Dvojčátka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6975
28.1.12 08:19

Ahoj dnes jsem 8+2, tzn. 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 08:21

tak to jsi o tyden dopredu, ale dr mi rekla ze pokud se obe udrzi tak bude asi predcasny porod.. takze nwm mno.. a nevis jak probiha porod kdyz jsou dve? prirozene nebo cisarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 08:27

A jak velké budu mít bříško, nevís?? dvojnasobný nebo jen o neco vetsi kdyz pri jednom, ja mam 1.60 cm tak abych se nekutalela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 08:49

Opravdu nevím jak velké budeš mít břicho :) to nevím ani u sebe :nevim: ještě žádná dvojčata doma nemám a nikdy jsem neměla tak nevím co a jak…jsem na tom stejně jako ty, ale dvojky bývají často menší kolem 2kilo. Jinak porod může být císařem i přirozeně, dříve i v termínu-záleží na spoustě věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 09:04

A kdyz reknu ze se bojim toho prirozenyho tak snad pujde toho cisare ne? no je to dilo.. :-D uvidime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 09:28

ty si to teda plánuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 09:56

A proč bych nemela? :-D ja z toho prirozenyho mam proste vítr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 10:01

Holka šlo to tam půjde to i ven :)
Tak co já vím, tak dvojky se myslím vyvolávají nejpozději v 38tt, ale na diskuzi kam chodím je kočka v 39tt a čeká na přirozený porod. Ono závisí na poloze miminek a zdr. stavu maminky. Ono to není asi tak, že řekneš chci císaře a všichni se s toho po.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 10:12

Však ja nerikam ze si chci porucit ale kdyz by byl cisar byla bych radsi, to je mi jasny ;) jen kazdyho koho znam tak to me dost bolestivy pry.. takze..no uvidime :-D je to jeste za dlouho :-D a jiank se mas dobre? naky nevolnosti? chute, nechute? jak si to zatim uzivas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 10:33

Děsná únava, občas zvracím, ale spíše to rozdýchávám,vůbec nesmím mít kolem sebe maso, ujíždím na sýrech, ale navaluje se mi fest. Jinak nateklé a bolavé prsa. A co ty?Odkud jsi já z okolí Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 11:28

NN nejsem, jsem od mladé boleslavi v maly vesnicce, me je covece upe normalne, nic, nezvracim, vsechno muzu snist, zatim mi to prijde jak kdybych nebyla tehotna…ale treba se to dostavi dyl.. od kdy mas ty nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 12:45

od začátku, ale v různých intenzitách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
28.1.12 12:55

Zdravím všechny maminy a nastávající maminy:-) taky čekáme dvojčátka podle posledního sona jednoho kluka a jeden je nejasný, buď další kluk nebo jak doufáme to byla fakt ta pupeční šňůra:)jsem v 16týdnu, břicho mám už teď viditelné tak jsem zvědavá. Vídím to tak na poslední 2 měsíce relativně volného pohybu :mrgreen: pak to bude asi spíš val…zvracím a je mi špatně asi od 5týdne, teď to už ustupuje ale pořád to není ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 13:04
sandritkal píše:
Zdravím všechny maminy a nastávající maminy:-) taky čekáme dvojčátka podle posledního sona jednoho kluka a jeden je nejasný, buď další kluk nebo jak doufáme to byla fakt ta pupeční šňůra:)jsem v 16týdnu, břicho mám už teď viditelné tak jsem zvědavá. Vídím to tak na poslední 2 měsíce relativně volného pohybu :mrgreen: pak to bude asi spíš val…zvracím a je mi špatně asi od 5týdne, teď to už ustupuje ale pořád to není ono…
Ahojky!!!!
a přirozeně nebo po IVF?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 13:04

a odkud :kytka: jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová