Hledání biologického otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
29.12.14 11:23
@bamba píše:
@martina.se Jenže my nevíme, jestli neměl zájem. Je dost možné, že to nevěděl, nebo mu matka ve styku bránila. Nebyla by jediná. Nezlob s na mě, ale třeba o riziku downa bych vědět chtěla.
Navíc nechápu ty, které pořát berou ohledy na rodiče. Ta dcera je ho.vno u cesty?

x let byla, proč to teď měnit? Jinak riziko downa? Aby bylo přímé, to by ho musel mít otec - nepředpokládám.. tohle jsou fakt jen spekulace, vyjadřuju osobní názor, proč po tolika letech jitřit rány…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.12.14 11:25

Kazdy ma právo znat svého otce, s její matkou spal dobrovolně, tak musi nést i následky!!! Ty co to zavrhují ho hledat, nikdy v tehle situaci nebyly. Držím palce at najdeš co hledas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
29.12.14 11:41

Já si myslím, že by si tuto diskuzi měla hlavně přečíst maminky co takhle brání tatínkům vidět své děti. Je jedno jestli zakladatelka najde, nebo ne svého otce. Z této diskuze hlavně vyplývá velká touha dítěte znát své rodiče. Je jedno jaký je otec, ale zná jeho původ a to tomu dítěti většinou stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 11:44
@Riky69 píše:
Já si myslím, že by si tuto diskuzi měla hlavně přečíst maminky co takhle brání tatínkům vidět své děti. Je jedno jestli zakladatelka najde, nebo ne svého otce. Z této diskuze hlavně vyplývá velká touha dítěte znát své rodiče. Je jedno jaký je otec, ale zná jeho původ a to tomu dítěti většinou stačí.

Přesně tak :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:.

• Citovat
  • Upravit
bamba
29.12.14 11:46
@martina.se píše:
x let byla, proč to teď měnit? Jinak riziko downa? Aby bylo přímé, to by ho musel mít otec - nepředpokládám.. tohle jsou fakt jen spekulace, vyjadřuju osobní názor, proč po tolika letech jitřit rány…

To není pravda.Teta mého ex zeťáka ho měla a dceru hnal mudr na vyšetření. Spousta nemocí prolíná generacemi.

• Citovat
  • Upravit
17630
29.12.14 11:47
@jahuhudka píše:
@Antonie Bolavá A zajímalo by mě, jestli by zakladatelka byla tak,,rodinná,, kdyby zjistila, že je ve vězení, nebo přeba nepohyblivý, jesli by se o něj začala starat, když už by věděla, nebo jestli by dala ruce pryč :think: Prostě jestli by nesla i tyhle následky poznání

Tak to nevím, já ji neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@bamba píše:
Myslím si, že o to zakladatelce jde.

Ja som to myslela malinko konkretnejsie… nieco ako - tu mas adresu. Aky bude dalsi krok, a co tym ziskas?

Ten druhy odstavec bol vlastne len o tom, ze jej patranie v sirsich suvislostiach chapem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
@Admila píše:
Kazdy ma právo znat svého otce, s její matkou spal dobrovolně, tak musi nést i následky!!! Ty co to zavrhují ho hledat, nikdy v tehle situaci nebyly. Držím palce at najdeš co hledas

Souhlas.

• Citovat
  • Upravit
29.12.14 11:48
@martina.se píše:
upřímně? Toto nechápu. Kdyby ten člověk měl zájem, ozval se za ta léta sám. Takhle se pídit? přijde mi to zbytečný, mi by za to nestál. a mmchdm, aby ses pak hodně nedivila, kdo tím otcem skutečně je.. pokud to matka tají, možná k tomu má důvod.. a uvědom si, že můžeš tomu dotyčnému zničit život.Příspěvek upraven 29.12.14 v 08:33

Je prednejsie chranit zivot cloveka, ktory bud nema paru o tom, ze ma dceru, pripadne ju zaprel, alebo je prednejsie zodpovedat otazky tykajuce sa vlastneho zivota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
29.12.14 11:48

@Bábi Zlopočasná V pohodě.

• Citovat
  • Upravit
72725
29.12.14 11:49
@Riky69 píše:
Já si myslím, že by si tuto diskuzi měla hlavně přečíst maminky co takhle brání tatínkům vidět své děti. Je jedno jestli zakladatelka najde, nebo ne svého otce. Z této diskuze hlavně vyplývá velká touha dítěte znát své rodiče. Je jedno jaký je otec, ale zná jeho původ a to tomu dítěti většinou stačí.

jo, to jednoznačně.. děti by měly znát své pravé rodiče. Ovšem otázka toho - když má rodič zájem o dítě třeba po 10ti letech, většinou tu každý píše, ať se na to vykašle, že už to nemá smysl, dítěti to jen ublíží. A pro mě je to s tim dospělým stejně - když to tolik let bylo, proč to měnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.12.14 11:50
@bamba píše:
To není pravda.Teta mého ex zeťáka ho měla a dceru hnal mudr na vyšetření. Spousta nemocí prolíná generacemi.

my máme down v rodině, nic jsme nemuseli. Jen první screen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.12.14 11:50
@Bábi Zlopočasná píše:
Je prednejsie chranit zivot cloveka, ktory bud nema paru o tom, ze ma dceru, pripadne ju zaprel, alebo je prednejsie zodpovedat otazky tykajuce sa vlastneho zivota?

mi to prostě přijde zbytečné, hrotit to po tolika letech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 11:51
@Anonymní píše:
Jaké kořeny? Kořeny má člověk tam, kde má domov a ne někde u oplodnitele. Představ si zábavu, jeden úlet někde na toaletách ve velké opilosti… a to by třeba měli být kořeny jo?
Zakladatelko v dětství s tebou nebyl, takže bych ho nehledala. S největší pravděpodobností o tobě neví a nebo prostě nemá zájem

Ano, pretoze to dieta si od uletu na toaletach okrem farby oci moze odniest akukolvek dedicnu predispoziciu, ci uz farboslepost alebo genialitu. Je fajn vediet ako sa s tym predchadzajuce generacie vysporiadali, nezavisle na tom, ci je to nasledovaniahodna, alebo zavrhnutiahodna cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.12.14 11:52
@Malvajs píše:
proc by se o neho mela starat??? Ty jo to jsou nazory :-))
A co zakladatelka, ozve se, co rika teto diskusi???

A to je vlastně pravda. Proč by se o něj měla starat? Jestli po něm sama nechce, aby se o ni staral, nebo nemá v úmyslu od něj vysoudit zpětně alimenty, tak mu nic nedluží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí