Hledání biologického otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
29.12.14 10:26

Máš svoji hlavu a svůj rozum, určitě jsi o věci dost přemýšlela a je evidentní, že Ti Tvá matka lže. Máš právo znát svého otce, To že ti to matka nechce povědět je její rozhodnutí, ale o tvém životě, a do toho ti nemá nikdo právo mluvit. I pokud by vyplavala na povrch nepříjemná informace, je pro Tebe zřejmě důležitá… Přeji Ti klidnou hlavu a hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 10:36

Nechápu, proč se tu pořát rozebírá matka a otec.Jak jednoduché, holčina chce vědět, kdo je její otec.Na tom není nic nenormálního a má na o právo. Co bude potom je irelevantní. Když matka nechtěla, aby to věděla, nikdy to neměla vyslovit.Jak už jsem psala, teď by měla říct dceři vše.

• Citovat
  • Upravit
Hanney
29.12.14 10:36
@jahuhudka píše:
@Antonie Bolavá A zajímalo by mě, jestli by zakladatelka byla tak,,rodinná,, kdyby zjistila, že je ve vězení, nebo přeba nepohyblivý, jesli by se o něj začala starat, když už by věděla, nebo jestli by dala ruce pryč :think: Prostě jestli by nesla i tyhle následky poznání

To je snad její věc, ale když matka poodkryla pravdu, má zakl. právo znát jí celou.

• Citovat
  • Upravit
72725
29.12.14 10:45
@Anonymní píše:
Já jsem svému zploditeli vděčná, že po mém narození se mu narodilo dítě i jinde a moje máma ho vykopla. Našla si toho nejlepšího chlapa na světě :srdce:, a pro mě nejlepšího tatínka :srdce:, který mě bere jako svou i jeho rodina a nikdy nedělali rozdíly mezi mnou a sourozencem, který je tatínkovo.
A ten cizý pán má smůlu přišel o mě, a hlavně přišel o super vnoučka - jeho blbost
nikdy ho nemíním hledat, a ani ho nechci poznatPochopte anonym spousta osobních věcí díky
:palec: přesný, pod to bych se podepsala.. je dobře, že máš tátu, který o tebe stojí. Co na tom, že není bio.. ono to bio nic neznamená :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 10:50

@martina.se S tím nesouhlasím, bio znamená hodně. Taky bych chtěla vědět, co můžu očekávat. Jestli v rodině bio není nějaká zdravotní zátěž, hlavně kvůli svým dětem, bo spousta nemocí se projevuje ob generaci.
Taky se může stát, že matka zemře a dcera zůstane úplně sama. Přitom je někde bio otec, který by byl šťastný, že má dceru a naopak.

• Citovat
  • Upravit
72725
29.12.14 10:55
@bamba píše:
@martina.se S tím nesouhlasím, bio znamená hodně. Taky bych chtěla vědět, co můžu očekávat. Jestli v rodině bio není nějaká zdravotní zátěž, hlavně kvůli svým dětem, bo spousta nemocí se projevuje ob generaci.
Taky se může stát, že matka zemře a dcera zůstane úplně sama. Přitom je někde bio otec, který by byl šťastný, že má dceru a naopak.

to určitě ne.. hele, ony ty dědičné choroby a pod, se ani projevit nemusí.. a když to budeš vědět, co si tim pomůžeš? Nic :think: :think: Navíc člověk, co neměl tolik let zájem, myslíš, že bude skákat radostí? Ta šance je téměř nulová. Nehledě k tomu, že jak už tu bylo psáno - mohl být ženatý, mít další závazky atd.. pro ně to může být dobrý šok.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 11:08

@martina.se Jenže my nevíme, jestli neměl zájem. Je dost možné, že to nevěděl, nebo mu matka ve styku bránila. Nebyla by jediná. Nezlob s na mě, ale třeba o riziku downa bych vědět chtěla.
Navíc nechápu ty, které pořát berou ohledy na rodiče. Ta dcera je ho.vno u cesty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.14 11:11

Ja jsem treba adoptovana a nikdy me nenapadlo hledat bio rodice. Zaprvy bych strasne ublizila nasim, který mi celej zivot piplali a dali mi vsechno. a za druhy nac hledat nekoho kdo mel dal pryc, kdo o me nemel zajem? :nevim: Taky to nechapu, proc na tom tak strasne zalezi. Rodic je prece ten kdo vychovava a brzvyhradne Te miluje, ne? Taka si s matkou nemate moc dobre vztahy, kdyz mas potrebu hledat neco jinde. Nedelala bych to, treba budes zklamana.

• Citovat
  • Upravit
72725
29.12.14 11:23
@bamba píše:
@martina.se Jenže my nevíme, jestli neměl zájem. Je dost možné, že to nevěděl, nebo mu matka ve styku bránila. Nebyla by jediná. Nezlob s na mě, ale třeba o riziku downa bych vědět chtěla.
Navíc nechápu ty, které pořát berou ohledy na rodiče. Ta dcera je ho.vno u cesty?

x let byla, proč to teď měnit? Jinak riziko downa? Aby bylo přímé, to by ho musel mít otec - nepředpokládám.. tohle jsou fakt jen spekulace, vyjadřuju osobní názor, proč po tolika letech jitřit rány…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.12.14 11:25

Kazdy ma právo znat svého otce, s její matkou spal dobrovolně, tak musi nést i následky!!! Ty co to zavrhují ho hledat, nikdy v tehle situaci nebyly. Držím palce at najdeš co hledas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
29.12.14 11:41

Já si myslím, že by si tuto diskuzi měla hlavně přečíst maminky co takhle brání tatínkům vidět své děti. Je jedno jestli zakladatelka najde, nebo ne svého otce. Z této diskuze hlavně vyplývá velká touha dítěte znát své rodiče. Je jedno jaký je otec, ale zná jeho původ a to tomu dítěti většinou stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 11:44
@Riky69 píše:
Já si myslím, že by si tuto diskuzi měla hlavně přečíst maminky co takhle brání tatínkům vidět své děti. Je jedno jestli zakladatelka najde, nebo ne svého otce. Z této diskuze hlavně vyplývá velká touha dítěte znát své rodiče. Je jedno jaký je otec, ale zná jeho původ a to tomu dítěti většinou stačí.

Přesně tak :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:.

• Citovat
  • Upravit
bamba
29.12.14 11:46
@martina.se píše:
x let byla, proč to teď měnit? Jinak riziko downa? Aby bylo přímé, to by ho musel mít otec - nepředpokládám.. tohle jsou fakt jen spekulace, vyjadřuju osobní názor, proč po tolika letech jitřit rány…

To není pravda.Teta mého ex zeťáka ho měla a dceru hnal mudr na vyšetření. Spousta nemocí prolíná generacemi.

• Citovat
  • Upravit
17630
29.12.14 11:47
@jahuhudka píše:
@Antonie Bolavá A zajímalo by mě, jestli by zakladatelka byla tak,,rodinná,, kdyby zjistila, že je ve vězení, nebo přeba nepohyblivý, jesli by se o něj začala starat, když už by věděla, nebo jestli by dala ruce pryč :think: Prostě jestli by nesla i tyhle následky poznání

Tak to nevím, já ji neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 11:47
@bamba píše:
Myslím si, že o to zakladatelce jde.

Ja som to myslela malinko konkretnejsie… nieco ako - tu mas adresu. Aky bude dalsi krok, a co tym ziskas?

Ten druhy odstavec bol vlastne len o tom, ze jej patranie v sirsich suvislostiach chapem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí