Hraje komedii nebo je to vše jinak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3796
4.6.13 22:24

No, pravda je, ze vhodne zvolena antidepresiva taky kolikrat dokazou delat divy. Hlavne ze zacatku, nez zacnou pusobit tak jak maji, zpocatku prave mohou pusobit takhle prehnane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.13 22:26
@IvetJass píše:
@Tullamorka nezačal chodit k psychologovi a řešit to? Mě to tak trošku přijde, jako by dostal doporučení vždy, když jde na něj to jeho „cholerství“, zkusit toto jako opak.

Do práce jezdí až ve 20hod. večer takže odpadá léčení :nevim: jinak je celý den doma a nevytáhne paty, jedině do krámu na nákup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.13 22:29
@ropucha 02 píše:
No, pravda je, ze vhodne zvolena antidepresiva taky kolikrat dokazou delat divy. Hlavne ze zacatku, nez zacnou pusobit tak jak maji, zpocatku prave mohou pusobit takhle prehnane

do práce jezdí až ve 20hod. a jinak je celý den doma a jde maximálně na nákup, nevytáhne paty z bytu…nic nebere to vím určitě ale spíš mám strach, jestly nezačal zse hrát automaty ale to doufám, že ne, přísahl na mojí smrt, že se toho už nedotkne… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
4.6.13 22:36

Zakladatelko, ja se odtajnim, jsem ten anonym z predchozi strany. A ano, u nas taky ony dluhy pochazely z automatu… Moc bych ti prala, aby to u tebe bylo jinak, ale hned jak jsem cetla tvuj uvodni prispevek, bylo mi jasne, co a koho mi to pripomina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.13 22:42

Už ani nechce aby jsem se za ním stavovala v práci :-(
Vzpomínám na tu dobu, když jsem se u něj zastavila a s jeho kolegy jsme probýraly vše možné, srandy byl kopec a pak se jeho kolegové rozprchly do herny hrát automaty a my dva jsme tam zůstaly spolu a tak pěkně si povídaly…mělo to své kouzlo…je to pryč :(
Na mou otázku proč už si nepřeje, aby jsem se tam stavovala má tisíc výmluv. Prostě mě řekne, že co by jsem tam dělala, že by jsem se tam akorát nudila a poslouchla ty pitomce(jeho kolegy)…nevím, přijde mě, že má snad i strach aby jsem s nima nemluvila nebo co, že by mě mohly něco napovídat :nevim: když jdu na poštu, tak mě říká, že k nádraží chodit nemám, že půjdu kolem těch pitomců, že by jsem s nima akorát mluvila o nesmyslech a raději mě osobně doveze na poštu na Slezské předměstí :zed: hlavně ne na nádraží :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.6.13 22:44
@Tullamorka píše:
Jeden čas hrál automaty naházel tam 100000kč a když jsem se s ním chtěla rozejít tak přísahal na mou smrt, že už se toho nedotkne :nevim:

On preohrje takhle velký peníze a tobě zakáže brigádu??? 8o
A dneska se dá hrát ruleta nebo sázky i z domova přes internet, takže ani nevíš, že prošustruje peníze… :think:
Ale na tohodle člověka bych fakt neměla nervy… :roll:…ale to je Tvoje věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
4.6.13 22:44

A kde pracuje, co dělá za pozici?

JInak pokud se takhle brání tvé návštěvě v práci, nemohl o ni přijít třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
4.6.13 22:45
@Tullamorka píše:
Vzpomínám na tu dobu, když jsem se u něj zastavila a s jeho kolegy jsme probýraly vše možné, srandy byl kopec a pak se jeho kolegové rozprchly do herny hrát automaty a my dva jsme tam zůstaly spolu a tak pěkně si povídaly…mělo to své kouzlo…je to pryč :(
Na mou otázku proč už si nepřeje, aby jsem se tam stavovala má tisíc výmluv. Prostě mě řekne, že co by jsem tam dělala, že by jsem se tam akorát nudila a poslouchla ty pitomce(jeho kolegy)…nevím, přijde mě, že má snad i strach aby jsem s nima nemluvila nebo co, že by mě mohly něco napovídat :nevim: když jdu na poštu, tak mě říká, že k nádraží chodit nemám, že půjdu kolem těch pitomců, že by jsem s nima akorát mluvila o nesmyslech a raději mě osobně doveze na poštu na Slezské předměstí :zed: hlavně ne na nádraží :pocitac:

No po tomhle bych se tam just stavila a to hned zítra, nebo rovnou hned ted, to zavání slušným malérem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.6.13 22:45

A ještě ti říkjá, kam můžeš a nemůžeš chodit??? 8o
Něco tají, ne??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
4.6.13 22:48

Aaach jo! To je docela jak pres kopirak-takhle jsem to mela taky, hlavne si daval pozor, abych se nekde nepotkala s jeho kolegama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
4.6.13 22:48

Nooo, tak já bych kolem té práce šla, jen at ti hoši řeknou co se děje…něco tady fakt nehraje…
napřed jsme myslela, že třeba začal brát AD, ale ted už nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.13 22:50
@Tullamorka píše:
Na mou otázku proč už si nepřeje, aby jsem se tam stavovala má tisíc výmluv. Prostě mě řekne, že co by jsem tam dělala, že by jsem se tam akorát nudila a poslouchla ty pitomce(jeho kolegy)…nevím, přijde mě, že má snad i strach aby jsem s nima nemluvila nebo co, že by mě mohly něco napovídat :nevim: když jdu na poštu, tak mě říká, že k nádraží chodit nemám, že půjdu kolem těch pitomců, že by jsem s nima akorát mluvila o nesmyslech a raději mě osobně doveze na poštu na Slezské předměstí :zed: hlavně ne na nádraží :pocitac:

nejraději by jsem se jela přesvědčit…já vím je to pitomost někoho sledovat :zed: ale přítel v úterý skoro nikdy nejezdí…to už musí být, za tu dobu co jsme spolu jel si jen 5krát…dnes z ničeho nic večer řekl, že jede do práce a odjel, div se za ním neprášilo…nevím asi mu budu věřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.6.13 22:50

.

Příspěvek upraven 30.01.14 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.6.13 22:51

Prisaha na TVOU smrt? 8o To mne celkem dostalo…

Taky za tim vidim nejaky prusvih. Zvlast kdyz nechce, abys za nim sla do prace. Je mozny, ze by do prace vubec nesel a sel na automaty? Chova se dost divne, s cholerikem mam vlastni zkusenosti a toho jen tak nepredelas, rozhodne ne tim, ze mu reknes, ze ti jeho chovani vadi. To je proste povaha, odbourava se to tezko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.13 22:52
@Mar__tanka1983 píše:
A kde pracuje, co dělá za pozici?JInak pokud se takhle brání tvé návštěvě v práci, nemohl o ni přijít třeba?

Dělá nájemního řidiče taxislužby :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria