Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
2.9.14 22:19
@Krasavicaa píše:
Jsem ti mohla včera poslat fotku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Než jsem se dokopala k holení, směle jsem mohla konkurovat medvědovi :-D
říkáš Yetty hadra oproti tobě jo :mrgreen: :mrgreen: http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1474082.jpg?d41d
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

Jinak se tu taky stava, ze treba nekdo jede s kosikem, ve kterym ma nakup az domu do panelaku, jak chodim s malym ven, tak vzdycky u nejakyho vchodu u panaleku narazime na kosik :D v sobotu s nim jel vetnamec po sidlisti…je to levnejsi nez auto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@Hanka79 píše:
@Antonie Bolavá No fuj… :poblion: to je jako kdyby na ziletkach byly chlupy z…ehm… :roll: :mrgreen:

to by mě vůbec nepřekvapilo. Taky všechno beru ze zadních řad. Manžel se mi směje, ale jak to tady čtu, tak brát to z předních je čiré bláznovství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 22:20
@snee píše: říkáš Yetty hadra oproti tobě jo :mrgreen: :mrgreen: http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1474082.jpg?d41d

Jezisi…jsem si malem ucurla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 22:21
@Antonie Bolavá píše:
to by mě vůbec nepřekvapilo. Taky všechno beru ze zadních řad. Manžel se mi směje, ale jak to tady čtu, tak brát to z předních je čiré bláznovství

Jo lidi jsou vynalezavy…priste radsi koukat i na voskove pasky Veet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
@sarty píše:
@Crystal87 Mám teď malého syna a rohlíky taky hlásím :mrgreen: občas otevřeme pití a dávám malému do ruky, na pokladně zaplatíme. Jinak vše si spíše hlídám z pozice zákazníka.

Nedávno říkali v TV, ze se to povazuje za krádež. Nezaplacené zbozi se nemá dětem dávat ani ho sami jist. I přesto, že to pak zaplatíte. Nasi tohle nikdy nedělali. A ani já bych decku nedala před pokladnou nic jist. Prostě na to nejsem zvykla a jsem za to rada. Nikdy se mi tato praxe nelíbila. Nemluvě o tom, že by mi to nezaplacené ani nechutnalo.

Příspěvek upraven 02.09.14 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675

Nedávno v lidlu u zeleniny…vybírám nektarinky, prcek sedi ve vozíku a hlídá mi klíče od auta. Se otočím od nektarinek a košík v pr…kousek vedle jiný košík a v nem taky chlapeček ovšem sám. No a pak pošlete nakupovat chlapa samotného s děckem. Ten tatínek s mym prckem dojel az k salamum než si všiml ze nemá sve dite. Smáli jsme se ještě u pokladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
2.9.14 22:22

@Hanka79 to se mi podobne stalo omylem na Muzeu v drogerce - nosim kabelku na ruce, zavesila jsem jeste kosik a nakupovala. Pak jsem s tim vlezla do metra - ne do vagonu :) Na schodech jsem si vsimla. Jezis ja byla ruda az na zadnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
2.9.14 22:22
@snee píše: říkáš Yetty hadra oproti tobě jo :mrgreen: :mrgreen: http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1474082.jpg?d41d

Ty jo, nechat ten porost ještě tejden, měl by silnou konkurenci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7569
2.9.14 22:24
@Hanka79 píše:
@Lenka512 Tak to nevim zda to delaj pro sebe nebo pro obchod :)ale spis to asi nektere zkusi samy pro sebe. Jinak mi jednou kamarad co delal v Penny rikal, ze nad pokladnama maji kamery a ze si je sefove hlidaj :)v tech vetrackach :)

Tak pro sebe asi těžko. Na konci dne vyjede, kolik utržila a tolik peněz musí odevzdat, takže něco namarkované navíc jí nepřinese do kapsy nic.
Jedině, když ti vrátí méně - to jde do její kapsy.
Nebo jedině tam, kde markuje majitel obchodu a namarkuje ti něco víckrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
@Hanka79 píše:
Taky koukam na vajicka a beru veci zezadu :) pred peti lety jsme koupili v OBI bodovky a neco u nich chybelo uz nevim co, lidi to proste vycorovali, tak od te doby do vseho pokud to jde rozdelat koukam a nebo reknu u pokladny at mi to zkontroluji…uz je clovek po te zkusenosti opatrnejsi.
Ale minule jdu pro housky a chlap je tam holou rukou prehazuje jak brambory, tak jsem ho servala, ze to snad nemysli vazne…no dostal preknyho sprdaka, pac tohle ja nesnasim… :cert:

My jsme si v OBI koupili použitý křoviňák :cert: Byl v originál zabalený krabici (resp. vypadala jak originál zabalená), tenkrát nám řvalo dítě na celý obchod, tak jsme si to nenechávali otvírat a doma jsme nestačili zírat. Normálně celý zadělaný od trávy, evidentně s nim někdo párkrát pokosil a pak ho vrátil - tak jsme tam tedy jeli zpátky a kupodivu nám uznali reklamaci a vyměnili za nový. Ale volali k tomu až úplně nějakého ředitele ředitelů, protože nám evidentně nevěřili :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Hanka79 píše:
Jinak se tu taky stava, ze treba nekdo jede s kosikem, ve kterym ma nakup az domu do panelaku, jak chodim s malym ven, tak vzdycky u nejakyho vchodu u panaleku narazime na kosik :D v sobotu s nim jel vetnamec po sidlisti…je to levnejsi nez auto :D

Minulej tejden jsme u Kaufu viděli jak si chlap do kufru auta narval vozík :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
18259
2.9.14 22:25
@LindaPraha píše:
@Hanka79 to se mi podobne stalo omylem na Muzeu v drogerce - nosim kabelku na ruce, zavesila jsem jeste kosik a nakupovala. Pak jsem s tim vlezla do metra - ne do vagonu :) Na schodech jsem si vsimla. Jezis ja byla ruda az na zadnici :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: tak jsi byla zamyslena se stane…ale nektery to evidentne delaj schvalne, a nejaka petikacka v kosiku je pak uz netrapi..ikdyz v Tescu se tady do kosiku nic nedava jsou „zdarma“ :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.9.14 22:25
@Krasavicaa píše:
Jsou navedený… I na úsecích uzenin, aby dávaly schválně víc. Každej druhej řekne : to je dobrý, to nechte. Pak ve výsledku když to řekne x stovek lidí denně… To je kšeft, tak se prostě prodává :think: :nevim:

Na to jsem někde slyšela, že se nemá říci „dejte mi 20 deka“…ale říct „dejte mi DO 20-ti deka“…ale nezkoušela jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 22:26
@Krasavicaa píše:
Minulej tejden jsme u Kaufu viděli jak si chlap do kufru auta narval vozík :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen: holky ale uz dost…nebo dneska neusnu :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák