Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3182
11.6.15 19:40

Ja myslim ze tu skupinu musis dat jako tajno a meli by to videt jen lidi co v ni budou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.6.15 19:42

Ale pokud je veřejná, tak to asi vidět půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.15 19:45

@PetraJ @PetraJ pokud je skupina veřejná, tak to nepůjde, leda že by sis na FB udělala svůj seznam, kdo co může vidět - v nastavení. v soukromé skupině piš o chceš, tam to ostatní neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.6.15 19:49

Mně je jasný, že v tý skupině to bude vidět, ale myslela jsem, jestli to je nastavit, aby se mým přátelům na zdi neukazovalo, kde jsem co komentovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
11.6.15 23:09

Podle meho pokud ta skupina bude tajna a tvy kamaradi v ni nebudou pak by obsah videt nemeli :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.6.15 05:45
@barca.hrosik píše:
Podle meho pokud ta skupina bude tajna a tvy kamaradi v ni nebudou pak by obsah videt nemeli :think: :think:

Ale ona je právě veřejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
29.9.15 21:00

Dá se nějak zamezit tomu, aby mě někdo přidával bez mého souhlasu do soukromých skupin (a tím pádem se mi hned nezahltila zeď nějakými věcmi z dané skupiny)?

Už se mi několikrát stalo, že mě někdo přidal do skupinek, které mě absolutně nezajímaly. Vždy šlo hlavně o nějaké soutěže dané skupiny, kdy mají uživatelky nabrat co nejvíce nových členů a pak jdou do slosování. :zed:

Je nějaká možnost si upravit v nastavení, aby mě nikdo nemohl někam přidat bez mého souhlasu? Nic jsem tam totiž nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
29.9.15 21:08

@TSMoruga ano jde to

• Citovat
  • Upravit
3165
29.9.15 21:19

@Bebuu A kde? Našla jsem jen, že mi nikdo nic nemůže přidávat na profil a nesmí nikdo bez souhlasu označovat. Ale nikde o přidávání do skupin jsem nic nenašla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.12.15 10:07

Mám problém, měnila jsem si heslo a tím, že jsem se nepotřebovala znovu přihlašovat, jsem ho zapomněla a nemůžu se přihlásit.
Zkoušela jsem zaslání kódu na mail, ale FB absolutně bez odezvy.. :nevim: Nic mi nikam nepřišlo.

Přijde a nebo se mám se svým profilem rozloučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 10:40

Vydrž, třeba to dorazí později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.12.15 10:57

@radkka Problém je, že já si tam akorát domlouvala obchod s jednou paní a teď se jí nemám jak ozvat, ani číslo, adresu nevím. :mrgreen: Jméno si také pamatuji jen matně, měla ho velmi složité (ty zkomoleniny vlastních jmen nesnáším :oops: ) a v historii její jméno nemám. Jenom „facebook zprávy“. :zed:
No snad mi to přijde.. zatím ale nic nepřišlo, už je to 2h :cert:

Kdyby nešlo o ten rozjednaný obchod, kašlala bych na celý FB, k životu ho nepotřebuji, ale teď mě to štve - jak jsem ním ovlivněna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 11:54

Přijde ti na email, ale někdy toho mají moc tak to déle trvá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
17.12.15 18:16

Tak když se tahle diskuse rozjela, tak se zase zeptám.
Na FB, na pravý straně, jak je chat a jsou tam profilovky s puntíkama, kdo je online, tak tohle všechno mi zmizelo. Jenom dole mám malý okýnko, na kterým je napsáno Chat. Když chci vidět, kdo je online, musím ho rozkliknout a stejně se mi tam objeví jenom několik lidí. Je zajímavý, že se mi to takhle ukazuje jenom na mým noťasu, v práci na PC to mám normálně.
Nikde jsem nenašla, jak to vrátit nazpátek. Tak kdyby mohl někdo poradit. Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
17.12.15 20:30
@PetraJ píše:
Tak když se tahle diskuse rozjela, tak se zase zeptám.
Na FB, na pravý straně, jak je chat a jsou tam profilovky s puntíkama, kdo je online, tak tohle všechno mi zmizelo. Jenom dole mám malý okýnko, na kterým je napsáno Chat. Když chci vidět, kdo je online, musím ho rozkliknout a stejně se mi tam objeví jenom několik lidí. Je zajímavý, že se mi to takhle ukazuje jenom na mým noťasu, v práci na PC to mám normálně.
Nikde jsem nenašla, jak to vrátit nazpátek. Tak kdyby mohl někdo poradit. Díky :lol:

dej přiblížit nebo oddálit obrazovku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák