Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Veveruska87 sila, ze?
A takhle to ona osoba vede uz nekolik let. ![]()
@VanillaVanilla presne. Zaklada nove a nove profily nebo si da tu praci a nahlasuje pres manzeluv fb.
Je to opravdu smesne a detinske. Ta dama ma 42 let a timto se bavi. ![]()
@Lucyanne co jste jí provedla, že máš až takovou potřebu tohle dělat nebo to jen tak bez jakého koliv důvodu? Jinak jako fakt síla no
Funguje na mnoho zpusobu, nekdo to ma z firemnich a marketingovych duvodu v lepsich pripadech, jiny jako chlubitko a moznost prezentovat se v jakem chteji svetle, jini a hodne mladych na tom ziskavaji zavislost a pak jsou pacienti, ti se tam neustale srovnavaji s druhymi, stalkuji byvale, predvadi materialni veci a fotky z dovolenych. Ztraci tam veskere soukromi, nejsou pomalu schopni najit realne vztahy a pratele a tak postuji pitomosti a bedlive cekaji kolik dostanou liku nebo si pridavaji cizi lidi do „pratel“..Popravde me je z fb a toho jak ho vetsina uziva dost spatne, za me at uz to skonci a jsou lidi zase o trochu normalnejsi co se tyce vztahu…nevim jestli ten zuckerberg chtel jen zbohatnout nebo to melo hlubsi smysl nez z kazdeho uzivatele sat osobni data.
@Veveruska87 jak jsem psala - nesouhlasila jsem s jejim nazorem a dovolila si napsat svuj. Ale tohle je jeji standart. V jedne nasi maminkovske skupine je tim proflakla.
Zdravím,
dneska mi přišla na fb žádost o přátelství od nějakého Španěla. Pořád mi vrtá hlavou, jak mě tam vůbec objevil a co tím sleduje. Máte s tím nějaké zkušenosti? ![]()
@gdsgdsgd to je fakt normální, španělové, arabové… Rozešlou x lidem žádosti. Jak tě objevil… prostě něco náhodně zadal do vyhledávače a byla jsi jedna z těch, co mu tam vyskočili. Uchylove to být nemusí, obvykle jsou
nema smysl nad tím nějak přemýšlet ![]()
Mě aspoň jednou týdně dojde žádost o přátelství od nějakého Araba
Prostě to nepřijmu a je to.
@gdsgdsgd píše:
Zdravím,
dneska mi přišla na fb žádost o přátelství od nějakého Španěla. Pořád mi vrtá hlavou, jak mě tam vůbec objevil a co tím sleduje. Máte s tím nějaké zkušenosti?
A nenapadlo Te ze je to hacker?
@gdsgdsgd píše:
Zdravím,
dneska mi přišla na fb žádost o přátelství od nějakého Španěla. Pořád mi vrtá hlavou, jak mě tam vůbec objevil a co tím sleduje. Máte s tím nějaké zkušenosti?
Hacker! Nepříjmej přátelství
Ahoj, mam jen dotaz maly. Prijde cloveku na fb zprava, kdyz jsem ho mela v pratelich a odstranila jsem si ho? Nebo to spadne do te druhe kolonky? Mi od toho cloveka uz zprava prisla, kdyz me kontaktoval. Ted sviti v messengeru online a stale se nezobrazilo, ze zpravu videl. Dekuju moc za pomoc
Ahoj, nevíte, když chci někoho sledovat, jestli se mu zobrazí, že jsem ho začala sledovat? A co vlastně navíc to „sledování“ přináší, když už ho mám v přátelích?
Dík
@zip121
Když si ho odstraníš z přátel nic mu nepřijde. Nevím jakou druhou kolonku máš na mysli?
Potřebovala bych poradit, mám facebook krátkou dobu, dřív se mě ukazovaly příspěvky, které se líbí mým přátelům od jejich přátel, teď už nic. Jak bych to mohla zase obnovit? Děkuji