Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@alejandra píše:
Pokud se nepletu, tak jsi původně reagoval v té diskuzi trapas na rande na jednu uživatelku, která ale napsala, že dotyčnému řekla, že s ním jít nechce, protože je zadaná, dotyčný se ale nedal odbýt, tak až poté s ním šla. Diskuzi jsem četla už dávno, takže nevím jestli se nepletu. Pokud to někdo víte, klidně mě opravte.
Ano, to ale zmínila až později. Napoprvé pouze napsala, že z její strany to byl soucit k zoufalci, že s ním šla. A pak se do toho vložila @warita s tím, že to běžné dělá taky, takže se to stočilo jejím směrem.
@Frei2 píše:
Hergot to se tady rozjelo. Vrátím se z venku a už 5. stránka. Vidím spoustu nových a tedy nezasvěcených nicků, které se úplně neřídily pravidly a tudíž nejsou zcela v obraze. Jelikož jsou tu zřejmě i muži tak ještě jednou shrnu situaci:Já nemám nic proti tomu, aby muž na schůzce platil. Sám na 1. schůzce platím vždy, nejedná se tedy o luxusní večeře, ale klasika kavárna apod. Jde o to, že když nějakou ženu někam pozvu, tak jak zmínila @warita že protihodnota je její čas, tak mě nezajímá nějaký přesně daný čas a pak nazdar. Já ji zvu s tím, že z toho může případně být vztah. Kdyby mi dotyčná dopředu řekla, že jde jen o ten jeden večer, jak to ona dělá, tak to zruším. Ale její amanti to dopředu nevědí a v tom vidím to nemorální jednání. Pro toho muže, který hledá vztah je to jen ztráta času a peněz. Nezískává tím nic. Narozdíl od ní.
Nejaké názory mužů?
Jo, s tím se dá souhlasit, ale zase nikdy neříkej nikdy. Já u ex také nepočítal se vztahem, a dokonce ani se sexem, když jsem ji pozdě v noci po koncertu nabídl přespání a její kolej již byla zavřená, a nakonec jsme skončili ve svazku manželským. Takže za pokus by to stálo a ani tá dotyčná nemůže 100% vědět, jak ta večeře dopadne a kdo ji nakonec chytne za srdce.
@Venetia píše:
Jak muzes vedet na prvnim rande, jestli z toho bude vztah?
Já už nevím co na tohle napsat. Můžu se zeptat na Váš věk a dosažené vzdělání? Aby to nepůsobilo neslušně, tak já mám za týden 32 (blahopřát nemusíte) a maturitu.
@free333 píše:
Tady taky většinou se to už jmenuje Hot dog, už to není ono…
Horkýho psa bych si v životě nekoupil…
Pokud nemají rohlík v párku, odcházím jinam…
![]()
@free333 píše:Je hezké, si asertivně umět říct o orální sex na schůzce…
Pravda, když nejí škeble, šlo by to pouzit i jinak.. Možná by chlapek zbrunatnel, zezelenal nebo zmodral.. ![]()
@Frei2 píše:
Já už nevím co na tohle napsat. Můžu se zeptat na Váš věk a dosažené vzdělání? Aby to nepůsobilo neslušně, tak já mám za týden 32 (blahopřát nemusíte) a maturitu.
Ježiš jak s tim zas souvisi vzdelani? ![]()
@jege dá se to brát i takhle. Ale už z principu bych nechtěl být na schůzce s někým, kdo tam nechce být se mnou. Vztah musí (měl by být) rovnovážný. A ne že k tomu žena ze začátku přistoupí stylem „tak se předveď“ nebo „bav mě“ jak to mají místní v oblibě. Bohužel vulva je mocný nástroj a zájemců ochotných hrát tyto hry se asi nachází dostatek, tedy jim toto chování funguje.
@bse.pedro píše:
Jakožto správný džen tlaman jí nechám rohlík s ubrouskem, aby si neumazala pacinky a já se uskrovním a spokojím se s párkem…![]()
Já si na rozdíl od ní můžu ruce otřít o kalhoty…
![]()
![]()
Máš to blbě! Párek pro ženu, buchta pro Tebe. Ruce a pusu si pak může otřít o kalhoty! ![]()
@Mora Čamuška píše:
Ježiš jak s tim zas souvisi vzdelani?
Tato žena už několikrát zmínila totéž, ačkoli byla opakovaně upozorňována, že se jednalo o to, že dotyčná už DOPŘEDU věděla, že nic dalšího nebude. Tedy mě napadlo, jestli to nemá souvislost.
@Frei2 píše:
@jege dá se to brát i takhle. Ale už z principu bych nechtěl být na schůzce s někým, kdo tam nechce být se mnou. Vztah musí (měl by být) rovnovážný. A ne že k tomu žena ze začátku přistoupí stylem „tak se předveď“ nebo „bav mě“ jak to mají místní v oblibě. Bohužel vulva je mocný nástroj a zájemců ochotných hrát tyto hry se asi nachází dostatek, tedy jim toto chování funguje.
A víš, že tohle jsou slova zhrzenych chlapku? Tak ty ženský nech, at si delaj co chtej, kdyz je to jejich životní program. Ty s nima na vecu prece nemusis..
A uklidnim Te.. Fakt to neni standardni chovani vetsiny holek jo? Klidek ![]()
@Frei2 píše:
jsem o par let starsi a ve Vidni jsem studovala ekonomii na univerzite.
@Frei2 píše:
Tato žena už několikrát zmínila totéž, ačkoli byla opakovaně upozorňována, že se jednalo o to, že dotyčná už DOPŘEDU věděla, že nic dalšího nebude. Tedy mě napadlo, jestli to nemá souvislost.
![]()
Je mi smutno nějak..
@Frei2 píše:
tvůj problém je, že jsi neslušný
v diskuzích nesmyslně urážíš všechny, tvrdíš že nikdo nemůže skákat do diskuze s jinou osobou, celkově tvé představy o „obyčejné“ ženě jsou úplně zcestné. Asi stejně mluvím zbytečně, ale jestli ti někdo vyjadřil s tvým chováním a myšlenkami souhlas tak to bych chtěla vidět (osobně tomu nevěřím).
Příspěvek upraven 04.08.21 v 21:21
@Frei2 píše:
To zoufalé kvílení je poněkud asexuální… ![]()
@Mora Čamuška píše:
A víš, že tohle jsou slova zhrzenych chlapku? Tak ty ženský nech, at si delaj co chtej, kdyz je to jejich životní program. Ty s nima na vecu prece nemusis..A uklidnim Te.. Fakt to neni standardni chovani vetsiny holek jo? Klidek
Když se mě to netýká, tak to nemám řešit? Řekněme, že Vy si například přečtete denní tisk, kde píšou, že někdo zavraždil dítě. Vy nebudete cítit k vrahovi hněv, protože přece Vás a Vaší rodiny se to netýká? Tohle je stejný princip, záměrně zveličený.