Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicDíky kokomo
Já jí tedy asi koupím, sice jsem nechtěla tuhle s okýnkem, ale asi mi nic jiného nezbyde ![]()
shaari píše:
Díky kokomoJá jí tedy asi koupím, sice jsem nechtěla tuhle s okýnkem, ale asi mi nic jiného nezbyde
není zač, s okýnkem je lepší, aspoň tam jde prckovi kyslík a můžeš k němu ![]()
Já už jsem právě měla oba typy pláštěnek a ty bez okénka mají dírky na bocích, takže vzduch tam jde a na prcka neprší
A teď naposledy jsem u sporťáku měla tu bez okénka, tak jsem si na to nějak zvykla
ale na tohle espiro jsem sehnala jenom tuhle a ta tam fakt nesedí ![]()
shaari píše:
Já už jsem právě měla oba typy pláštěnek a ty bez okénka mají dírky na bocích, takže vzduch tam jde a na prcka nepršíA teď naposledy jsem u sporťáku měla tu bez okénka, tak jsem si na to nějak zvykla
ale na tohle espiro jsem sehnala jenom tuhle a ta tam fakt nesedí
aha, my tedy v dešti moc nejezdíme…no ta moje pláštěnka sedí opravdu pěkně…schová mi i tašku na rukojeti a nezmokne mi ![]()
kokomo díky, v delfinku jsem byla a výběr „na živo“ nic moc, mají tam jen callisto a ještě tak dvoje další golfky, paní prodavačka mi moc doporučovala nunu, ale ta se mi moc nelíbí. do toho broučka zajdu asi příští týden, vidíš, na toho bych zapomněla, mají teď prý větší prodejnu, tak by tam mohli mít lepší výběr. no v olomouci je to celkem bída, ještě že existují diskuze s ochotnýma maminkama ![]()
Zdravím maminky, jste stále s tímto kočárkem spokojené? Uvažujeme o jeho nákupu.Nemáte některá zelený z kolekce 2011? Je ten kočárek kompletně „zelenej“. Viděla jsem na jedné prodejně právě zelený, ale ta barva mi vyrazila dech. Měl komplet zelený madlo a já čekala, že barva bude odpovídat tomu, co je všude na netu. http://www.detskyraj.cz/…magic-4-2011 tzn. kombinace zelená a asi šedá nebo hnědá, na různých stránkách to vypadá jinak…
Původně jsem chtěla buď zelený nebo celý šedý, ale takto nevím, co mám čekat, pokud ho objednám. díky za info
Ahojky,madlo má jen okraje zelené,zbytek je taková olivová. Já mám verzi 2011 a je přesně jak na tom obrázku co jsi dala… A jsem moc spokojená,vypadá super,jezdí se s ním perfektně…
Ahoj, díky moc za info
. Můžu se ještě zeptat - konstrukce a kola jsou sv.šedé barvy? Dle obrázku to na mě působí spíš jako tmavší šedá až černá…
No neřekla bych že je to světle šedá (taková ta hliníková),ale spíš prostě šedá.
Přidávám foto v praxi - třeba pomůže ![]()
Jejda, díky moc za tu fotečku.
moc pěkné, takhle ten kočárek vypadá krásně. V tom obchůdku takto rozhodně nevypadal, byl ostře zelenej …dost mě ta barva zklamala, když jsem to viděla. Asi radši objednám přes net. Díky moc ještě jednou.
Ahojte, taky uvažuju o tomto kočárku a chci se zeptat jak řešíte sluníčko? Malý má teď 9 měsíců, tak chci koupit něco skladnějšího do auta. Na sporťáku musím pořád sundávat kola než ho dám do kufru a to mě nebaví.
Stačí ta stříška co tam je nebo jste si dokoupily nějaký slunečník? Děkuju za radu. ![]()
Ahojky,já teda mám slunečník,ale nepoužívám - štve mě
Kupovala jsem ale kočárek až ke konci léta a sluníčko jsem nějak moc neřešila - když seděl opřený tak stříška stačila ale on jezdil opřený o madlo a to by ho neochránil ani slunečník-navíc s ním furt kýval,tak jsem ho sundala.
Ahoj, koupila jsem si sluneční stříšku z lilinka.cz a je skvělá.
Mám ještě nový postřeh, dcera mi sundala potah na madlo a zahodila ho. Bohužel jsem si nevšimla a ztratili jsme ho. po neúspěchu sehnat náhradní v několika obchodech jsem na lilince koupila jejich universální a sedí dobře. Teď se mi ale podařilo sehnat i originál v Malvíku za 150,– Kč. Takže předpokládám, že jsou schopný sehnat i jiné součásti ke kočárku.
@berusskab vidíš, ja mám zelený a mne sa práve strašne tá zelená páči, že je taká „živá“, objednávala som z netu a bola som príjemne prekvapená.
inak kočík úplne super, som veľmi spokojná, vyberala som len na základe diskusií mamičiek čo ho majú vrátane tuto V skutočnosti som ho nemala kde vidieť.