Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
dělala nízkej
Ne, dělala vysokej, ale vyšel jí prostě nějak nízkej. Někdo dělá knedlík, vyjde mu nok a někdo dělá vysokej chleba a vyjde nízkej ![]()
@Sati píše:
Změny? Ano určitě bylo pár věcí které jsou teď lepší, ale je to na úkor toho, že jsme o mnohé přišli. Databázi receptů, databázi dětských básniček a v neposlední řadě o fotogalerie. Ze starých článků se staly paskvily, a nevěřím tomu, že to dá někdo někdy dohromady.
tady sem asi nechodíš? https://www.emimino.cz/…kovani/1962/
@KPKristy píše:
Ne, dělala vysokej, ale vyšel jí prostě nějak nízkej. Někdo dělá knedlík, vyjde mu nok a někdo dělá vysokej chleba a vyjde nízkej
já to pochopila, a dělám si srandu!!! ![]()
@KPKristy píše:
Ne, dělala vysokej, ale vyšel jí prostě nějak nízkej. Někdo dělá knedlík, vyjde mu nok a někdo dělá vysokej chleba a vyjde nízkej
@lemaz píše:
já to pochopila, a dělám si srandu!!!
Však já taky. Znáš Pelíšky? ![]()
Při překlopení na nové emimino zmizly fotky od článků, což je třeba v návodu na pletení košíku docela podstatná věc, takhle to vyznívá jako článek dementa, který popisuješ něco a čtenář netuší co
. Uvedu příklad - můj článek :
https://www.emimino.cz/…papiru-6038/
sorry, ale to je prostě plivnutí do ksichtu všem, co kdy pro emimino v minulosti psali.
Další věc, byla sekce receptů, pěkně rozdělených, moučníky, cukroví, pro děti do jednoho roku, bylo to přehledné, rychlé, člověk si otevřel kategorii, vyjel mu seznam receptů, rychlé, geniální - taky šla do kopru.
Za třetí - když Šárka emimino zakládala, měl to být server pro maminky, které chtějí sdílet své radosti, starosti a vyměňovat si zkušenosti. Proto zde byla bezvadná sekce, ve které byly sepsané dětské básničky, rozpočitávadla, všechno pohromadě, žádné hledání v 50 diskusích, ta při překlopení taky zmizela.
Ale abych nemluvila o tom o co uživatelé přišli. Také jsme mnohé získali, třeba registraci na konvi a labužníkovi
- nevím jak vy, ale já jsem se tam registrovat nechtěla
, ale chápu, že nějak se prostě ty počty uživatelů pro případné inzerenty musely nahonit ![]()
@KPKristy píše:
Však já taky. Znáš Pelíšky?
jj, došlo mi to, až když jsem si to četla podruhé…, je pátek a mozek nepremává ![]()
@sophinka1 píše:
tady sem asi nechodíš? https://www.emimino.cz/…kovani/1962/
Ne, já potřebuji najít recept rychle, ne se prokousávat stránkami. ![]()
@Sati že vám tu do toho lezu… ale co je konev a labužník? Btw. jaká registrace k nim?
@Sati hmm, tak bez obrázků je to divný, nešlo by to je tam nějak dodat? ![]()
Tím, že jsi se zaregistrovala tady jsi automaticky zaregistrovaná i na WWW.konev.cz a WWW. labužník. cz - to nevíš? přihlašuješ se tam stejně jako na emiminu.
@K-Black ale takových článků jsou tam mraky, a uživatelky už tady třeba nechodí ![]()
@Sati už jsem tu pár let a tohle jsem teda ještě nezaregistrovala. Ani netuším, že konev existuje ![]()
@asha píše:
@Hanulínek No jo, aspon vime, ze tyhle veci mely svuj ucel a smysl. Ze to nebyla jen tak nejaka buzerace, protoze se nekdo nudil
No, vždyť jsem právě prve psala, že teď už mi všechny ty nedávné kroky adminů konečně dávají smysl.
Škoda, že nám nebyl pravý záměr sdělen rovnou. ![]()