Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hanka79 píše:
Jo tohle v Pennaci delaj, byla jsem tam pred tydnem a taky pani predemnou tam dala 2× mleko…tak ji rikala, zda si pro to dojde nebo to musi vystornovat…tak si dosla jeste pro jedno mleko…, njn takhle se prodavaj veciMne udelala 2× brambory ve Sparu a ani se neoptala zda si nechci dojit jeste pro jedny, proste zavolala zenskou a ta ji to vystornovala…no problem ne?
To se mi v Penny ještě nestalo
Chodím teda spíš do Lidlu, ale tam, když jí něco skočí 2×, tak to automaticky stornuje, aniž by se ptala.
@Menora píše:
Taky jsem se několikrát setkala s tím, jak vedoucí kvůli stornu měla řeči a bylo na ní vidět, že je na pokladní naštvaná, obtěžovalo jí to.
To je jejich problém, když tam mají tak blbý systém, v tom Lidlu to stornují pokladní.
@MUFICE píše:
To je jejich problém, když tam mají tak blbý systém, v tom Lidlu to stornují pokladní.
Samozřejmě, že to je jejich záležitost, tohle nemá řešit zákazník. Reagovala jsem na to, že by to dělali pokladní schválně, aby více prodali.
@Menora píše:
Samozřejmě, že to je jejich záležitost, tohle nemá řešit zákazník. Reagovala jsem na to, že by to dělali pokladní schválně, aby více prodali.
Jo, na tebe to mířené nebylo, spíš jsem to myslela z pozice té pokladní vůči vedoucí. Ta by měla tlačit na vedení, že mají blbý systém a né buzerovat tu pokladní ![]()
@MUFICE píše:
Jo, na tebe to mířené nebylo, spíš jsem to myslela z pozice té pokladní vůči vedoucí. Ta by měla tlačit na vedení, že mají blbý systém a né buzerovat tu pokladní
@Menora ver mi ze 99% pokladnich tam chodi jen kvuli vyplate a zisk obchodu je trapi asi tak jako ze na marsu neni voda…
Dělala jsem směnovku v K…Tam musíme dělat storna, doplňovat drobné, brát eura…Do toho na starost info a lahvárku..Za dva měsíce dole 9kg
měli jsme u sebe telefon a jít i na wc aby nezazvonil tel. byl zázrak
ne díky, na mateřské mám opravdu dovolenou a do marketů už nikdy! jen na nákup ![]()
@Bohďula píše:
Dělala jsem směnovku v K…Tam musíme dělat storna, doplňovat drobné, brát eura…Do toho na starost info a lahvárku..Za dva měsíce dole 9kgměli jsme u sebe telefon a jít i na wc aby nezazvonil tel. byl zázrak
ne díky, na mateřské mám opravdu dovolenou a do marketů už nikdy! jen na nákup)
A ten je nekdy taky zazitek co?
![]()
@Hanka79 pokud nemusím na nutný nákup, vyhýbám se marketům
ale o prázdninách mi svrběl jazyk..Měli tam brigádnici, která nepozdravila a dokonce nevyslovila ani konečnou částku, snad jen při odchodu zamumlala naschle. ![]()
Když si vzpomenu jak na nás z vrchu tlačili, aby pokladní pokládali otázku,,Bylo vše v pořádku?,, samotné mi to nelezlo přes pusu, protože tam nikdy nebylo vše v pořádku…Kdyby jen zákazníci viděli v jakých podmínkách se vše látalo ![]()
@Bohďula Jo to mas pravdu, to tam u pokladny rikaji
a s prvni veci co vezmou z pasu jdou ke kosiku a daj do kosiku, to je asi, aby se podivali, zda je prazdny ne?, je to hrozny co z tech lidi tam delaji
takovy opicarny tam vymyslej ![]()
@Hanka79 píše:
@Bohďula Jo to mas pravdu, to tam u pokladny rikajia s prvni veci co vezmou z pasu jdou ke kosiku a daj do kosiku, to je asi, aby se podivali, zda je prazdny ne?, je to hrozny co z tech lidi tam delaji
takovy opicarny tam vymyslej
to delaji u nas v lidlu..
Jinak dnesni zazitek z Lidlu - rano bitka o detske bundy
Maminy si to tam tahaly z rukou, vsude chudaci deti zkousely bundy..
Čapla jsem rukavice na úklid a mazala pryč, abych tam ještě nějkou nechytla
![]()
@hhrusticka píše:
Jinak dnesni zazitek z Lidlu - rano bitka o detske bundyMaminy si to tam tahaly z rukou, vsude chudaci deti zkousely bundy..
Čapla jsem rukavice na úklid a mazala pryč, abych tam ještě nějkou nechytla
![]()
![]()
V pondělí a ve čtvrtek dopoledne se snažím Lídlu vyhnout. ![]()
Taky jsem se několikrát setkala s tím, jak vedoucí kvůli stornu měla řeči a bylo na ní vidět, že je na pokladní naštvaná, obtěžovalo jí to.