Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tunrida @juliettee
Tak už jsem to rozlouskla, je to dole v chatu pod názvem „emoji“ Ale jak něco vložím, sekne se mi net, tak stejně musím vkládat růčo ![]()
vám to jistě půjde. Díky holky!
@ireeenka píše:
@Tunrida @juliettee
Tak už jsem to rozlouskla, je to dole v chatu pod názvem „emoji“ Ale jak něco vložím, sekne se mi net, tak stejně musím vkládat růčo
vám to jistě půjde. Díky holky!
aaa super vidím to, a net se mi neseká ![]()
Prosim jak mám zablokovat najednou všechny přátele mých přátel? Díky
@Jája.U Mam pocit, ze nekde v nastaveni (nahore v liste) bude nastaveni soukromi a tam bude neco jako omezit prispevky, takze se veskere prispevky na zdi zmeni na jen pro pratele. Ale pozor, zrusi to vsechna nastaveni, tak pokud tam mas i urcity okruh pratel, ktery je osekany (ja ruzne prispevky filtruju, takze to rucne zakazuju pro nektere z lidi), tak to uvidi vsichni pratele, takze to budes muset pripadne znova omezit.
@Amys .....no Ale když mi přítel něco označí budou to vidět všechny jeho kamaradi?
@Jája.U píše:
@Amys .....no Ale když mi přítel něco označí budou to vidět všechny jeho kamaradi?
Je tam kdo uvidí Vaše příspěvky..mam tam. přátele…to je ono? ![]()
@Jája.U Pokud te nekdo zonaci, tak mu napis zpravu a popros ho, at to oznaceni vymaze. To je jedina cesta
Taky me to oznacovani stve.
@Jája.U Je to ono. Ale neresi to to, kdyz te nekdo nekde oznaci, protoze to pak vidi vsichni. Respektive, ono vlastne existuje jeste takzvana kontorla profilu a ja mam treba zaple, ze bez meho svoleni se prispevek od cizi osoby nesmi na mem profilu objevit. Nicmene netusim, zda se to tyka i treba diskuzi treba pod nejakym odkazem na profilu nekoho jineho, kdyz me tam ten dotycny oznaci.
Prosim o radu mam na fb skupinku, a kdyz mi nekdo v albu okomentuje fotku tak mi neprijde upozorneni ani se mi to nezobrazi na zdi, jak to prosim prenastavit aby mi chodilo upozorneni?
@wenatka U každé fotky by mělo jít zapnout něco jako sledovat, takže když přidáš fotku, tak pak si u toho dej možnosti a sledovat (možná to tam bude napsáno jinak). Případně celkově nastavit sledování u příspěvků té dané skupiny. Jinak se to zobrazuje náhodně podle četnosti, s jakou tam chodíš. Pokud si zapneš to upozornění napřímo, tak se to upozorní vždycky.
Ahoj, oživuji diskuzi. Prosím, nevíte jak nastavit abych když lajknu nějaký status, fotku, stránku atd. tak aby se neukazovalo přátelům co lajkuji? Děkuji ![]()
@LauJak No tak to by mě taky zajímalo, jestli to teda vůbec jde nějak udělat ![]()
Nejde to nastavit, tak nelajkuj to co nechces aby pratele videli ![]()
@LauJak píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Prosím, nevíte jak nastavit abych když lajknu nějaký status, fotku, stránku atd. tak aby se neukazovalo přátelům co lajkuji? Děkuji
Absolutně nijak. Tohle nastavit nejde.