Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
14.12.06 22:44

Co se týče dudlíků, musím přiznat, že když byl Kubík malý, vůbec ho nechtěl - i to se může stát. Pořád ho plival, takže bylo po starostech…

Myslím, že pokud to není opravdu nutné, není vůbec důvod prckům dudlíka nutit.

Krásný večer, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.12.06 09:36

ahoj holky, no, ono je to totiz cely katalog hartanu, tak kdyby to nekoho zajimalo: http://www.hartan.de/…alog2007.pdf
a rozhodujem se pro barvu na strane 31 (oranzovy) a nebo na strane 50 (zluty) a furt nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.12.06 10:11

Míšo ,
mně se líbí určitě víc ten oranžový.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.12.06 10:37

tak ho jdem asi objednat… tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
15.12.06 13:52

Miso , mě se taky víc líbí ten oranžový. Ta žlutá je taková „vyblitá“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
15.12.06 13:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
15.12.06 13:57

tak to byla Sofie

a toto je Jim se Sofii ve vetsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
15.12.06 13:58

Ahoj holky

Tak se jdu k vam po case zase podivat…deti se maji skvele a jsou cim dal roztomilejsi

Dita 007 - ano rodili jsme 33+3 cisarem a porodni vahy byli u Sofie 1480g a 41 cm a u Jima 1460g a 38cm a na JIPce v inkubatoru byli tyden a potom uz nas dali na pokojik. Tuk tuk tuk, zatim vsechno dobry, my jsme tam pobyli 2 mesice, ale nastesti jen cekanim na vahu 2100, aby nas mohli pustit domu

Takze na prvni prochazku doslo asi az po 10tydnech, ale diky peknemu pocasi vse super a I ted je nadherne, jen je musim trosku vic zabalit, ale ven chodime kazdy den, teda pokud zrovna nemame nejake doktory na pul dne ;-)

Hmm tak my vanoce letos taky osidime, nastesti dvojcatka jsou mala a my dva dospeli, takze hlavne pohodicku!

My jsme byli na kursu u Apolinare, kde nas stejne potom kvuli mistum nevzali, rodili jsme cisarem, takze nejake dychani jsme nepotrebovali, ale bylo to prijemnych par hodin a v podstate se clovek muze zeptat na vse co ho zajima, ale ze by mi to neco extra prineslo to ne.

Dudlik miluje akorat Jim a nic se mu tim nezhorsilo, saje bajecne a kdyz potrebuji, tak manzel krmi strikackou mym mlickem

A jinak jestli jste nekdo z okoli Nymburka,tak poradam prvni setkani dvojcatek v Nymburce 5.1.07, ale vy se teprve vylihnete, tak snad do budoucna, kdybyste nekdo mel zajem poslete mi SZ

krasne odpoledne a pohladte briska nebo miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
15.12.06 14:44

AHOJKY!!!

Sabri, dvojčátka jsou úžasná!!!! Fotečky krásné, fakt!!! :lol:

Dvojčátkové maminky, jaké používáte plínky???? :wink:

Přeji všem krásný víkendík. (Nám zítra budou montovat kuchyň a v pondělí už mě čeká poradna, co bude dál…). No, snad ještě prožiju Vánoce doma. :? Ten čas fakt šíleně letí! :wink:

Tak zatím papa LIO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.12.06 16:13

ahojte,

jsem si blbec smazala komentář ;-)

Sabri - děti jsou úžasné, tohle mi vždycky připomene, jak to neuvěřitelně utíká..

Míšo - tak ta žlutá je úžasně rohlíková, sušenková, čajová a křupková…tudíž dá se později ocenit.. ;-) ale jsem za oranžovou…je krásná..

Lioness - já používala pampersky, ale vím, že jim později měnili tvar - holky už byly bez plínek takže už je nemůžu posoudit, já teda používala na doma i látkovky (jen do doby než se holky daly do lezení - pak už to bylo neudržitelné ;-) ) a taky byly tehdá a asi i teď dobře hodnocené fialové tesco plínky…ale je to zase individuální, třeba kamarádka vyzkoušela všechny možné plínky a skončila u jakýchsi šílených nejlevnějších igeliťákových plínek - prostě navzdory všem zaručeně „prodyšným“ plínkám se jí drobek po těchto neopruzoval, neprotíkal..sedly mu ;-)

a ještě dudlík - je to hodně individuální a přijde mi zajímavé, jak píše Eliška, že 50% dětí ztrácí dudlíkem sací reflex..nepopírám to, asi to tak bude, já jen, že v okolí z dudlíkových dětí neznám ani jediné, spíš bych řekla, že těch 50% je těch co dudlík nepříjmou ani kdyby mělo příchuť mateřského mlíka ;-) a pak těch co mají aktivně ožužlaný palec ještě ve čtyřech letech je taky dost..nejsem zastánce dudlíku viz víš, ale ani ho neodsuzuju, prostě nechá se to na dítěti ono se rozhodne ;-), dopředu ho ani teď kupovat nebudu, nekupuju ani lahvičky…

no nic ten náš junior se dneska rozhodl, že mě pořádně okope…a to jsem ho nakrmila naprosto úžasnou těhotenskou stravou - výbornou!!! pizzou zalitou výbornou kofolou. (nemohla jsem odolat)..večer bude asi zeleninka ;-) ať to vyvážím ;-)

mějte se

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.12.06 16:16

Sabri, deti jsou krasne!!!!!
Lio, pani s dvojcaty nam rikala ze tak tyden pouzivala latkove a pak normalne jednorazove…
a ja jsem lina, takze jednorazovky to jisti…
tak a kocar uz je objednany… ten oranzovy… a postylky a prebalovaci komoda a tak…
takze se nam to zacina rysovat… a taky jsem si koupila dve plinky (spis na utirani) s kocickama, jsou moc krasne… :)
a ted jedem ke znamym, takze se loucim…
jo a dneska jsem sla do te dia poradny a zrovna tam byla moje gyndarka (je hned vedle) a pry je to dobre… i kdyz me tam hnala kvuli zvysene jedne hodnote… takze jsem k doktorce ani nesla…
a na poradnu jdem pristi ctvrtek, ale to uz jsem asi psala…
tak holky, pozdravujte mimca a briska a ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
15.12.06 18:37

Ahoj holky, zdravim po delsi dobe! Doufam, ze vam briska pekne rostou a dvojcatka se tam moc netlaci. :wink:

U nas uz je to taky lepsi, holky uz josu celkem hodne, pres den si sem tam vydrzi hrat samotne treba s hrazdickou, takze je nemusim mit cely den na rukach. Jeste nas obcas potrapi prdiky, ale posledni den uz byl lepsi, tak snad uz z toho brzo vyrostou. Dulezite je, ze nemame jediny zdravotni problem, jsme holky sikovne! A uz mame pres 5 kg, mylsim, ze jsme dohnaly deti s normalni porodni vahou. :wink:

Nekdo se ptal na plenky. Tak my jsme meli ze zacatku pampers Newborn 2-5 kg, pak taky Pampers, ale ted uz pouzivame fialove Tesco pleny 4-9 kg a jsem maximalne spokojena, mozna vic, nez s Pamperskama.Doporucuju! Byvaji casto v akci, tak jich nakoupime vic. Vyplati se to, protoze spotreba je velika. :wink:

A taky mame Hartan kocarek, tmave modry a jsem spokojena! Kupovala jsem ho teda s temi univerzalnimi taskami, davat balik penez za originaly mi prislo zbytecne. Kupovali jsme ho v obchode v Koline-www.kocarky.cz

Tak se mejte hezky a opatrujte se! Jdeme koupat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.12.06 20:54

Uff, uff,
teda tyhle dva dny mám intenzivní pocit, že prasknu… Jinak dobrý, ale ty tlaky v břiše… Nevím, nevím, jestli to můžu do ledna vydržet… No ráda bych, jen ať se holky dopečou.
Lio , jak jsi na tom? Ty seš ještě o týden napřed…

Všem PAPA a žádné vánoční šílení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
17.12.06 23:31

Dito, mám Tě co dohánět a tenhle víkend jsem taky vyřízená. Nohy mám jak konve, od rána mě bolí kyčle a sotva se valím.
Naši dva kulíšci dneska asi zjišťují,jak mají dlouhé nožičky, takže o sobě dávají pěkně vědět :-)
Holky držte se ať si tam ty děti pěkně dopečeme :P

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.12.06 13:02

ahoj holky
jsem rada ze se vam oranzovy kocarek libi, uz je objednany…
pleny taky budem ted kupovat ty new born a pak asi ty tesco (rada od pani s dvojcaty)
jinak ja se sotva valim, mam uz 17 kg navrch, ted to jaksi skocilo, ale mozna zadrzuju vodu…
vcera u nas byli nasi, tak jsme se fotili s tatkou (ktery ma 108 kg!) a bricho mam asi vetsi nez on… pak to sem zkusim vlozit!
jinak dnes mame kurz pece o mimco, asi nazorne ukazky na panence :)
zitra zas cosi… takze nudit se nebudem…
tak se vsechny opatrujte…
Lio, jsi jeste cela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová