Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
4.8.21 21:07
@alejandra píše:
Pokud se nepletu, tak jsi původně reagoval v té diskuzi trapas na rande na jednu uživatelku, která ale napsala, že dotyčnému řekla, že s ním jít nechce, protože je zadaná, dotyčný se ale nedal odbýt, tak až poté s ním šla. Diskuzi jsem četla už dávno, takže nevím jestli se nepletu. Pokud to někdo víte, klidně mě opravte.

Ano, to ale zmínila až později. Napoprvé pouze napsala, že z její strany to byl soucit k zoufalci, že s ním šla. A pak se do toho vložila @warita s tím, že to běžné dělá taky, takže se to stočilo jejím směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35672
4.8.21 21:07
@Frei2 píše:
Hergot to se tady rozjelo. Vrátím se z venku a už 5. stránka. Vidím spoustu nových a tedy nezasvěcených nicků, které se úplně neřídily pravidly a tudíž nejsou zcela v obraze. Jelikož jsou tu zřejmě i muži tak ještě jednou shrnu situaci:

Já nemám nic proti tomu, aby muž na schůzce platil. Sám na 1. schůzce platím vždy, nejedná se tedy o luxusní večeře, ale klasika kavárna apod. Jde o to, že když nějakou ženu někam pozvu, tak jak zmínila @warita že protihodnota je její čas, tak mě nezajímá nějaký přesně daný čas a pak nazdar. Já ji zvu s tím, že z toho může případně být vztah. Kdyby mi dotyčná dopředu řekla, že jde jen o ten jeden večer, jak to ona dělá, tak to zruším. Ale její amanti to dopředu nevědí a v tom vidím to nemorální jednání. Pro toho muže, který hledá vztah je to jen ztráta času a peněz. Nezískává tím nic. Narozdíl od ní.

Nejaké názory mužů?

Jo, s tím se dá souhlasit, ale zase nikdy neříkej nikdy. Já u ex také nepočítal se vztahem, a dokonce ani se sexem, když jsem ji pozdě v noci po koncertu nabídl přespání a její kolej již byla zavřená, a nakonec jsme skončili ve svazku manželským. Takže za pokus by to stálo a ani tá dotyčná nemůže 100% vědět, jak ta večeře dopadne a kdo ji nakonec chytne za srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:10
@Venetia píše:
Jak muzes vedet na prvnim rande, jestli z toho bude vztah?

Já už nevím co na tohle napsat. Můžu se zeptat na Váš věk a dosažené vzdělání? Aby to nepůsobilo neslušně, tak já mám za týden 32 (blahopřát nemusíte) a maturitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23894
4.8.21 21:10
@free333 píše:
Tady taky většinou se to už jmenuje Hot dog, už to není ono… :,(

Horkýho psa bych si v životě nekoupil… :roll: Pokud nemají rohlík v párku, odcházím jinam… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:11
@free333 píše: :mrgreen:Je hezké, si asertivně umět říct o orální sex na schůzce…

Pravda, když nejí škeble, šlo by to pouzit i jinak.. Možná by chlapek zbrunatnel, zezelenal nebo zmodral.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:13
@Frei2 píše:
Já už nevím co na tohle napsat. Můžu se zeptat na Váš věk a dosažené vzdělání? Aby to nepůsobilo neslušně, tak já mám za týden 32 (blahopřát nemusíte) a maturitu.

Ježiš jak s tim zas souvisi vzdelani? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:13

@jege dá se to brát i takhle. Ale už z principu bych nechtěl být na schůzce s někým, kdo tam nechce být se mnou. Vztah musí (měl by být) rovnovážný. A ne že k tomu žena ze začátku přistoupí stylem „tak se předveď“ nebo „bav mě“ jak to mají místní v oblibě. Bohužel vulva je mocný nástroj a zájemců ochotných hrát tyto hry se asi nachází dostatek, tedy jim toto chování funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35672
4.8.21 21:15
@bse.pedro píše:
Jakožto správný džen tlaman jí nechám rohlík s ubrouskem, aby si neumazala pacinky a já se uskrovním a spokojím se s párkem… :pankac: 8) Já si na rozdíl od ní můžu ruce otřít o kalhoty… 8) 8) 8)

Máš to blbě! Párek pro ženu, buchta pro Tebe. Ruce a pusu si pak může otřít o kalhoty! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:16
@Mora Čamuška píše:
Ježiš jak s tim zas souvisi vzdelani? :think:

Tato žena už několikrát zmínila totéž, ačkoli byla opakovaně upozorňována, že se jednalo o to, že dotyčná už DOPŘEDU věděla, že nic dalšího nebude. Tedy mě napadlo, jestli to nemá souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:16
@Frei2 píše:
@jege dá se to brát i takhle. Ale už z principu bych nechtěl být na schůzce s někým, kdo tam nechce být se mnou. Vztah musí (měl by být) rovnovážný. A ne že k tomu žena ze začátku přistoupí stylem „tak se předveď“ nebo „bav mě“ jak to mají místní v oblibě. Bohužel vulva je mocný nástroj a zájemců ochotných hrát tyto hry se asi nachází dostatek, tedy jim toto chování funguje.

A víš, že tohle jsou slova zhrzenych chlapku? Tak ty ženský nech, at si delaj co chtej, kdyz je to jejich životní program. Ty s nima na vecu prece nemusis.. :think: A uklidnim Te.. Fakt to neni standardni chovani vetsiny holek jo? Klidek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.21 21:17
@Frei2 píše:

jsem o par let starsi a ve Vidni jsem studovala ekonomii na univerzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:18
@Frei2 píše:
Tato žena už několikrát zmínila totéž, ačkoli byla opakovaně upozorňována, že se jednalo o to, že dotyčná už DOPŘEDU věděla, že nic dalšího nebude. Tedy mě napadlo, jestli to nemá souvislost.

8o 8o 8o
Je mi smutno nějak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
4.8.21 21:19
@Frei2 píše:

tvůj problém je, že jsi neslušný ;) v diskuzích nesmyslně urážíš všechny, tvrdíš že nikdo nemůže skákat do diskuze s jinou osobou, celkově tvé představy o „obyčejné“ ženě jsou úplně zcestné. Asi stejně mluvím zbytečně, ale jestli ti někdo vyjadřil s tvým chováním a myšlenkami souhlas tak to bych chtěla vidět (osobně tomu nevěřím).

Příspěvek upraven 04.08.21 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40378
4.8.21 21:19
@Frei2 píše:

To zoufalé kvílení je poněkud asexuální… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:20
@Mora Čamuška píše:
A víš, že tohle jsou slova zhrzenych chlapku? Tak ty ženský nech, at si delaj co chtej, kdyz je to jejich životní program. Ty s nima na vecu prece nemusis.. :think: A uklidnim Te.. Fakt to neni standardni chovani vetsiny holek jo? Klidek :cert:

Když se mě to netýká, tak to nemám řešit? Řekněme, že Vy si například přečtete denní tisk, kde píšou, že někdo zavraždil dítě. Vy nebudete cítit k vrahovi hněv, protože přece Vás a Vaší rodiny se to netýká? Tohle je stejný princip, záměrně zveličený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí