Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
colafit
23.3.12 21:02

@Vcielka naprostý souhlas. Amabilis psala do jiné diskuse a vysvětlovala, že je to životní styl a ne dieta, ale přišlo mi, že to ty holky směle ignorovaly. Možná se pletu.

• Upravit
20777
26.3.12 09:23
@colafit píše:
@Amabilis77 koukala jsem, že jsi dělala osvětu, ale nevím, jestli jsi byla úspěšná :nevim:

Holky, obávám se, že osvěta byla zbytečná, nečtou a nepochopily :mrgreen:

• načítám...
20777
26.3.12 09:25
@colafit píše:
@Vcielka naprostý souhlas. Amabilis psala do jiné diskuse a vysvětlovala, že je to životní styl a ne dieta, ale přišlo mi, že to ty holky směle ignorovaly. Možná se pletu.

Taky na ně prdím, komu není z hůry dáno, v apatyce nekoupí :P

• načítám...
3352
26.3.12 09:34

Až na to, že já se fakt snažím nehladovím, piju dost, jenže v noci nespím kvůli malé, a pak si myslím, že prostě proto nezhubnu, jsem z toho ve stresu. Takže tak, změnila jsem se o 100% a stejně mi to je na nic, dříve jsem jedla jen večer a blbě a teď jsem se snažila dle vzorového jídelníčku nějak začít a zažít si to. Potraviny obmněňuji. Přidala jsem cvičení a necvičila jsem když jsem byla nemocná. Takže tak :nevim:

• načítám...
5891
26.3.12 10:27

Ahoj holky, já teď na týden vypadla z režimu, chytila jsem od dětí nějakou virozu, ani mají atb kvůli kašli a já se několik dnů trápila s horečkami, takže na nějaké pravidelné a vyvážené jídlo nebyla vůbec chuť, natož síla na cvičení, což mě mrzí, protože jsem to měla tak krásně zajeté s tím cvičením a teď mi připadá, jako bych měsíc nic nedělala :cert:
Ale dnes je mi poprvé lépe, tak snad se za chvíli zase dostanu do formy :roll:

• načítám...
colafit
26.3.12 13:28

@klárka14 nevěš hlavu, únava dokáže spomalit metabolismus, takže to bude tím. Na druhou stranu naučíš se zdravě jíst, cvičit a až budeš spát celou noc, tak @klárka14 kila poletí dolůůůů. :kytka:

@AknelinkaO tak hlavně, ať si brzy fit a s cvičením to nepřeháněj. Já si po nemoci dala alpining a úplně jsem tam odpadla. Teď už lepší, ale váha se mi zasekla, tak snad to zase brzy půjde.

• Upravit
5891
26.3.12 14:04

Colafit neboj, do fitka půjdu nejdřív o víkendu, začnu zase pěkně pomalinku doma ;)

• načítám...
colafit
26.3.12 14:14

@AknelinkaO nevíš, jaká je webovka na hubnoucí komando? Nemůžu to najít.

• Upravit
5891
26.3.12 14:15

Třeba to je dobrý :palec:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
colafit
26.3.12 14:21

díky, mrknu na to.

• Upravit
1759
26.3.12 14:48

Aknelinko přeji ať jste brzy všichni zdravý. Mně se také moc nedaří hubnout musím cvičit Mojžišovku problémy se stydkou sponou a kostrči se rapidně zhoršují nepomohla ani fyzioterapeutka. Prostě budu dále jíst zdravě a hýbat se dle možnosti jenom se nebudu tak často vážit. ;)

• načítám...
1759
28.3.12 12:49

Ahojky vypadá že končíme už sem nikdo moc neleze já mám zdravotní komplikace dnes jsem byla na RTG zítra jdu na rehabilitační tak uvidíme co se mnou provedou.

• načítám...
20777
28.3.12 12:54

Nekončíme :-) Já se rozhodně nevzdávám, nakukuju sem každý den, ale nemám co psát :P Nepovažuju se za dietářku, takže prohřešky neřeším, denně se nevážím a bohužel ani denně necvičím (ale zas se hýbu, takže to beru jako cvičení prací). Tobě držím palce, ať se to co nejdřív vyřeší a můžeš se do toho zas obout. Každopádně zdravě jíst se dá i s takovou indispozicí :palec: Drž se.

• načítám...
colafit
28.3.12 13:16
@Amabilis77 píše:
Nekončíme :-) Já se rozhodně nevzdávám, nakukuju sem každý den, ale nemám co psát :P Nepovažuju se za dietářku, takže prohřešky neřeším, denně se nevážím a bohužel ani denně necvičím (ale zas se hýbu, takže to beru jako cvičení prací). Tobě držím palce, ať se to co nejdřív vyřeší a můžeš se do toho zas obout. Každopádně zdravě jíst se dá i s takovou indispozicí :palec: Drž se.

Pod to se mohu jen podepsat. Měřila jsem se před 14dny a vážila v neděli. Nic nového se neděje, takže nemám ani, co psát.

• Upravit
colafit
28.3.12 13:18

Tedy, mám jednu zprávu. Včera jsme byli s manželem v divadle a já si na sebe oblékla šaty, které jsem nosila před svatbou. Fakt mě překvapilo, že oproti té době mám o 5kg víc a fakt mi seděly.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková