Hledání biologického otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.12.14 07:50

Co od toho zistenia ocakavas?

Ja osobne moc rodinu mojho otca nepoznam, boli daleko a otec zomrel. Ale viem kde su, viem kto su, a viem co som z ich strany podedila… a pre mna to hodne znamena, viem kto som.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 07:55
@Bábi Zlopočasná píše:
Co od toho zistenia ocakavas?Ja osobne moc rodinu mojho otca nepoznam, boli daleko a otec zomrel. Ale viem kde su, viem kto su, a viem co som z ich strany podedila… a pre mna to hodne znamena, viem kto som.

Myslím si, že o to zakladatelce jde.

• Citovat
  • Upravit
43035
29.12.14 08:02

Ja to uplne chapu. Chtela bych vedet, kdo je muj otec (kdybych to nevedela). To neznamena, ze bych s nim chtela jezdit na dovolenou a travit s nim vanoce. Chtela bych vedet, jakeho dosahl vzdelani, jaky je jeho zdravotni stav…proste dedicne dispozice.
Ale jak ho najit, netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.12.14 08:08
@lucinkaaa22 píše:
Dobrý den, chci se svěřit a popřípadě bych uvítala i nějaké rady, neznám svého biologického otce. Máma mi 14let lhala tvrdila že můj otec je stejný jako má moje sestra at po 14letech to vyklopila, že můj otec je někdo jiný a že o mě prý nejeví zájem. Jenomže po dalších 8letech kdy jsem to rozebírala s babičkou tak jsem se nestačila divit prý mi opět mama lhala, že se tenkrát dělaly i dna testy a vyšlo že můj otec to není a nechtěla s pravdou ven. Takže babička s tetou (sestra mé mami) tvrdí že to je bud číšník co dělal s moji mamou nebo jeden její kamarad. mámi se ani neopovažuji na nic ptát je to u nás uzavřené téma a ani nehodlám když mi furt lže. jenže už nevím komu věřit a nejvíc me zajímá proč to mama nechce a nechtěla nikomu říct…rozhodla jsem se že zavolám tetě a zeptám se jí na podrobné info o těch dvou a zkusím je najít pak mě napadlo že až je najdu tak že si o nich zjistím info a zkusím je asi dopisem kontaktovat jestli nemůžu být jejich dcera a že kdyby měli zájem podstoupit dna testy a dál by se vidělo. Nechci nikomu komplikovat život ale zajímá mě kdo to je a pokud nebudou mít zájem tak se na to taky vykašlu, ale co myslíte mám to zkusit? nebo jak tuhle situaci mám řešit? byl někdo ve stejné situaci? ještě mě napadlo že co když to není ani jeden z těch dvou :-/

upřímně? Toto nechápu. Kdyby ten člověk měl zájem, ozval se za ta léta sám. Takhle se pídit? přijde mi to zbytečný, mi by za to nestál. a mmchdm, aby ses pak hodně nedivila, kdo tím otcem skutečně je.. pokud to matka tají, možná k tomu má důvod.. a uvědom si, že můžeš tomu dotyčnému zničit život.

Příspěvek upraven 29.12.14 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 08:13

@333lucie Nezlob se na mě, ale jak netrápila maminku. Rozhodla se dítě si nechat a musela počítat i s tím, že se jednou zeptá. Proč se musí trápit dítě? To opravdu nechápu.
Nemyslím si, že zakladatelka chce najít otce ze zištných důvodů.
To samé platí i pro @wanillca
K těm potratům, možná jich bylo hodně, ale nebylo to tak jednoduché. Šlo se před komisi, která pomalu chtěla vědět, jak jste to dělali, bylo to ponižující a ne vždy potrat povolila.

• Citovat
  • Upravit
4624
29.12.14 08:16

Nějaký důvod k tomu má. Mohl být ženatý, vysoko postavený, kdo ví, mohl to být někdo z těch dvou, nebo to sama neví, mohl jí bio otec posílat na potrat či jinak ublížit, každopádně z nějakého důvodu nechce, aby pravda vyšla najevo… Takže důvod(y) k tomu rozhodně má.
Přestože ti rozumím, respektovala bych její přání. Nakonec to byla ona, která se rozhodla, že si dítě nechá a vychová ho podle nejlepšího vědomí a svědomí.

Nicméně ti v pátrání nikdo bránit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
29.12.14 08:16

@bamba jestli dobře počítám, tak je holce 22 a to už dávno žádné komise nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
29.12.14 08:18

Maminka by ti měla říct, kdo to je. Ptej se jí. Máš na to plné právo. Až ho najdeš, bude pouze na tobě, zda ho budeš chtít kontaktovat nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
bamba
29.12.14 08:24
@boball píše:
@bamba jestli dobře počítám, tak je holce 22 a to už dávno žádné komise nebyly.

No jo, tož se omlouvám, nepočítala jsem kolik je zakladatelce let. Každopádně pokud se matka rozhodla si dítě nechat, musela počítat s tím, že se dítě bude ptát. Dělat z ní hrdinku, že nešla na potrat, no to teda neberu.

• Citovat
  • Upravit
17630
29.12.14 08:24

Tenkrát DNA testy jo? To se mi moc nezdá :think:
Jinak bych uhodila na matku. Máš právo tohle vědět. Řekni jí, že ho stejně najdeš, ať chce, nebo ne. Akorát když ti dá informace ona, nebudeš se potom muset ptát kolem a nebude kolem toho humbuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.12.14 08:27

@Maculinka: Ja ale nerikam, ze ho ma kontaktovat. Jenom si umim predstavit, ze touzi zjistit, kto to je. Mas pravdu, ze v tomhle veku uz je na budovani vztahu dcera-otec asi pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 08:28
@maviss píše:
@Maculinka: Ja ale nerikam, ze ho ma kontaktovat. Jenom si umim predstavit, ze touzi zjistit, kto to je. Mas pravdu, ze v tomhle veku uz je na budovani vztahu dcera-otec asi pozde.

Nikdy není pozdě. Je dost možné, že otec o ní vůbec neví a bude rád.

• Citovat
  • Upravit
1097
29.12.14 08:34

Rekla bych, netrap se, Co ti prinese, ze budes znat, kdo ten dotycny je???JA mela otce do 14 let, pak se na mne vykaslal a ja ho sama hledala, jelikoz se prestehoval, a az mi bylo 24 nasla.Nas vstah dale??Zadny.Mam 2 deti, jsou to jeho jedini vnoucata, ale zajem zadny.Tak toho lituji, ze se ja ponizovala, hledala…Tvuj treba ani nevi, ze jses, tak proc zbytecne mu a sobe komplikovat zivot. a nic ti to neprinese dobreho.Ale chapu tvuj zajem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
29.12.14 08:40
@bamba píše:
Zeptej se matky, máš právo vědět, kdo je tvůj bio otec. Třeba a řekla bych hlavně, kvůli rodinné anamnéze. Seš dospělá a jistě víš, že se může stát cokoliv. Možná to matka neví, ale i to by ti měla říct. Chce to jen nějakou přijatelnou formu dotazu.
@Maculinka Nezlob se na mě, ale názor, že nemá právo někomu ničit rodinu…Co jako život zakladatelky? Ona nemá právo to vědět? Ona múže prožít celý život v nevědomosti, kde má kořeny?

Jaké kořeny? Kořeny má člověk tam, kde má domov a ne někde u oplodnitele. Představ si zábavu, jeden úlet někde na toaletách ve velké opilosti… a to by třeba měli být kořeny jo?
Zakladatelko v dětství s tebou nebyl, takže bych ho nehledala. S největší pravděpodobností o tobě neví a nebo prostě nemá zájem

• Citovat
  • Upravit
bamba
29.12.14 08:40

@toooja Ty víš, kdo je tvůj otec, zakladatelka ne. Nemyslím, že má velká očekávání, spíš jen chce vědět, kdo toje.
Má dcera(37) otce viděla 4×, ale ví, kdo to je, zná jehho rodiče, bratra. Její strýc je lékař, obrátila se na něj kvůli nevyléčitelné nemoci a pomáhá ji i přez to, že ji poprve viděl až v ordinaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky