Gelové nehty u Vietnamců - dobré i špatné zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
27.11.11 22:34
ivaska píše:
MonnyDee píše:
ivaska píše:
souhlas Mončo oni si aspoň na sebe umí vydělat a neždímou náš stát
:mavam: :palec: :palec: :palec:
:mavam: :mavam: :mavam: :* :* :* tobě i Davčovi ;-)

děkujeme :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Salyna123
27.11.11 22:34

:potlesk: :potlesk: :potlesk: ještě když je ženská těhu, tak se dost divím, že si dává do těla ten jejich hnus akryl, co je na lepení lodí…

• Citovat
  • Upravit
3620
27.11.11 22:36

mě se stlao jednou že by mi zajela bruskou do nehtového lůžka ale to se hned omlouvala a hned desinfikovala a když jde brousit zásadně tahá ty nástavce z desinfekce tak nevím kde jste byly nebo kde jste to viděly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Salyna123
27.11.11 22:37

Plzeň, Praha nevim jak na tom je…

• Citovat
  • Upravit
3620
27.11.11 22:39
Salyna123 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ještě když je ženská těhu, tak se dost divím, že si dává do těla ten jejich hnus akryl, co je na lepení lodí…

myslím že Tí že jsem Pražská tak víc sajrajtů už v sobě stejně mít nemůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bla bla bla
27.11.11 22:40

Sice nezatěžují náš stát, ale do systému taky nic nepřispívají žé, pochybuji že paltí daně soc a zdravotní.. Možná se pletu.. ale.. Nehty dělají koukatelné, ale používají zdraví velmi škodlivý akryl, který se zažere do vlastního nehtu, proto nepadá a drží jak přibitý, poznáte ho tím že při pilování hrozně smrdí a sundat jde jen bruskou, bo piknáík by to nedal.. Ale je to věc názoru, jejich škodlivé hračky se taky kupují dětem, oblečení o tom nemluvě, že to moc nevydrží, to nevadí, hlavně že je to levný a je toho hodně, že se u nás zavřelo spousta textilek a hodně našich lidí zůstalo bez práce? ale pracovití to oni jsou to jo..

• Citovat
  • Upravit
3620
27.11.11 22:46
bla bla bla píše:
Sice nezatěžují náš stát, ale do systému taky nic nepřispívají žé, pochybuji že paltí daně soc a zdravotní.. Možná se pletu.. ale.. Nehty dělají koukatelné, ale používají zdraví velmi škodlivý akryl, který se zažere do vlastního nehtu, proto nepadá a drží jak přibitý, poznáte ho tím že při pilování hrozně smrdí a sundat jde jen bruskou, bo piknáík by to nedal.. Ale je to věc názoru, jejich škodlivé hračky se taky kupují dětem, oblečení o tom nemluvě, že to moc nevydrží, to nevadí, hlavně že je to levný a je toho hodně, že se u nás zavřelo spousta textilek a hodně našich lidí zůstalo bez práce? ale pracovití to oni jsou to jo..

promiň ale když tenhle stát se nijak nesnaží lidem pomoct tak já si osobně nemůžu třeba dovolit koupit drahé věci v krámě věci od větví mi vydrží obdobně jako značkové jediné co si koupím pod záštitou značky jsou boty ale jen tenisky a tím to končí a nehledě na to když vezmeš jakékoliv věci v krámě a jukneš na etiketu tak všude máš made in china z výplaty 10000 toho moc nepokoupím a teď PN sotva 5000 už vůbec ne tak si myslím že od nich se mi aspoň nějak rentuje ten nákup abych mohla aspoň nakoupit jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.11.11 22:46

No vidím, že jsem se na nic raději neměla ptát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.11.11 22:52
Lencca724 píše:
No vidím, že jsem se na nic raději neměla ptát :-(

za to nemůžeš řeší tu zas jen blbosti a plno holek podle mě tyhle hádky vyvolává jen aby se nenudily zřejmě doma myslím že to mají jako koníček ale neboj musíš zkusit co Ti bude vyhovovat jestli gel nebo akryl a nebo teď je ta novinka akrygel a je na tobě kam půjdeš ale spíš bych Ti poradila zeptej se kamarádek co máš v okolí jestli nějaké nehty nosí tak odkud je mají a jak jsou spokojené tady určo narazíš i na tyhle trapné dohady a nikdo Ti neřekne reference na určitý salon musíš vědět kam bys chtěla chodit a podstatné je město odkud jsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.11.11 22:58

Diky Ivasko, jsem stejného názoru. Myslím, že kdybychom šly do detailu, tak jsou tady mnohem větší ryby které okrádají stát a nikomu to nevadí. Takže tak. Já sice z toho nejsem taky nadšená, ale nemůžu si dovolit dát za doplnění 600 a více. Bohužel, tak jsem prostě chtěla vědět vaše zkušenosti. Moje nehty se mi hodně lámou, nevydrží dlouho nalakované, protože tak stopadesátkrát za den myji nějaké nádobí. Tak jsem chtěla alespoň trochu vypadat jako člověk :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.11.11 23:01
Lencca724 píše:
Diky Ivasko, jsem stejného názoru. Myslím, že kdybychom šly do detailu, tak jsou tady mnohem větší ryby které okrádají stát a nikomu to nevadí. Takže tak. Já sice z toho nejsem taky nadšená, ale nemůžu si dovolit dát za doplnění 600 a více. Bohužel, tak jsem prostě chtěla vědět vaše zkušenosti. Moje nehty se mi hodně lámou, nevydrží dlouho nalakované, protože tak stopadesátkrát za den myji nějaké nádobí. Tak jsem chtěla alespoň trochu vypadat jako člověk :-))

není vůbec zač já dávám za doplnění 350 korun a jsou ty nehtíky nádherné
a máš pravdu že tu jsou i jiní co to tu rozkrádají ve velkém držím palečky abys narazila na hodnou milou a šikovnou nehtařku za příznivé ceny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
27.11.11 23:07

A tak můžeš vyzkoušet třeba jen gel-lak je to lak,ale vydrží až 3 týdny akorát se zapéká v lampě a je to převážně na přírodní nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.11.11 23:20

Dá se to udělat doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12661
27.11.11 23:27

Chodím k Vietnamkám a nehty super, až na jeden nebo dva případy se mi nezlomily, jsou šikovný, rychlý, nikidy mě neodbydou, ikdyž mají nával… Díkybohu za ně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
27.11.11 23:35

Myslíš ten gel-lak?Pokud máš lampu tak ano.Není na tom nic složitého.Já ho používám na nohy a tam mi drží dokud mi nehet neodroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková