Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@colafit píše:
@Amabilis77 koukala jsem, že jsi dělala osvětu, ale nevím, jestli jsi byla úspěšná
Holky, obávám se, že osvěta byla zbytečná, nečtou a nepochopily ![]()
Až na to, že já se fakt snažím nehladovím, piju dost, jenže v noci nespím kvůli malé, a pak si myslím, že prostě proto nezhubnu, jsem z toho ve stresu. Takže tak, změnila jsem se o 100% a stejně mi to je na nic, dříve jsem jedla jen večer a blbě a teď jsem se snažila dle vzorového jídelníčku nějak začít a zažít si to. Potraviny obmněňuji. Přidala jsem cvičení a necvičila jsem když jsem byla nemocná. Takže tak ![]()
Ahoj holky, já teď na týden vypadla z režimu, chytila jsem od dětí nějakou virozu, ani mají atb kvůli kašli a já se několik dnů trápila s horečkami, takže na nějaké pravidelné a vyvážené jídlo nebyla vůbec chuť, natož síla na cvičení, což mě mrzí, protože jsem to měla tak krásně zajeté s tím cvičením a teď mi připadá, jako bych měsíc nic nedělala ![]()
Ale dnes je mi poprvé lépe, tak snad se za chvíli zase dostanu do formy ![]()
@klárka14 nevěš hlavu, únava dokáže spomalit metabolismus, takže to bude tím. Na druhou stranu naučíš se zdravě jíst, cvičit a až budeš spát celou noc, tak @klárka14 kila poletí dolůůůů. ![]()
@AknelinkaO tak hlavně, ať si brzy fit a s cvičením to nepřeháněj. Já si po nemoci dala alpining a úplně jsem tam odpadla. Teď už lepší, ale váha se mi zasekla, tak snad to zase brzy půjde.
Colafit neboj, do fitka půjdu nejdřív o víkendu, začnu zase pěkně pomalinku doma ![]()
Aknelinko přeji ať jste brzy všichni zdravý. Mně se také moc nedaří hubnout musím cvičit Mojžišovku problémy se stydkou sponou a kostrči se rapidně zhoršují nepomohla ani fyzioterapeutka. Prostě budu dále jíst zdravě a hýbat se dle možnosti jenom se nebudu tak často vážit. ![]()
Ahojky vypadá že končíme už sem nikdo moc neleze já mám zdravotní komplikace dnes jsem byla na RTG zítra jdu na rehabilitační tak uvidíme co se mnou provedou.
Nekončíme
Já se rozhodně nevzdávám, nakukuju sem každý den, ale nemám co psát
Nepovažuju se za dietářku, takže prohřešky neřeším, denně se nevážím a bohužel ani denně necvičím (ale zas se hýbu, takže to beru jako cvičení prací). Tobě držím palce, ať se to co nejdřív vyřeší a můžeš se do toho zas obout. Každopádně zdravě jíst se dá i s takovou indispozicí
Drž se.
@Amabilis77 píše:
NekončímeJá se rozhodně nevzdávám, nakukuju sem každý den, ale nemám co psát
Nepovažuju se za dietářku, takže prohřešky neřeším, denně se nevážím a bohužel ani denně necvičím (ale zas se hýbu, takže to beru jako cvičení prací). Tobě držím palce, ať se to co nejdřív vyřeší a můžeš se do toho zas obout. Každopádně zdravě jíst se dá i s takovou indispozicí
Drž se.
Pod to se mohu jen podepsat. Měřila jsem se před 14dny a vážila v neděli. Nic nového se neděje, takže nemám ani, co psát.
Tedy, mám jednu zprávu. Včera jsme byli s manželem v divadle a já si na sebe oblékla šaty, které jsem nosila před svatbou. Fakt mě překvapilo, že oproti té době mám o 5kg víc a fakt mi seděly.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Vcielka naprostý souhlas. Amabilis psala do jiné diskuse a vysvětlovala, že je to životní styl a ne dieta, ale přišlo mi, že to ty holky směle ignorovaly. Možná se pletu.