Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ja myslim ze tu skupinu musis dat jako tajno a meli by to videt jen lidi co v ni budou ![]()
@PetraJ @PetraJ pokud je skupina veřejná, tak to nepůjde, leda že by sis na FB udělala svůj seznam, kdo co může vidět - v nastavení. v soukromé skupině piš o chceš, tam to ostatní neuvidí.
Mně je jasný, že v tý skupině to bude vidět, ale myslela jsem, jestli to je nastavit, aby se mým přátelům na zdi neukazovalo, kde jsem co komentovala.
Podle meho pokud ta skupina bude tajna a tvy kamaradi v ni nebudou pak by obsah videt nemeli
![]()
@barca.hrosik píše:
Podle meho pokud ta skupina bude tajna a tvy kamaradi v ni nebudou pak by obsah videt nemeli![]()
Ale ona je právě veřejná.
Dá se nějak zamezit tomu, aby mě někdo přidával bez mého souhlasu do soukromých skupin (a tím pádem se mi hned nezahltila zeď nějakými věcmi z dané skupiny)?
Už se mi několikrát stalo, že mě někdo přidal do skupinek, které mě absolutně nezajímaly. Vždy šlo hlavně o nějaké soutěže dané skupiny, kdy mají uživatelky nabrat co nejvíce nových členů a pak jdou do slosování. ![]()
Je nějaká možnost si upravit v nastavení, aby mě nikdo nemohl někam přidat bez mého souhlasu? Nic jsem tam totiž nenašla.
@Bebuu A kde? Našla jsem jen, že mi nikdo nic nemůže přidávat na profil a nesmí nikdo bez souhlasu označovat. Ale nikde o přidávání do skupin jsem nic nenašla. ![]()
Mám problém, měnila jsem si heslo a tím, že jsem se nepotřebovala znovu přihlašovat, jsem ho zapomněla a nemůžu se přihlásit.
Zkoušela jsem zaslání kódu na mail, ale FB absolutně bez odezvy..
Nic mi nikam nepřišlo.
Přijde a nebo se mám se svým profilem rozloučit?
@radkka Problém je, že já si tam akorát domlouvala obchod s jednou paní a teď se jí nemám jak ozvat, ani číslo, adresu nevím.
Jméno si také pamatuji jen matně, měla ho velmi složité (ty zkomoleniny vlastních jmen nesnáším
) a v historii její jméno nemám. Jenom „facebook zprávy“. ![]()
No snad mi to přijde.. zatím ale nic nepřišlo, už je to 2h ![]()
Kdyby nešlo o ten rozjednaný obchod, kašlala bych na celý FB, k životu ho nepotřebuji, ale teď mě to štve - jak jsem ním ovlivněna. ![]()
Přijde ti na email, ale někdy toho mají moc tak to déle trvá..
Tak když se tahle diskuse rozjela, tak se zase zeptám.
Na FB, na pravý straně, jak je chat a jsou tam profilovky s puntíkama, kdo je online, tak tohle všechno mi zmizelo. Jenom dole mám malý okýnko, na kterým je napsáno Chat. Když chci vidět, kdo je online, musím ho rozkliknout a stejně se mi tam objeví jenom několik lidí. Je zajímavý, že se mi to takhle ukazuje jenom na mým noťasu, v práci na PC to mám normálně.
Nikde jsem nenašla, jak to vrátit nazpátek. Tak kdyby mohl někdo poradit. Díky ![]()
@PetraJ píše:
Tak když se tahle diskuse rozjela, tak se zase zeptám.
Na FB, na pravý straně, jak je chat a jsou tam profilovky s puntíkama, kdo je online, tak tohle všechno mi zmizelo. Jenom dole mám malý okýnko, na kterým je napsáno Chat. Když chci vidět, kdo je online, musím ho rozkliknout a stejně se mi tam objeví jenom několik lidí. Je zajímavý, že se mi to takhle ukazuje jenom na mým noťasu, v práci na PC to mám normálně.
Nikde jsem nenašla, jak to vrátit nazpátek. Tak kdyby mohl někdo poradit. Díky
dej přiblížit nebo oddálit obrazovku..