže nová věc, koukněme na to! Ona tahle diskuze fakt má smysl nejen na výměny receptů.
Tak jo, tak já ty hnusný beskydský sice spotřebuju, ale jinak přejdu k oblíbeným 3%,to tady bylo dohadů. :nevim: Pořád každýmu říkám, že má chodit k doktorům a pak se dělit o poznatky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.3.14 08:31

@sirikit No ona mi říkala, že máme informace z internetu brát s rezervou. Mě ty hnusy nízkotučný také nechutnají, zašlehávám je do tvarohu, tak to se dá, ale jíst je nemohu. Těším se na moje Pilosky z Lídlu, dnes si jich letím koupit aspoň deset.
Jak jsi na tom? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
11.3.14 08:32
@JaniceB píše:
@rehe Ty hele…ty chodis krmit bezdomovce nebo pracujes v nejake takove organizaci?

Chichi, ty se ptáš jak já před asi 50ti stránkami. :) Taky jsem se Rehe ptala, jestli jako třeba někdo chodí sypat ptáčkům, ona si ochočila tlupu homeless. A v podstatě jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.3.14 08:37

@sirikit To je fajn, že máš dobrou náladu :jazyk: Už musím jít, odpoledne se vrátím, holky držte se a hlavně držte ketózu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473

@sirikit :mrgreen: Ono to musi bejt drsny pracovat s nima:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801

@rehe Já jse povylezla, mám přesně o kilo víc než ty:dnes 71,7. Ale mám menzes, připadám si jak houba, a třetí den BZ. Už mám naučený, že v BD to zas skočí dolů, tak jsem ráno na váze jen mrzutě nakrčila čenich. Přesně jak píšeš ty - tělo si zvyká a asi taky není moc nadšený, ono si za předchozí měsíce až roky pracně nasyslí špeky a teď takováto nečekaná krize. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 08:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.3.14 08:41

Aha…a tady pisou, ze tech sacharidu pod 50 g denne:

http://www.f-sport.cz/print.php?…

A to si myslim, ze dodrzujeme i s protlakem, mlikem atd…doufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
11.3.14 08:42

A rehe, nekdy nám tu musíš vyprávět, jak jako krmíš bezdomovce. To máš někde stanoviště s polívkou, nebo vydáváš svačinky, nebo jak technicky? Já vím, že to s Dukankou nesouvisí, omlouvám se administrátorům, ale jsem prostě zvědavá. Když dotazuju, občas dělám i na busáku - víš, když potřebujem určitý počet mužů, žen, věk a vzdělání, tzv. kvótní výběr. No a v nádražní hale měli Třebíčtí bezdomovci obývák, než je teď na jaře nadrsno vyprášili. Bylo mi jich líto, párkrát jsem jim přinesla tašku koblih a koláčů, ale dvakrát mi nepřišlo, že by byli zvlášť nadšení. Spíš chtěli peníze a alkohol. :nevim: A pak paní uklízečka říkala, že to, co jim takhle lidi nanosí, často končí narvaný v záchodě. Asi máte u vás vděčnější bezdomovce nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
11.3.14 08:53
@JaniceB píše:
Aha…a tady pisou, ze tech sacharidu pod 50 g denne:

http://www.f-sport.cz/print.php?…

A to si myslim, ze dodrzujeme i s protlakem, mlikem atd…doufam

No, koukla jsem na to a tohle zrovna není reklamní článek pro Dukanku. Jenže myslím, že přesně tohle to zvonění na poplach netřeba brát vážně - jak říkám, já si nechala požehnat od příčetný doktorky a tohleto mi teda neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková