Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
7.6.16 11:07

@Tunrida @juliettee
Tak už jsem to rozlouskla, je to dole v chatu pod názvem „emoji“ Ale jak něco vložím, sekne se mi net, tak stejně musím vkládat růčo :roll:
vám to jistě půjde. Díky holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.6.16 11:08
@ireeenka píše:
@Tunrida @juliettee
Tak už jsem to rozlouskla, je to dole v chatu pod názvem „emoji“ Ale jak něco vložím, sekne se mi net, tak stejně musím vkládat růčo :roll:
vám to jistě půjde. Díky holky!

aaa super vidím to, a net se mi neseká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
20.8.16 22:01

Pomoc Facebook

Prosim jak mám zablokovat najednou všechny přátele mých přátel? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.8.16 22:22

@Jája.U Mam pocit, ze nekde v nastaveni (nahore v liste) bude nastaveni soukromi a tam bude neco jako omezit prispevky, takze se veskere prispevky na zdi zmeni na jen pro pratele. Ale pozor, zrusi to vsechna nastaveni, tak pokud tam mas i urcity okruh pratel, ktery je osekany (ja ruzne prispevky filtruju, takze to rucne zakazuju pro nektere z lidi), tak to uvidi vsichni pratele, takze to budes muset pripadne znova omezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
20.8.16 23:24

@Amys .....no Ale když mi přítel něco označí budou to vidět všechny jeho kamaradi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
20.8.16 23:27
@Amys .....no Ale když mi přítel něco označí budou to vidět všechny jeho kamaradi?
@Jája.U píše:

Je tam kdo uvidí Vaše příspěvky..mam tam. přátele…to je ono? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.8.16 23:28

@Jája.U Pokud te nekdo zonaci, tak mu napis zpravu a popros ho, at to oznaceni vymaze. To je jedina cesta :( Taky me to oznacovani stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.8.16 23:31

@Jája.U Je to ono. Ale neresi to to, kdyz te nekdo nekde oznaci, protoze to pak vidi vsichni. Respektive, ono vlastne existuje jeste takzvana kontorla profilu a ja mam treba zaple, ze bez meho svoleni se prispevek od cizi osoby nesmi na mem profilu objevit. Nicmene netusim, zda se to tyka i treba diskuzi treba pod nejakym odkazem na profilu nekoho jineho, kdyz me tam ten dotycny oznaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.10.16 19:55

Prosim o radu mam na fb skupinku, a kdyz mi nekdo v albu okomentuje fotku tak mi neprijde upozorneni ani se mi to nezobrazi na zdi, jak to prosim prenastavit aby mi chodilo upozorneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.10.16 09:18

@wenatka U každé fotky by mělo jít zapnout něco jako sledovat, takže když přidáš fotku, tak pak si u toho dej možnosti a sledovat (možná to tam bude napsáno jinak). Případně celkově nastavit sledování u příspěvků té dané skupiny. Jinak se to zobrazuje náhodně podle četnosti, s jakou tam chodíš. Pokud si zapneš to upozornění napřímo, tak se to upozorní vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.2.17 19:47

Ahoj, oživuji diskuzi. Prosím, nevíte jak nastavit abych když lajknu nějaký status, fotku, stránku atd. tak aby se neukazovalo přátelům co lajkuji? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.2.17 19:51

@LauJak No tak to by mě taky zajímalo, jestli to teda vůbec jde nějak udělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
6.2.17 19:54

@LauJak jde to jen tak, že oni zruší sledování tvých aktivit

• Citovat
  • Upravit
37124
6.2.17 20:00

Nejde to nastavit, tak nelajkuj to co nechces aby pratele videli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
6.2.17 20:01
@LauJak píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Prosím, nevíte jak nastavit abych když lajknu nějaký status, fotku, stránku atd. tak aby se neukazovalo přátelům co lajkuji? Děkuji :-)

Absolutně nijak. Tohle nastavit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák