Exekuce, nezaměstnaná a těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.5.16 08:08

Jiný dluh nemám, přišlo mi to černé na bílém, že pokud nezaplatím tak dům jde do dražby. Teď tomu už vůbec nerozumím teda

• Citovat
  • Upravit
19198
17.5.16 08:09
@hudečice píše:
Kvůli 30 tisícům? To je psycho.

Co je na tom psycho?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.5.16 08:10
@Anonymní píše:
Jiný dluh nemám, přišlo mi to černé na bílém, že pokud nezaplatím tak dům jde do dražby. Teď tomu už vůbec nerozumím teda

Přišel Ti exekuční příkaz, co na tom nechápeš??.. Ano, pokud nebudeš platit, tak Ti to v dražbě prodají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.16 08:16

@Kikuška90 holky tu psaly že je nějaká hranice tak jsem z toho byla zmatená.

• Citovat
  • Upravit
17.5.16 08:17
@Kikuška90 píše:
Co je na tom psycho?? :think:

Tak malý dluh a prodají barák za třeba půlmega, uhradí z toho 30 tisíc, zbytek jí vyplatí a člověk zůstane pod mostem.
Ale je fakt, že pokud se tomuto vyhýbala, neplatila, nekomunikovala, tak se pak nemůžu divit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.5.16 08:20
@Anonymní píše:
@Kikuška90 holky tu psaly že je nějaká hranice tak jsem z toho byla zmatená.

Jo, je to 30 tisíc. Ale ten exekuční příkaz na tom katastru je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.5.16 08:20
@hudečice píše:
Tak malý dluh a prodají barák za třeba půlmega, uhradí z toho 30 tisíc, zbytek jí vyplatí a člověk zůstane pod mostem.
Ale je fakt, že pokud se tomuto vyhýbala, neplatila, nekomunikovala, tak se pak nemůžu divit, že?

Přesně tak ;) Když to nejde po dobrým..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.16 08:24

@hudečice Býv. přítel mi to nějakou dobu tajil. Myslel si že to zvládne platit. Je to komlikovaný na vysvětlení. Můj dotaz byl jen ten jestli nikdo nemá zkušenost se splátkami, jestli je možné se dohodnout na rozumné splátce. Děkuji všem za názory

• Citovat
  • Upravit
17.5.16 08:26
@Kikuška90 píše:
Přesně tak ;) Když to nejde po dobrým..
Tady jde i o zodpovědnost. Pak to v republice vypadá tak, jak to vypadá. Tito lidé by neměli mít vůbec právo volit, protože nejsou schopni rozhodovat sami za sebe, nedejbože za ostatní! Pak tato úžasná doba nahrává různým fejkařům, podvodníkům, exekutorům, šmejdům atd..
Ať si tady paní skončí pod mostem, když není schopná dostatečně včas řešit svůj dluh a vše odsouvala, a ještě se vymlouvá na cituji:
@Anonymní píše: Bohužel je to vina býv. přítele a částečně i moje, že jsem nereagovala dřív.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.16 08:27
@Anonymní píše:
@hudečice Býv. přítel mi to nějakou dobu tajil. Myslel si že to zvládne platit. Je to komlikovaný na vysvětlení. Můj dotaz byl jen ten jestli nikdo nemá zkušenost se splátkami, jestli je možné se dohodnout na rozumné splátce. Děkuji všem za názory

To se dozvíš pouze v případě, že navštívíš osobně konkrétní osobu, která ti nechala zaplombovat na katastru barák.
Domluvit se dá vždycky, ale když jsi nekomunikovala, nic neřešila, tak pak se k tobě exekutor může otočit i zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.16 08:31

Já to řeším, vím to pár dní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
17.5.16 08:48
@Anonymní píše:
@martina.se Bohužel prodají půl domu v dražbě za cenu hodně nízkou, vyplatí z toho dluh a zbytek mi vyplatí.

ale pitchu s ryžu, tohle se nedělá, pokud je celý dluh 30 tis… už na to existujou zákony, víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.5.16 08:49
@hudečice píše:
Ale je fakt, že pokud se tomuto vyhýbala, neplatila, nekomunikovala, tak se pak nemůžu divit, že?

to už se dávno nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
17.5.16 08:54

Tak v první řadě - kdo by si koupil polovinu domu? A jak byste se vlastně dohodli, co je přesně polovina, která část to je. Pochybuji, že každý kupuje jen část nemovitosti… Další při 30 tis. by nemuselo k žádné exekuci dojít. Prostě ti jen zablokovali majetek, abys s ním nemohla dál nakládat (převést ho na další osobu, prodat atd.). Zkus se domluvit na splátkách, pokud exekutor není úplný blbec, tak mu dojde, že část domu má jen malou šanci na prodej. To by spíš koupil někdo, kdo by ti chtěl otrávit život. Normální člověk těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.5.16 08:56

@JanaKr Kde žiješ?? :mrgreen:… Poloviny (i třetiny, čtvrtiny…) domů se běžně draží a zájem o ně samozřejmě je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová