Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 No tak to muzu potichu gratulovat. Cekate prvni?? A ke komu chodis? A mj. Nevztavas nejak moc brzy?? ![]()
@Zuzanoska Dekuju
cekame druhy, mame holcicku, rok a pul… z 1.Et. Ja uz 3 dny vstavam takhle, nemuzu spat
a chodim k Mokre a ty?
Ty blaho takhle brzy za sebou… to bych se asi zblaznila. Ja chodim k dr. Holcove. Uz od listopadu 2018. Manzeluv Spermio byl uplne k ho.nu. cekala jsem ze spis bude problem z me strany a opak byl pravdou. My mame prirozene uz jednoho devitileteho raracha a ted kdyz uz zacina byt samostatny, tak nas napadlo, ze zkusime zapravovat na brachovi nebo sejgre. Ale po 1,5 roce snazeni nic, tak jsme to zacali resit pres gennet. Nejdriv jsem o IVF nechtela ani slyset, chodili jsme na IUI a s toho nic. Tak jsme se dali do IVF. A ted cekame. A to cekani je fakt nekonecny. A jestli mi nekdo bude tvdit, ze nad tim nikdy nepremyslel, tak mu neverim. Proto jsem zabrousila sem, aby mi to cekani alespon trochu rychleji utikalo. Tento patek odjizdime na dovcu a jsem zvedava, jestli to dokazu vyfiltrovat nebo nad tim budu porad dumat a budu shanet testy… ![]()
@Zuzanoska my chteli jeste driv, kdyz bylo male 6 nesicu, tak jsem otehotnela prirozene, ale skonsilo to ZT. Nastesti bez revize. No a pak jsme se nechranili a ted jsme se rozhodli do tohodle. Pred dcerou jsme taky byli na IUI… myslim 4× a z toho nic. My chcem totiz jeste pak jednou 3. dite, tak at mame cas to zrealizovat. ![]()
@Naty9 ted nevim jestli si to nepsala, nechce se mi hledat. Ale tys nebyla na zadnym oplodnovacim procesu ne? Takze MS cekas v normalnim cyklu.
@Zuzanoska ja sama skoro neovulovala a mam jeden vejcovod temer nepruchodnej…
@Lucie343 stejne to je v haji. Jak ta plodnost u zensky nebo chlapa pomalu mizi. Jeste tak 60 let a pak jsem zvedava jak se budeme rozmnozovat. Ale to iz se asi nedozvim… ![]()
@Zuzanoska no, buh vi, co bude
a ne jen s plodnosti. Ja jsem ted vdecna, ze s tim jde neco delat ![]()
@Lucie343 jj ms čekám v normálním cyklu, akorat na ivf máme za sebou Všechy procesy, zitra jdem se domluvit od kdy začneme atd. Jinak ms dnes zatím nepřišla tak uvidím zítra ale břicho jsem dnes cítila.
Ahoj holky, prosím o radu. Brala jste některa Femaru 5.-9.dc 1-0-1? Zajímá mě, kolikátý DC jste měly ovu. Já jsem byla 14dc na Utz a nic 😥 mám přijít ještě jednou na Utz v pátek, to už budu 18 DC, není to na ovu už pozdě? Nebo myslíte, že je ještě na ovu naděje? Děkuji za reakce.
@verulinka1 Ahoj, asi neni, kdyz si te pozvali
ja teda nevim, nemam stimhle lekem zkusenosti, ale kdyby to vypadalo, ze ovulace neprijde vubec, tak by ti to asi rekli si myslim.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat byla jste některá na ivf? Chodím k p.dr mokré. Všechny testy za sebou v pořádku. Akorát po laparce zjištěn neprůchozí vaječník a endometriózu
A.
Jen by mě zajímalo jak to je s ivf cenově a jak to Dlouho trvá zamrazeni vajíček a tak.
asi mě nakopnou clostíkem ten u mě fungoval skvele. Jsem prostě na nervy a procitam clanky, diskuze… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.