Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
26.7.12 13:13

;)..dobrý nápad!!!ať si to vyzkouší, pacholci…vrzy vrzy vrz, skřípy skřípy :lol:..šup šup…a je raz dva hotovo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.7.12 14:30
@Kianga1 píše:
Broki: Ještě bych doporučila si jí dát do pytlíku, aby nebyla zbytečně zaprášená. Když neseženeš pásek s přeskou, tak třeba kus sucháče přišít koncema k sobě, a tím stáhnout, nebo i zkrátit třeba starý pásek. :mavam:

No ono mi se to teď už moc netýká…malý mi pláštěnku zásodně zvedne, hodí za sebe a jede v dešti… Teď jsem naposledy vypadala v buse jak debil, protože kočár totál mokrý a vevnitř děcko jak zmoklá slípka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
26.7.12 17:02

@Brokianaa No jo, tak mas akcni dite, no! :lol: Kdyz mu to nevadi, ze je zmoklej ;)

• Citovat
  • Upravit
5502
26.7.12 17:16

Mu nevadí nic krom toho když mu omezuju osobní svobodu - to je pak průser :lol: Ale jinak je naprostý pohodář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
26.7.12 19:14

@Brokianaa Takze pekny ero, vid? :mrgreen: Poradnej kluk holt :lol: Ja jsem zvedava na toho myho, zatim je mu 6,5 mesice :D

• Citovat
  • Upravit
5502
26.7.12 21:55
@dasenka11 píše:
@Brokianaa Takze pekny ero, vid? :mrgreen: Poradnej kluk holt :lol: Ja jsem zvedava na toho myho, zatim je mu 6,5 mesice :D

No to jo, navíc je mentálně postižený (má DS) takže s ním moc není domuva, teda resp. vůbec :lol: Ale je to miláček i tak :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
27.7.12 13:31

A myslis, ze se zdravym ditetem domluva je?! :lol: Ver mi to vyjde nastejno ;)

• Citovat
  • Upravit
1219
27.7.12 23:30
@helpo píše:
Ahoj, díky za radu. Musím říct, když si zpětně vzpomenu, že to vrzání asi taky začalo po ježdění v písku. Dnes jedem k dědovi, tak ho zaúkoluju:-), manžel se k tomu moc nemá :evil: …snad to pomůže…

Holky nečetla jsem všechny příspěvky, ale zkuste kolečka vyndat a pořádně umít a pak namazat. Jinak i ty nejlepší kočáry mají slabší kousky. já jsem opravdu nadmíru spokojená :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.7.12 17:50
@dasenka11 píše:
A myslis, ze se zdravym ditetem domluva je?! :lol: Ver mi to vyjde nastejno ;)

Ty máš tu naději, že to někdy příjde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale jsem ráda, že ho mám… To jen tak na okraj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
29.7.12 14:11

@Brokianaa To ti verim! ;) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
dasenka11
30.7.12 10:14

Holky a jak se vam s nim jezdi v zime snehem? Ja na zimu nejak moc nemyslela, ale malymu nebude ani jeste rok, kdyz zacne zima, tak nevim, jestli budou tyhle golfky dostacujici na projeti snehem? :think:

• Citovat
  • Upravit
5502
30.7.12 10:52

No asi takhle…Toto není kočár do zimy - to ale žádný tohoto typu. Ale jednou jsem musela s ním vyjet jak zrovna nasněžilo - bylo to horší, ale se zaaretovanýma kolama jsem to zvládla… Každopádně na zimu je prostě nej klasický sporťák s velkýma kolama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.12 15:27

Ahoj, chci se zeptat, jak vám, respektive dětičkám, vyhovuje délka lehátka? Já jsem to dneska zkoušela s dcerou v obchodě. Má 10m (cca 80cm) a při vodorovné opěrce pro nohy jí už moc centimetrů do délky už nezbývalo. Alespoň se mi to tak zdálo. Chtěla bych to používat i příští rok v létě - to jí bude rok a 3/4. Jak staré děti vozíte v espiru a mají tam dost místa na délku? Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
7.8.12 18:46

Ahoj, naší Elis je 22 měsíců a v espiru se vozí stále a ráda. To polohování nožiček je dělané jen pro malé děti tak do toho roka. Pro starší je to krátké. Spí s nohama poleženýma na tom stupínku a v pohodě. Mám ještě trojkombinaci a v té už tolik místa nemá jak v Espiru. Kdybych si měla kupovat znovu golfáče, neměnila bych :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
7.8.12 18:48

Jo a jen dodám, že máme 95 cm. Dcera je veliká, občas slyším keci jakože tak velký dítě a ještě se vozí… jenže vysvětlujte, že je jen veliká, ale je to ještě mrně. Ikdyž teda syn v jejím věku chodil výhradně po svých, ale ona se kočárku vzdát nechce, má ho ráda :srdce: A co si budeme povídat, já taky ne, je to moje poslední tak si ho chci užít co to jen půjde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí