Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:
upřímně? Toto nechápu. Kdyby ten člověk měl zájem, ozval se za ta léta sám. Takhle se pídit? přijde mi to zbytečný, mi by za to nestál. a mmchdm, aby ses pak hodně nedivila, kdo tím otcem skutečně je.. pokud to matka tají, možná k tomu má důvod.. a uvědom si, že můžeš tomu dotyčnému zničit život.Příspěvek upraven 29.12.14 v 08:33
Je prednejsie chranit zivot cloveka, ktory bud nema paru o tom, ze ma dceru, pripadne ju zaprel, alebo je prednejsie zodpovedat otazky tykajuce sa vlastneho zivota?
@Riky69 píše:
Já si myslím, že by si tuto diskuzi měla hlavně přečíst maminky co takhle brání tatínkům vidět své děti. Je jedno jestli zakladatelka najde, nebo ne svého otce. Z této diskuze hlavně vyplývá velká touha dítěte znát své rodiče. Je jedno jaký je otec, ale zná jeho původ a to tomu dítěti většinou stačí.
jo, to jednoznačně.. děti by měly znát své pravé rodiče. Ovšem otázka toho - když má rodič zájem o dítě třeba po 10ti letech, většinou tu každý píše, ať se na to vykašle, že už to nemá smysl, dítěti to jen ublíží. A pro mě je to s tim dospělým stejně - když to tolik let bylo, proč to měnit ![]()
@bamba píše:
To není pravda.Teta mého ex zeťáka ho měla a dceru hnal mudr na vyšetření. Spousta nemocí prolíná generacemi.
my máme down v rodině, nic jsme nemuseli. Jen první screen. ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Je prednejsie chranit zivot cloveka, ktory bud nema paru o tom, ze ma dceru, pripadne ju zaprel, alebo je prednejsie zodpovedat otazky tykajuce sa vlastneho zivota?
mi to prostě přijde zbytečné, hrotit to po tolika letech ![]()
@Anonymní píše:
Jaké kořeny? Kořeny má člověk tam, kde má domov a ne někde u oplodnitele. Představ si zábavu, jeden úlet někde na toaletách ve velké opilosti… a to by třeba měli být kořeny jo?
Zakladatelko v dětství s tebou nebyl, takže bych ho nehledala. S největší pravděpodobností o tobě neví a nebo prostě nemá zájem
Ano, pretoze to dieta si od uletu na toaletach okrem farby oci moze odniest akukolvek dedicnu predispoziciu, ci uz farboslepost alebo genialitu. Je fajn vediet ako sa s tym predchadzajuce generacie vysporiadali, nezavisle na tom, ci je to nasledovaniahodna, alebo zavrhnutiahodna cesta.
@Malvajs píše:
proc by se o neho mela starat??? Ty jo to jsou nazory
A co zakladatelka, ozve se, co rika teto diskusi???
A to je vlastně pravda. Proč by se o něj měla starat? Jestli po něm sama nechce, aby se o ni staral, nebo nemá v úmyslu od něj vysoudit zpětně alimenty, tak mu nic nedluží
@bamba píše:
Jé, hrubky neřeším. Jinak naprostý souhlas.Tady většina bere ohled na rodiče, ale co cítí dcera je jim šumák.
Ono tak vobec o deti nejde. Ci uz ked bojuju proti potratu, za alimenty, dieta ano alebo chlapa nie, ci adopcie pre homo-pary. Nejde o deti. Vylucne a len o rodicov.
@jahuhudka píše:
Soulož přeci neznamená automaticky vztah k dětem. A po 20 letech někomu převrátit život na ruby asi nebude nic moc. Jen kvůli zvědavosti? Kdyby měla vážnou nemoc a potřebovala co já vím ledvinu, ale jen tak? K čemu jí ta informace bude?
Mozno jej dieta bude potrebovat ladvinu a jediny mozny darca bude zo strany biootca ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Mozno jej dieta bude potrebovat ladvinu a jediny mozny darca bude zo strany biootca
Však jsem psala, že to by byl jediný pro mne oduvodnitelný důvod, proč se mu nabourat do života. Ale ta situace evidentně není ![]()
@jahuhudka píše:
Však jsem psala, že to by byl jediný pro mne oduvodnitelný důvod, proč se mu nabourat do života. Ale ta situace evidentně není
A on se jí do života nenaboural, že ji udělal? Nebo jak ještě víc se dá lidský život ovlivnit, než tím, že se mu dá vzniknout?
@martina.se Taky mi přijde zbytečné to hrotit, měla by si zakladatelka promluvit se svojí maminkou. Ta jediná zná pravdu.
@Riky69 píše:
@martina.se Taky mi přijde zbytečné to hrotit, měla by si zakladatelka promluvit se svojí maminkou. Ta jediná zná pravdu.
@Antonie Bolavá píše:
A on se jí do života nenaboural, že ji udělal? Nebo jak ještě víc se dá lidský život ovlivnit, než tím, že se mu dá vzniknout?
Prosím tě nedělej z toho telenovelu
. On v životě toho dítěte nikdy nebyl, a asi ani u těhotenství, je to pro něj zcela cizí člověk i když kdysi zasouložil bez kondomu. Stává se to a nechápu proč se mu nabourat do života jen tak bez důvodu. No tak mu vstoupí do života a co jako dál?
Souhlas.