Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to jsi o tyden dopredu, ale dr mi rekla ze pokud se obe udrzi tak bude asi predcasny porod.. takze nwm mno.. a nevis jak probiha porod kdyz jsou dve? prirozene nebo cisarem?
A jak velké budu mít bříško, nevís?? dvojnasobný nebo jen o neco vetsi kdyz pri jednom, ja mam 1.60 cm tak abych se nekutalela ![]()
Opravdu nevím jak velké budeš mít břicho
to nevím ani u sebe
ještě žádná dvojčata doma nemám a nikdy jsem neměla tak nevím co a jak…jsem na tom stejně jako ty, ale dvojky bývají často menší kolem 2kilo. Jinak porod může být císařem i přirozeně, dříve i v termínu-záleží na spoustě věcí.
A kdyz reknu ze se bojim toho prirozenyho tak snad pujde toho cisare ne? no je to dilo..
uvidime ![]()
Holka šlo to tam půjde to i ven ![]()
Tak co já vím, tak dvojky se myslím vyvolávají nejpozději v 38tt, ale na diskuzi kam chodím je kočka v 39tt a čeká na přirozený porod. Ono závisí na poloze miminek a zdr. stavu maminky. Ono to není asi tak, že řekneš chci císaře a všichni se s toho po.. ![]()
Však ja nerikam ze si chci porucit ale kdyz by byl cisar byla bych radsi, to je mi jasny
jen kazdyho koho znam tak to me dost bolestivy pry.. takze..no uvidime
je to jeste za dlouho
a jiank se mas dobre? naky nevolnosti? chute, nechute? jak si to zatim uzivas?
Děsná únava, občas zvracím, ale spíše to rozdýchávám,vůbec nesmím mít kolem sebe maso, ujíždím na sýrech, ale navaluje se mi fest. Jinak nateklé a bolavé prsa. A co ty?Odkud jsi já z okolí Brna.
NN nejsem, jsem od mladé boleslavi v maly vesnicce, me je covece upe normalne, nic, nezvracim, vsechno muzu snist, zatim mi to prijde jak kdybych nebyla tehotna…ale treba se to dostavi dyl.. od kdy mas ty nevolnosti?
Zdravím všechny maminy a nastávající maminy:-) taky čekáme dvojčátka podle posledního sona jednoho kluka a jeden je nejasný, buď další kluk nebo jak doufáme to byla fakt ta pupeční šňůra:)jsem v 16týdnu, břicho mám už teď viditelné tak jsem zvědavá. Vídím to tak na poslední 2 měsíce relativně volného pohybu
pak to bude asi spíš val…zvracím a je mi špatně asi od 5týdne, teď to už ustupuje ale pořád to není ono…
sandritkal píše:Ahojky!!!!
Zdravím všechny maminy a nastávající maminy:-) taky čekáme dvojčátka podle posledního sona jednoho kluka a jeden je nejasný, buď další kluk nebo jak doufáme to byla fakt ta pupeční šňůra:)jsem v 16týdnu, břicho mám už teď viditelné tak jsem zvědavá. Vídím to tak na poslední 2 měsíce relativně volného pohybupak to bude asi spíš val…zvracím a je mi špatně asi od 5týdne, teď to už ustupuje ale pořád to není ono…