GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
6.10.18 06:54

@lillan myslim, ze jsem to take tak mela, drzim palce :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
6.10.18 21:58

@Lucie343 děkuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.18 20:33

Chtěla bych se zeptat, zda měl někdo stimulační protokol s těmito léky: Synarel, Gonal, Luveris, Ovitrelle. prý je pro starší, co mají vysoké AMH. Děkuji za reakce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.10.18 20:50

@barevnakvetinka ja nemuzu najit ty papiry, ale myslim, ze jsem je mela… gonal a ovitrille jsem mela 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.18 21:00

@Lucie343 a z toho protokolu se ti malá tedy chytla? My tento měsíc zkusíme IUI (poprvé v životě) a když se nezadaří, tak pak to IVF. Už páté… je to hrozný boj… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
17.10.18 07:49

Špatné spermio

Ahoj holky,

jsme taky v Gennetu. Akorát přítel má katastrofální spermio, všechny mrtvolky. Příteli je 27 a mě taky. Včera byl v Praze na urologii, dali mu nějaké vitamíny a za 3 měsíce na další spermio. Máte s tímto nějaké zkušenosti?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.10.18 00:08

@barevnakvetinka iui mi delali jen s pregnilem a pak ivf uz kratky protokol a chytla se mi nastesti napoprve :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.10.18 00:10

@MadammeLu my ne, ale znam hodne paru, kde stacily na 3 mesice vitaminy, volny trenky, zadna horka voda a bylo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 12:30

Ahoj.
Po nějaké době snažení o miminko bez úspěchu nás doktor objednal do Gennetu v Liberci. Vůbec nemám představu jak to tam probíhá. Byla by jste některá tak hodná a řekla mi jak to tam chodí, abych byla připravená? :)

Anonymní 12345

• Citovat
  • Upravit
1688
24.10.18 13:00

Objednate, prijdete,na recepci se ohlasite, jdete do patra k dr., doktroka vas jeste ten den zkontroluje, a podle toho, co budete mit za problemy, tak vas objedna na dalsi kontroly, spermiogram( pokud jeste nemate) a tak. Jsou tam moc mili vsichni. :) takze se nemusite niceho bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 13:17

@Lucie343 Děkuji za odpověď. Takže předpokládám, že máme přijít hned oba i s manželem? Kdyby chtěli dělat spermiogram hned? (žádný mu nikdy nedělali) A já mám počítat s minimálně klasickou gynekologickou prohlídkou?
Jsem z toho trochu nervózní, tak se omlouvám, že se tak hloupě ptám. :D

Anonymní 12345

• Citovat
  • Upravit
1688
24.10.18 13:27

Myslim, ze mu ho hned neudelaji, ale objednaji. Vy se radsi pripravte na klasickou prohlidku. A asi neni nutne abyste sli oba, my sli, ale asi by tam manzel byt nemusel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 13:33

@Lucie343
Dobře. Děkuji. Pro jistotu, půjdeme oba.
A ještě jeden dotaz mám… Až manžel bude podstupovat spermiogram, do kabinky musí sám nebo je možné, že bych šla s ním. Jako většina chlapů, moc se mu do toho nechce. :roll: :)

anonymní 12345

• Citovat
  • Upravit
1688
24.10.18 14:57

Muzete jit s nim. Ale dost chlapu jde radsi samo :D tak drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.18 20:57

Netušíte někdo, jestli mají otevřeno v sobotu 17.11? vychází mi čerstvý transfer na so- neděli. To jsem teda zvědavá, jak to mudr vyspekuluje. Díky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.