Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
17.7.17 13:05

@Veveruska87 sila, ze? 8o A takhle to ona osoba vede uz nekolik let. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
17.7.17 13:06

@VanillaVanilla presne. Zaklada nove a nove profily nebo si da tu praci a nahlasuje pres manzeluv fb. :mrgreen: Je to opravdu smesne a detinske. Ta dama ma 42 let a timto se bavi. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
17.7.17 13:16

@Lucyanne co jste jí provedla, že máš až takovou potřebu tohle dělat nebo to jen tak bez jakého koliv důvodu? Jinak jako fakt síla no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.7.17 13:28

Funguje na mnoho zpusobu, nekdo to ma z firemnich a marketingovych duvodu v lepsich pripadech, jiny jako chlubitko a moznost prezentovat se v jakem chteji svetle, jini a hodne mladych na tom ziskavaji zavislost a pak jsou pacienti, ti se tam neustale srovnavaji s druhymi, stalkuji byvale, predvadi materialni veci a fotky z dovolenych. Ztraci tam veskere soukromi, nejsou pomalu schopni najit realne vztahy a pratele a tak postuji pitomosti a bedlive cekaji kolik dostanou liku nebo si pridavaji cizi lidi do „pratel“..Popravde me je z fb a toho jak ho vetsina uziva dost spatne, za me at uz to skonci a jsou lidi zase o trochu normalnejsi co se tyce vztahu…nevim jestli ten zuckerberg chtel jen zbohatnout nebo to melo hlubsi smysl nez z kazdeho uzivatele sat osobni data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
17.7.17 13:35

@Veveruska87 jak jsem psala - nesouhlasila jsem s jejim nazorem a dovolila si napsat svuj. Ale tohle je jeji standart. V jedne nasi maminkovske skupine je tim proflakla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.9.17 18:58

Žádost o přátelství na facebooku

Zdravím,
dneska mi přišla na fb žádost o přátelství od nějakého Španěla. Pořád mi vrtá hlavou, jak mě tam vůbec objevil a co tím sleduje. Máte s tím nějaké zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.9.17 19:02

Beztak je to uchyl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
10.9.17 19:05

@gdsgdsgd tak prostě přátelství nepřijmeš, o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.9.17 19:59

@gdsgdsgd to je fakt normální, španělové, arabové… Rozešlou x lidem žádosti. Jak tě objevil… prostě něco náhodně zadal do vyhledávače a byla jsi jedna z těch, co mu tam vyskočili. Uchylove to být nemusí, obvykle jsou :mrgreen: nema smysl nad tím nějak přemýšlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.9.17 20:14

Mě aspoň jednou týdně dojde žádost o přátelství od nějakého Araba :lol: Prostě to nepřijmu a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.17 20:33
@gdsgdsgd píše:
Zdravím,
dneska mi přišla na fb žádost o přátelství od nějakého Španěla. Pořád mi vrtá hlavou, jak mě tam vůbec objevil a co tím sleduje. Máte s tím nějaké zkušenosti? :nevim:

A nenapadlo Te ze je to hacker?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.9.17 22:05
@gdsgdsgd píše:
Zdravím,
dneska mi přišla na fb žádost o přátelství od nějakého Španěla. Pořád mi vrtá hlavou, jak mě tam vůbec objevil a co tím sleduje. Máte s tím nějaké zkušenosti? :nevim:

Hacker! Nepříjmej přátelství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
1.12.17 13:45

fb zprávy pro vymazaného přítele

Ahoj, mam jen dotaz maly. Prijde cloveku na fb zprava, kdyz jsem ho mela v pratelich a odstranila jsem si ho? Nebo to spadne do te druhe kolonky? Mi od toho cloveka uz zprava prisla, kdyz me kontaktoval. Ted sviti v messengeru online a stale se nezobrazilo, ze zpravu videl. Dekuju moc za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 10:12

Ahoj, nevíte, když chci někoho sledovat, jestli se mu zobrazí, že jsem ho začala sledovat? A co vlastně navíc to „sledování“ přináší, když už ho mám v přátelích?
 Dík

@zip121
Když si ho odstraníš z přátel nic mu nepřijde. Nevím jakou druhou kolonku máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 13:35

Potřebovala bych poradit, mám facebook krátkou dobu, dřív se mě ukazovaly příspěvky, které se líbí mým přátelům od jejich přátel, teď už nic. Jak bych to mohla zase obnovit? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák