Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťulum Nám rozmrazovali 3× po dvou embr. a vždycky se to povedlo na jedničku. Tak at je vše v pohodě i u tebe.
@Jaruška110 my máme v mrazáku 3 embryja. Každé zamrazené zvlášť. Nechám si zavést po jednom…Tak se bojím, aby zvládlo rozmražení ![]()
@Peťulum Já chtěla dvojčátka tak sme měli a vlastně i ted máme zamražený po dvou.
a to ještě ted při druhém ivf jsme je nechali vyšetřit PGS metodou, takže je nařezávali a z nich ještě odebírali bunky, jestli jsou v pořádku.
to byli nervy.
Ale naštěstí smůlu už sme si vybrali a v pořádku byli i dobře se rozmrazili.
![]()
Jsou to bojovníci od začátku, určitě to vydrží i u tebe a bude to vše ok ![]()
@Jaruška110 Týjo, to musely být fakt nervy! Tak to je krása, že vám to vyšlo v pořádku
.
Já ani o žádné PGS metodě od doktorky neslyšela
. Pokud se u nás ani jedno nechytne, tak si nechám u třetího IVF určitě také tu PGS metodu udělat…
@Peťulum určitě se to povede uvidíš ![]()
Nevím k jaké doktorce chodíš? Mi od začatku k p. dr. Mokré. A ta nám to nabízela hned na poprvé ale to sme nechtěli. Poté co jsem si prošla zamlklým potratem v 7tt
už člověk přemýšlí jinak a radši si počká. Vyšetření trvá měsíc.
No a ted sem v půlce těhotenství a čekáme naší malou princeznu, druhé se nechytilo ale i tak sme rádi za tu naší malou bojovnici ![]()
budu ti držet palce aby to vyšlo vše tak jak má a budu čekat na další info jak to pokračuje
![]()
@Jaruška110 To je krásné, moc gratulujik holčičce! ![]()
Také chodím k paní doktorce Mokré a vůbec si nevybavuji, že by o této metodě mluvila…Určitě bych ji jinak chtěla… No každopádně to už je jedno…Budu doufat, že aspoň jeden z těch tři to dá
.
Jinak děkuji Ti moc.
Začínám mít nervíky z toho pátku
.
@Peťulum nam o tom rekla, ale jelikoz jsem nikdy nepotratila a genetiku mame v poradku, rikala, ze je to zbytecne.Tak treba proto ti to nenabidla…nech si to udelat az kdyz by se to nedejboze nepovedlo ![]()
Zdravím, poctivě pročítám příspěvky a kdo čeká na transfery držím palečky.
Jinak já už jsem 19. týden (dle velikosti 20.týden).
Chci se zeptat jak moc pracujete? Já jsem teď v posledních 4 dnech natírala dveře a futra.
A pohyby zatím necítím žádné, jen mi pomalu roste bříško. A při poslední kontrole jsem vůbec nepřibrala od posledně resp.od začátku těhotenské knížky ![]()
@Peťulum píše:
@Jaruška110 Týjo, to musely být fakt nervy! Tak to je krása, že vám to vyšlo v pořádku.
Já ani o žádné PGS metodě od doktorky neslyšela. Pokud se u nás ani jedno nechytne, tak si nechám u třetího IVF určitě také tu PGS metodu udělat…
My jsme chodili k dr. Holcové a byla perfektní
@Krteckovi Ahooj.Jsem rada, ze ses ozvala ![]()
To kazdou chvili ty pohyby zacnou..neboj.Ja jsem 22.tt a uz se mi hybe cele brisko ![]()
No a jinak ja delam uplne vsechno doma.Jen neskacu a netaham uplne tezke veci, kdyz nemusim. A nesportuju, protoze jsem nesportovala ani predtim, tak proc zacinat, ze jo ![]()
A vaha? Pred tehu jsem mela 64,5kg, ve 12.tt 65,5kg a v 18.tt 68kg. Ted jdu na kontrolu za tyden.To budu ve 23.tt a bojim se, ze budu mit vic nez 70kg. A to me klepne ![]()
@Lucie343 už aby začali pohyby
už se těším.
Tak to gratuluju k pohybům ![]()
@Krteckovi ahooj
já končim 18tt a pohyby zatim necitim, ale vecer bejva prcek uplne vyvalenej na levy strane bricha, je to hodne videt a krasne citit na dotek ![]()
Jinak porad obcas zvracim, vcera zas cely den. A vahou jsem 3kg pod puvodni… chci zacit chodit na tehu plavani ![]()
@Kuhnice píše:
@Krteckovi ahoojjá končim 18tt a pohyby zatim necitim, ale vecer bejva prcek uplne vyvalenej na levy strane bricha, je to hodne videt a krasne citit na dotek
Jinak porad obcas zvracim, vcera zas cely den. A vahou jsem 3kg pod puvodni… chci zacit chodit na tehu plavani
Gratuluji to je dobře s váhou
a kde je tehu plavání?
No nás posunuli i když jsme po umělým prý velikostí odpovídá o týden víc (20.týden) ale já to počítám po staru (19.tyden)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.