Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj devcatka:-D Kornel:Vitam te mezi nami:-D Amalko:Co ze jsem?Slamena??Messi drzim palecky:-D a ja mam novinku:-D od dneska jsem zacla chodit do prace:-D takze docela zmena v praci sjem se nazastavila a to je to co potrebuji:-D V sobotu zacnu brat duphaston:-D 21.Brezna se vrati manza:-D NoOO Tak si pockam na pl.dny V Dubnu:-D ja mam ovulku asik od vcera..Bricho me nebolí ale amm vytoky:-( no je mi to stejne jedno hih:-D no devcatka drzim palecky vsem a ve vsem..:-D Hodne zdaru:-D ![]()
Korne, to teda slyším poprvé-takové problémy…:-( já nikdy na nic takového netrpěla…žádné bolesti, žádné výtoky, nic…
Milčo, myslela jsem jako slaměnná vdova-bez manžela
to je super, že pracuješ, aspoň zaměstnáš hlavinku i něčím jiným..
a co děláš?
Amalko delam uplne obycejnou uklizecku ale vyhovuje mne to jelikoz vykendy jsou volne a pracovni doba od 6 do 14 coz kvuli detem je ideal:-DPresne tak moje hlavicka nebude myslet na ptakoviny:-D a verim ze ted se mimi povede hned:-D Jinak ano jsem slamena vdova:-D uz se tesim az ten muj Brouk dojede:-D
Milco, co bych já dala za pracovní dobu od 6 do 14. Jsem ranní práče, takže mi vstávání problémy nedělá a radši bych bala brzo doma. I když mám relativně prožnou pracovní dobu ![]()
Jinak vám holky řeknu, že to vědomí, že se konečně něco začne dít je ulevující, už se doma ani neh´ádáme
Jen mi manžel včera říkal, že má z toho vyšetření strach. Nemohla jsem se začít smát, aby se mi nešprajsnul, tak jsem ho uklidnila, že to bude v pohodě. A že vzorek může udělat do zkumavky doma a pak ho tam jen dovezeme, o to je to jednodušší ![]()
Kornel: ty jo, tak takový problémy ti fakt nezávidím. Snad se ti to s tím Duphastonem srovná ![]()
Děkuji za přivítání a dovolení vstoupit mezi vás holky zlaté,po pravdě kdybych měla řešit vaše problémy tak to se raději smířím s těma svojema!!!hrozně vám držím palečky
![]()
Tak to já jsem sova a v 6h mám ještě půlnoc
ale holky, jde to opravdu dobrým směrem…Vidím to u všech veeeelmi pozitivně ![]()
messi neznám chlapa, kterej by nebyl před tímto vyšetřením nervní…podle mě to oni berou jako určitou potupu…ale je dobrej, že ti to vůbec přizná…co ples? přípravy vrcholí? ![]()
Messi take ja jsem spokojena:-D diky teto pracovni dobe:-D Dnes jsem stavala ve 4 hodiny:-D a v pul seste uz jsem makala:-D neztezuji si jsem spokojena..Jinak messi neboj on to manzel zvladne ale je mi jasne ze se boji..Ale bude to ok:-D Kornel:i my dekujeme:-D Amalko tak co ty nase tehulko:-D jak se citis:-D kdy ze jdes na tel ultrazvuk??
Já byla na ultrazvuku včera…jsem 7tt+3dny (což mi nějak dle ovulky nevychází, takže bůh ví, kdy jsem byla oplodněna), zatím je vše o.k. Ale vzhledem k věku musím na genetickou konzultaci…holky, já tomu pořád nemůžu uvěřit…asi i proto, že kromě únavy, citlivých bradavek a občas pobolívání břicha mi nic není…
Takže už se těším jak do toho vlítnete, abychom si mohly sdělovat pocity ![]()
No to je super:-D…Krasne období to je uvidíš..Ja jsem taky nemohla verit ze cekam dvojcata vubec jsem si to neuvedomovala:-D..Njn me se taky zda ze ta moje ovulka neni jak by mela…No amalko drz se..a uvidis nez se nadeje budes mit pres sebou maleho uzlicka:-D
Ahoj holky. Tak co víkend? U nás super. Ples byl úžasnej a po dlouhý době jsem si užila nějaku akci ![]()
Jinak měla jsem to dostat včera a nic
Já už se na to taky vyprdnu. A než začnete, tak ne, těhotná nejsem. Kvůli manželovým zdravotním problémům jsme měli v únoru celibát
Poslední sexík byl 21.1.(byla ovulka) a pak jsem to měla jen ten půl den a tenhle měsíc zatím nic. A to jsem toho 14.2. byla na gyndě, takže si říkám, že kdybych byla v tom, tak by to asi poznala. Duphaston jsem dobrala ve středu a zatím nic. Nevíte, jak dlouho po dobrání se to má dostat? Já to zatím vždy dostávala 4. den.
Amálko to manžel přizná že je nervózní. Ale co jsem se docela divila, jemu by víc vyhovovalo odevzdat vzorek až na místě
Což tady bohužel nejde, takže ho odevzdá doma a pak tam s tím musíme do 60 minut být. Naštěstí to máme cca 20 minutek, tak by neměl být problém ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak co, nějaké novinky? Amálko, ty se teda máš…těhotná a ještě žádné nevolnosti…zááávidím a moc Ti to přeju. Jen ať to tak jde dál ![]()
Messi, co máš z toho, já jsem taky pořád na čekané
Tento měsíc jsem ale naprosto v klidu, po té strašné střevní chřipce a po tom, co jsem shodila pracně nabraná 2 kila, je moje šance veskrze nulová. Kdyby aspoň ta mrcha červená přišla. Můj doktor teď navíc jede se na 3 týdně potápět někam do Karibiku, tak doufám, že ho nesežere žralok. Kontrolu mám až 2.4.
Milčo - práce od 6 do 14 je podle mě ideál. Pokud Ti někdo zavede děti ráno do školky, tak je to super. Budeš brzy doma a ještě se toho dá hodně stihnout. Já když sloužím odpolední, tak dojdu až v 18 hodin a to je celý den zabitý.
Kornel, já jsem na začátku taky měla pocit, že mi Duphaston tak úplně nesedí, ale pak se to srovnalo…snad to bude tak i u tebe. Kdyby ne, můžeš ještě zkusit UTROGESTAN.
Všechny zdraví Pavla
Ahojky holky..U me noveho nic makam jak sroub:-D od soboty beru Duphaston..A pritel dorazi na vyken 0D 23 do 25..coz me je na hovno..Ale uz se stim smiruju ze to hold nevyjde..jak bych chtela..Jestly do leta nic tak chci jit na umele..No uvidime..Holky vsem drzim palce..papa
Messi, tak doufám, že sis na plese dala vínečko i za mě
já to brala 17-26.den a dostala jsem to 28.den, tzn za 2 dny. A ty jak to dostaneš, tak hned jdeš na ten profil? no pokud bys byla těhu, tak by to tenkrát poznala jen podle krve…
Amisho, já se kolikrát až děsím, že mi nic není…nejraději bych chodila na ultrazvuk každý den
akorát mi dnes te můj řekl, že podle toho jak začínám být škaredá, tak to bude asi holka
je fakt, že začínám nějak oblízat…
Milčo, alespoň, že na víkend aspoň dojede…no taky bych se začala zajímat o umělý, když to tak dlouho nejde…takže když ne na jaře, tak to bude v létě ![]()
Amálko, musím říct, že jsem si vínečko dala za víc lidí
Ale bylo to super
Já jsem to podle všeho měla dostat v neděli, ale ještě nic. Dneska ráno mi to nedalo, a udělala jsem ti pro jistotu test. Chodím na cvíčo, který se v těhotenství nesmí. To víte, že nic. Tak nechápu, proč jsem to ještě nedostala
Právě že na ten hormonální profil se chodí když to máš, takže opět budu volat na gyndu. Za cvhilku tam budu jako doma ![]()
Buď ráda, že už ti nic není a užívej si to. Pupínky zase zmizí a budeš krásná mamina ![]()
ammisha já se právě teď už nestresuju vůbec. Chodím cvičit a nechávám tomu volnej průběh, tak proč ta mrcha červená ještě nedorazila?
Milco já si taky říkám, že snad do léta by to konečně mohlo vyjít. Takže si budeme navzájem držet palce ![]()
Mažel se asi strašně toho pátečního vyšetření bojí, teda spíš výsledků. Dostal z toho chudák nějakou střevní virózu
Pořád mu můžu opakovat, že to bude dobrý, ale on si pořád mele svou. Už aby to bylo za ním a věděli jsme, jestli je v pořádku alespoň on.
Holky, moc vás chci poprosit o radu!!
Mám brát duphaston od 20DC 5 dní. Dnes jsem 15DC a OVU ještě nebyla a vypadá to, že asi ani nepřijde
Hlen žádný, čípek tvrdý...... BT nízko http://www.fertilityfriend.com/home/3b9c00
Vím, že když ho vezmu před OVU, tak ji zabrzdí. Mám ještě počkat, nebo ho mám prostě brát?? Asi to bude anovulák ![]()
OVU testy taky negativní. Jediný, který mi přišel krásný je ten první, ale je z 2.3. takže kdyby ovu byla, dávno by už vylezla i BT :-/