Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
6.11.07 20:44

Gabinko-no termin hodně hubená bych nepoužila,ale tlustá asi nejsem,jen mám pořád těch blbých 6kg navíc než jsem měla před těhu a je to poprvé,kdy si držim tolik kil po porodu navíc.S oběma staršíma dětma jsem byla po půl roce na své původní váze.Pravda vracela jsem se toho času do práce..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
6.11.07 20:49

Stanusko tak si to doma v klidku s Emickou uzivej ne??(jsem ja to ale rozvracec-chi-nene jaaaaaaaaa tu budu nejhubenejsi) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.07 20:51

Gabinko-to já si taky užívám,nevim jestli klidu,ale užívám,jen si už nechci tolik užívat jídla!!! :lol: :lol: A to jsem chtěla,ty taky nevypadáš na fotce jako cvalík!!!! :lol: :lol: Tedy jestli to není nějaká modelka vystřižená! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
6.11.07 20:54

no jasne -jenze ja jsem do pasu celkem OK ale pak panev a boky a tak– a pak zas celkem normalni nohy-takze hlavne shodit spicek na brichu a jak rika kamaradka „nadzadnicovy spek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.07 20:56

Gabi-tak to já mám svých 6kg rozložených rovnoměrně,v prsou,zadku a stehnech! :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
6.11.07 21:06

Gabi - no já bych šla zpátky hned, už mám i rozpracovaného přítele, ale moc tomu nedávám :?

tak to já mám sice o 10 kg méně než před těhu,ale já před těhu byla pěkně kulatá,takže jsem měla rezervy.a já měla vždy problém a to byly moje nohy.pas jsem měla vždy štíhlý, zato pak kejty.hlavně jsem dělala atletiku,tak mám takový sprinterský nohy - zkrátka buřty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
6.11.07 21:06

Taky se hlásím k hříšníkům :oops: Byla jsem ve školce za ženskejma a už to jelo :roll: Chjo, bych potřebovala silnější vůli :?

Aaaaaaaaaaa, kdo se to přidal :lol: Čau Gábi :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
6.11.07 21:14

Tak dnešek byl totální fiasko co se konzumace týče. Chjo.

Misenko, kejty mám taky, mají je všechny ženské z nasí rodiny, dokonce i ve štíhlém období jsem měla nohy jako sloupy. S tím se ale asi nic dělat nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
6.11.07 21:48

Jé tak to já se taky hlásím. Když vidím ty vaše váhy, tak se stydím napsat sebe :oops:
Plně kojím, tak to nemůžu přehánět, ale aspoň přestat jíst sladké a hlavně nežrat v noci. Já taky dám večer kuřecí maso, salát a ve 22 hod sním větrníka :oops:
Taky začínám chodit na aerobic a aquaaerobic, tak snad zhubnu tím cvičením. :lol:
Mám kamarádku se stejně starým mimčem a společně si dáváme aliby že kojíme a tímžto pádem můžeme jíst cokoliv a kdykoliv. Vždycky si postěžujeme a pak si řeknem, však kojíme, tak můžem. Ale s tím je konec. Budu hubnout pomalu ale jistě s váma a hned ode dneška. Čeká mě náročná noc (malá zas celé odpoledne spala). Půjdem určitě spát tak kolem druhé hodiny a začnu tím, že nebudu vymetat ledničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.11.07 21:57

Dobrej večer,

zdravím nově hubnoucí, i ty co už vypadaj hubeně (gabinka) i ty, co jsou na tom asi hůř (eva5511 - nestyď se napsat váhu, ať tu případně posílíme tu těžší půlku :D ).

Přidávám se k těm, co mají „pěkný“ nohy. Já mám ve tvaru hodně oteklý mrkve :) .

Misenko, tiše a v dobrém závidím tu pochvalu od kamarádovy maminky. To mně vždycky dodalo energii do dalšího hubnutí (teda před těma 5 lety).

Musím jít, malej nechce spinkat :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
6.11.07 22:10

Ahoj holky, moc sem nepisu, protoze se mi zatim nedari donutit se neco delat. manzel si ze me porad dela srandu, ze jsem se dala do hubnouciho krouzku, tak at vam napisu, co sjem prave snedla.:) On to ale mylsi dobre, tvrdi, ze hubnout nemusim a taky vidi, ze nemam na to vuli, tak si z toho delame srandu oba. jenze ja bych taaaaak chtela. Ale priznavam, ze to nejde a cpu se dal. Takze vas ctu, poctive napisu patecni vahu, ktera bude jiste vyssi, nez ta minula, ale co uz. Treba az v patek uvidim, ze vam to hubnuti jde, tak me to konecne nakopne. tak se holky cinte, at se pak aspon trochu zastydim! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.07 23:01

Pet-jo,ještě jsem chtěla,jestli by jsi nemohla dopsat výšku,protože jinak to může být zavádějící.Moje je 160cm.
Hubnutí zdar! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.11.07 08:27

teda Stanusko, to je úkolů :! :D :D :D
No dobrá, trak já jdu listovat zpátky časem a jdu vyčíst z příspěvků, co se dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
7.11.07 09:01

bre rano
Pet hlasim 173 cm a 64 :roll: :oops: kilo
chci sedesaaaaaaaaaaat
jinak hlasim ze v ramci diety jsem nesnidala kakao a dvoje bebecka ale jen jedny a z toho mi jeste jednu susenku zpraskala mala.-juuuu hele to je mi hned min lito ze jsem nemela dvoje kdyz jsem se tak krasne pochvalila
no jo Evi-ja jsem fakt nemela na tu vahu lezt.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.07 09:30

Pet,aby jsi nemusela u mě dlouho listovat tak:
160cm/54,2kg a chci se dobrat k 48kg.
To jsem hodná viď???? :lol: :lol: :lol:

Snídaně míchaná vajíčka,ale bez pečiva!!!! :lol: :lol: Se překonávám! :lol: Jsem zvědavá,čím se zaplácnu v noci! :roll:
Hubnutí zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková