Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Janina81 S těma prsama je to blbý, to uvidím až vyběhnu, zatím mě nebolí, ale asi je to tím, že mám fakt málo mléka
Ale pokud by bolely tak taky nebudu moct, chtěla bych kojit aspoň to málo co kojím… Já bydlím pár km od Prahy západ, ale teď předěláváme tak jsme ještě trošku jinde, ale už snad brzy budeme u konce. Já chtěla taky dodržel šestinedělí, ale ráda bych už pomalu začala no ![]()
@martina.se Děkuji za dodání optimismu
Hlavně se těším až nebudu mastodont a nebudu vypadat pořád jako těhotná
Joo tak to chápu, to bych šla taky s kočárkem, ale je to s ním těžší viď?
@ALEAS Tak to máš hezké vyhlídky
Něco jako já
Já u kosmetičky už byla, ale je to fakt tím, že hlídání sem měla a malej vydrží a nebo přítel udělám UM. Joga byla super a hlavně je to takové protahování, že sem to momentálně zvládla i já
Ten běh ještě promyslím, ale ráda bych aspoň trošinku si zaběhala a i kdyby jen kousíček chůze + běh tak budu moc ráda… Můžeme se podporovat v tom jídle?
Ale to sladké chápu, taky mi to teď bez toho nešlo
Pokusím se to vysadit no…
Motivace musí být
Taky mám takové plány, že si říkám, že to nedám, ale bez nich by to nešlo
Maraton by mě taky lákal, ale to taky nevím ![]()
@martina.se to si myslím, ono při představě do kopce tlačit ještě kočár s dítětem, to musí být docela záhul
a jak si začínala, měla si nějaký plán nebo si prostě poslouchala své tělo a dala si kolik bylo možné?
@Kytičkaaa píše:
@martina.se to si myslím, ono při představě do kopce tlačit ještě kočár s dítětem, to musí být docela záhula jak si začínala, měla si nějaký plán nebo si prostě poslouchala své tělo a dala si kolik bylo možné?
dle sebe - máme kousek let, cestičky, tak jsem si říkala, uběhnu po tuhle značku, pak po tu další atd.. nakonec jsem zvládla 7 km okruh, co jsem dřív chodila
ale nejdřív fakt pomalu ![]()
@martina.se taky to tak udělám. Zkusím vyběhnout se psem a budu si dávat fakt pauzy a budu střídat pomalý běh + chůze, sice bych to nejraději zkusila normálně, ale abych to fakt nepřehnala, tak to udělám takhle. Stejně s toho ze začátku nic moc nebude než člověk uběhne pořádný km, tak potom je to ten relax ![]()
@Kytičkaaa přesně tak
lepší pomalu než se přetáhnout a řešit problémy..
@martina.se právě… Můžu se zeptat, kojíš nebo kojila si? Já přibrala v těhu fakt hoodně kil a ještě doma mi to šlo dolu krásně, ale pak se to seklo a už 14 dní mi váha stojí
ale jsem ještě trošku oteklá a vůbec si nepřijdu na tu šílenou váhu, myslím si jestli ještě nezadržuji vodu, ale nejde to dolu asi kojením co? Já jen, že sem četla jak moc se hubne v šestinedělí a já skoro nic ![]()
@Kytičkaaa neřeš váhu takhle strašně brzy
fakt ne.. jinak jo, kojila jsem, necelých 10 m..já v 6ti nedělí nehubla vůbec… jen to, co jsem nechala v porodce. Víc ne.. měla jsem pořád fajný pupek atd.. šlo to dolu postupně, ale do půl roku jsem byla na svém, za další půl rok 10 kg pod váhu
Kojení je v klidu, ale musíš taky rozumně jíst - mi hrozně honily chutě, takže to byl boj ![]()
Muzu se pridat ![]()
Jsem z velkych Popovic. Po prvnim mimi jsem zacala behat po sestinedeli. Byla sem po cisari. Taky sem mela malo mlyka, takze prsa v pohode.
Ted sem taky po cisari, ale mlyka mam dost a ty prsa docela citim. Ale zacit behat planuju po sestinedeli. Takze od pristiho tydne. ![]()
Behala sem se psem, ale ta nase je ted „tehotna“, tak zacnu sama.
Ja si to zjistovala a sportovat se muze, nejlip hned po kojeni, aby z mlika „vyprchala“ kyselina mlecna. Ta nijak nevadi, jen by mimi nemusela chutnat. ![]()
Pred prvnim tehu jsem hodne sportovala, ale pak sla fyzicka hodne dolu a hlavne sem pribrala 25 kg. Neco se mi povedlo shodit, ale pak byly dva nepovedeny IVF cykly a ja zase nabrala. Pak dalsi tehu… Proste potrebuju shodit aspon 15 kg, ale na idealni vahu klidne 25-30
No mam co delat…
@martina.se Je tak to si mě docela uklidnila
Protože já si říkala, že je něco divného když na váze stojím, no představovala sem si to trochu jinak
Taky bych ráda shodila něco víc než sem vážila před těhu, ale budu prozatím ráda když se dostanu aspoň na tu váhu, protože teď je to pro mě nedosažitelné
To máš pravdu, taky mě honí mlsná, já snad neměla víc ráda sladký ani v těhotenství jako teď ![]()
@nada 17 Ahoj
vítám tě. Budu ráda když se připojíš.. Neboj nejsi sama, taky mám co dělat
Já přibrala v těhu hrozných 27 kg
a mám dole jen necelých 10kg
a to spíš už 9kg, protože mi přijde, že mi to snad malinko ještě stouplo, je to pořád ta váha +- 1kg.. Je teda pravda, že jsem ještě lehce oteklá, tak mi dr napsala punčochy, tak snad to pomůže… Je tak jsem ráda, že je tu taky někdo kdo takhle začne brzy běhat
Já bych ráda vyrazila ´´běhat´´ už dnes se psem.. Dávám to do uvozovek, protože to spíš bude taková rychlá chůze, fakt sem na tom bledě s fyzičkou.. Já před těhu sportovala několik let tak 5 až 6× týdně a v těhu sem chvíli taky běhala, ale nedělalo mi to dobře a ani trenažer, takže sem jen chodila… Já asi nabrala i dost podle mě tím, že sem už tolik nesportovala jak tělo bylo zvyklé… Včera sem si dala poslední sušenku a dneska už ani to, tak snad se to pohne
Ráda bych v létě vypadala aspoň trochu normálně, protože takhle je to děs. Minimálně musím shodit aspoň do před těhu váhy a to cca 17kg, ale pak bych ráda i víc.. Takže se taky nebudu nudit ![]()
@Kytičkaaa Co mas za psa? Labradora, jako na obrazku? My mame belgickou ovcacici- malinaka. Kdyz sem zacinala po prvnim tehu, koukala na me vycitve, ze se hrozne plouzime… Ja nechodim, ale bezim rychlosti chuze… ![]()
@Kytičkaaa jsem tadyyy ![]()
Ahoj holky pridavam se…jsem 11po porodu kila se zatim moc nehly a pribrala jsem 20
nehlede na to ze me bricjo je jen blato bez svalu…zacinam s posilovanim ale bojim se cardia myslite ze se muze? a jinak chtela bych i vynexhat cukr, ale jak kojim mam furt hlad azatim den bez neceho sladkyho nedam
co vy bastite? jinak doma mam uz skoro 3letou princeznu tak je to vse celkem zahul ![]()
@nada 17 Já mám černého labradora, to si odhadla dobře
Já taky mám běh jako taková rychlo chůže
On je hrozně praštěnej a hyperaktivní, tak sem na to docela zvědavá ![]()
@novomamina no super
Já mám taky furt chutě na sladký
Dneska mám první den bez, dala sem si teda cereální sušenky bebe, ale jinak dneska nic, tak snad to do večera neporuším
Je to fakt po tom kojení no
Jaké cvičení máš na mysli? Já mám taky břicho jak blátíčko
Jako nechápu holky co mají hned po porodu plochá břicha, nebo původní váhu, já vypadám jako kdybych byla těhotná pořád ![]()
@Kytičkaaa píše:
@martina.se Je tak to si mě docela uklidnilaProtože já si říkala, že je něco divného když na váze stojím, no představovala sem si to trochu jinak
Taky bych ráda shodila něco víc než sem vážila před těhu, ale budu prozatím ráda když se dostanu aspoň na tu váhu, protože teď je to pro mě nedosažitelné
To máš pravdu, taky mě honí mlsná, já snad neměla víc ráda sladký ani v těhotenství jako teď
ty chutě se taky časem urovnají, neboj
nedávej si divoké cíle, jinak budeš zklamaná.. mi to trvalo víc jak rok, ale od té doby držím váhu a můžu jíst cokoliv
dřív jsem přibírala i z pohledu na jídlo..